facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stella Fietsen

Stella Fietsen
"Woon je in de provincie Groningen, dan ben je welkom in de Stella fietsenwinkel Leek. Hier staan onze medewerkers zes dagen per week klaar om jou alles te vertellen over onze e-bikes. Ook maak je hier een proefrit en ervaar je waarom steeds meer inwoners van Leek kiezen voor een Stella fiets.Stella fietsenwinkel Leek met E-Bike testcenter! Kom naar Stella Leek en ervaar onze modellen in het echt. Je vindt Stella aan de De Boveneind 19. Onze medewerkers luisteren naar je wensen en helpen je om de e-bike te kiezen die het Leek bij jou past. Vervolgens probeer je de fiets uit door een ronde te fietsen in de omgeving. Hiermee ervaar je pas echt hoe fijn een elektrische fiets is.Tot ziens bij Stella Fietsen in Leek! De koffie staat klaar."
Adres: Boveneind 19, 9351 AP Leek
Telefoonnummer: +31341252266
Stad: Leek
Route: Boveneind 19
Postcode: 9351 AP


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stella Bikes winkels, Stella Fietsen Amersfoort, Stella Fietsen online bestellen, Stella Fietsen Almere, Stella Fietsen op voorraad, Stella fietsen Deventer, Stella fiets met terugtraprem, Stella bikes onderhoud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BICYCLEstore BICYCLEstore 259 meter Laatst een fiets gekocht bij Bicyclestore. Erg goed en vakkundig geholpen en kon geli...
Gazelle Gazelle 349 meter We hebben afgelopen week onze 2e elektrische Gazelle fiets gekocht en zoals altijd ee...
Profile Wagenaar Profile Wagenaar 360 meter Slechte service.Jammer dat je in de loop der jaren 6 fietsen te hebben gekocht. En ve...
Bikecoating Leek Bikecoating Leek 1 km Onze water- en vuil afstotende coating beschermt uw fiets tegen water, zand en vuil. ...
Recensies
Fijne zaak. Leuk personeel zeer service gericht. Het is jammer dat vestiging Leek geen afhaaladres is voor nieuwe e-bikes. Omdat Leek geen afhaaladres is ,hebben wij besloten om geen 2de Stella ebike te kopen. Iedereen uit Noord Groningen moet naar Assen. Te idioot voor woorden. Stella wil ze ook wel thuis afleveren,maar dat kost je dan 50 euro extra. Gelukkig heeft Stella concurrentie genoeg.
Vervelende eigenaar. Klein mannetje met brilletje. Erg onaardig. Geen service op zaterdag, want dan is de werkplaats dicht. Meerdere reparaties gehad, maar allen boven 350 euro. Zelfs voor een fietscomputer. Heb t idee dat ik opgelicht wordt.
Kreeg in Leek pech met de fiets ketting eraf. Verder lopend naar Stella Leek gegaan en zonder probleem werd de ketting meteen gemaakt. Prima geholpen. Zeer tevreden.
Kettingkast rammelde en versnelling trapte door. Spontaan langs de winkel in Leek gegaan en mankementen zijn meteen verholpen.
Wat een topservice bij Stella Leek! Vanochtend even heen geweest voor een ander zadelpen was geen enkel probleem!! Dik tevreden
2 Nieuwe fietsen gekocht bij Stella in Leek en wij zijn zeer tevreden over de afhandelingen in de zaak in Leek ,prettig geholpen door de verkoper en ook de monteur heeft ons goed geholpen ,kortom een prima Stella vestiging .
Op tweede pinksterdag een afspraak gemaakt, we waren er met kleine kinderen dus met een afspraak dachten kunnen we zo door en worden we op de afgesproken tijd geholpen. Maar niks was minder waar, na ruim een half uur wachten ben ik maar weg gelopen. Tot overmaat van ramp zag de verkoper ons gewoon niet zitten, ging eerst met klanten verder die geen afspraak hadden. Echt bijzonder vervelende actie, maak dan geen afspraak systeem Stella. De aangeboden kop koffie dreef zelf allemaal prut in heb dus laatste slok ook maar gewoon even laten staan. We gaan nu voor een fiets het maar dichterbij zoeken, naar een lokale ondernemer. Dan maar een paar centen meer betalen. Jammer dat ik een 1 ster moet geven want dat was het. niet eens waard deze Stella belevenis.
We waren op zoek naar electrische fietsen. Bij Stella Leek een afspraak gemaakt via de site. Een uur later belden ze met de vraag of het mogelijk was om de afspraak te verplaatsen naar een ander tijdstip. Dit was voor ons geen probleem. Aangekomen bij Stella bleek dat er geen afspraak onder onze naam ingepland stond en er was slechts 1 verkoper in de winkel die al met andere klanten bezig was. Vlug werd ons tussendoor even snel iets verteld en konden we gaan proef fietsen. Terug gekomen werd ons geen aandacht meer geschonken en hebben we de winkel verlaten. Zeer slechte ervaring.
Top service, mooie fiets voor een zeer scherpe prijs! Vriendelijk en ervaren personeel. Wij zijn blij met onze aankoop. Gewoon even in Leek gaan kijken bij Stella. Succes verzekerd!
Vriendelijke en behulpzame service afdeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid