facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BICYCLEstore

BICYCLEstore

Info

BICYCLEstore is dé complete fietsenwinkel
met service- & reparatiewerkplaats

Wij leveren stads-, toer-, transport- en elektrische fietsen.



"BICYCLEstore is dé complete fietsenwinkel met service- & reparatiewerkplaatsWij leveren stads-, toer-, transport- en elektrische fietsen. Daarnaast hebben wij vele vriendelijk geprijsde occasions in ons assortiment. Uiteraard leveren en repareren wij álle bekende merken en verlenen we de service, die men van ons mag verwachten."
Adres: Oosterheerdtstraat 10, 9351 BK Leek
Telefoonnummer: 0594-750254
Stad: Leek
Route: Oosterheerdtstraat 10
Postcode: 9351 BK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stella Fietsen Stella Fietsen 259 meter Fijne zaak. Leuk personeel zeer service gericht. Het is jammer dat vestiging Leek ge...
Gazelle Gazelle 264 meter We hebben afgelopen week onze 2e elektrische Gazelle fiets gekocht en zoals altijd ee...
Profile Wagenaar Profile Wagenaar 273 meter Slechte service.Jammer dat je in de loop der jaren 6 fietsen te hebben gekocht. En ve...
Bikecoating Leek Bikecoating Leek 1 km Onze water- en vuil afstotende coating beschermt uw fiets tegen water, zand en vuil. ...
Recensies
Laatst een fiets gekocht bij Bicyclestore. Erg goed en vakkundig geholpen en kon gelijk mijn nieuwe fiets meenemen. Wat mij betreft de beste fietsenzaak van Leek.
Afgelopen dinsdag BICYCLE store bezocht om een elektrische fiets te kopen. Professionele verkoper die verstand heeft van fietsen, goed advies geeft en achter zijn product staat. Tijdens het uitkiezen van de fiets 2 heerlijke koppen koffie gekregen om even rustig na te denken over de keuze. Afspraak was 1 week levertijd, echter kon ik de fiets in dezelfde week nog ophalen. Super snel en goede service! Elektrische fiets van het merk Multicycle, fietst als een zonnetje.
Goede service, gezellig gesprek in de winkel en top fietsen! Volgende keer weer!
Ik heb net mijn nieuwe Victoria elektrische fiets op gehaald. De fiets bevalt prima. Het contact met de bicycle store was prima. Ik was zo tevreden dat ik mijn vriendin ook heb overgehaald om een fiets te kopen, Het werd een Velo de Ville, met giga bandjes. Prachtige fiets met grote accu en zwaarste motor van Bosch. Tot zover zijn we zeer tevreden over de winkel.
Ontzettend fijne winkel. Deskundig, vriendelijk en denken altijd actief mee om te zoeken naar de beste fiets/oplossing. Ook snelle service, vanochtend fiets gebracht en aan het eind van de middag weer op kunnen halen. Helemaal schoon en gepoetst.
Met een groep van 24 een prachtige fietstocht door de natuur van Onlanden gemaakt op superfijne fietsen van BicycleStore. Ze rijden zo gemakkelijk en licht,, dat ze bijna niet van een e-bike te onderscheiden zijn. Daarnaast hele goede service voor het brengen en halen van de fietsen. Echt een aanrader!
De servicebereidheid en de service is TOP. De dag zondag voor ik voor een weekje naar Zuid-Limburg zou afreizen brak een spaak in mijn achterwiel. Op zondagavond gemaild naar Bicyclestore of zij bereid en staat waren mijn fiets maandagmorgen te repareren. Binnen een uur had ik antwoord dat ik maandagmorgen langs kon komen en dat zij mijn fiets zouden repareren. Dit is SUPER.
Zeer vriendelijke mensen. Elders een fiets vandaan, maar ze wilden de 'nieuw' defecte fiets wel voor ons repareren. Hier is echt heel veel tijd, moeite en liefde aan gespendeerd om het probleem met de fiets op te lossen en dat voor een zeer kleine vergoeding! De fiets heeft nog nooit zo fantastisch gereden. Echt top service van bicycle store en altijd correct en vriendelijk!
We hebben hier onze principes overboord gegooid en elektrische fietsen gehuurd om naar het concert van greenday te gaan. Volgende concert gaan we hier zeker weer fietsen huren want het is én een relaxte vent, en een uitstekende service! Oja, en de prijs is ook nog prima!
Bijzonder vriendelijke ontvangst. Ik wilde een fiets huren en de winkel ging speciaal voor mij open de winkel was normaalgesproken gesloten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid