facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steets

Steets

Info

Steets, hét communicatiebureau | Voor een sterk merk‎

Geschiedenis

PXL Communicatie zorgt voor een heldere positionering van jouw product, dienst of bedrijf. Markten worden alsmaar voller en afnemers steeds kritischer. Het is dan ook allang niet meer voldoende om een goed product te hebben. Belangrijker is om dat product goed zichtbaar te maken aan de juiste mensen.

Positioneren is niets anders dan duidelijke keuzes maken. Welke aspecten gaan we benadrukken? Zijn deze relevant voor jouw doelgroep? Zijn ze onderscheidend ten opzichte van de concurrentie? Het resultaat is de juiste perceptie in het hoofd van je (toekomstige) klanten. Een beleving, een herkenning, een verwachting, een waardering. Dat is waar het om gaat.

Positioneren vraagt om een strategische oriëntatie. Op de concurrentie en de markt. Op de wensen en behoeften van klanten. Maar het belangrijkste is positioneren van binnenuit. Vanuit de kerncompetenties: wie zijn we echt, wat kunnen we echt goed en wat willen we daarmee bereiken? Zo communiceer je een belofte die je in de praktijk kunt waarmaken.

Al met al een uitdagend proces. De uitkomst is echter bijzonder nuttig: een duidelijke focus in beleid, boodschap en communicatiemiddelen. Zowel intern als extern. Dat is de essentie van positioneren: haarscherp voor ogen hebben wat en wie je voor je doelgroep wilt zijn en hoe je daarin op een betekenisvolle manier afwijkt van je concurrenten.



"Tegenwoordig Steets. Voorheen PXL a brandlove company.Gun je klanten een totaalbeleving, in plaats van alleen een product of dienst. Steets helpt je daarbij door te bouwen aan je merk en merkbeleving. Wij doen alles om de vonk te laten overslaan en de relatie met je klanten levend te houden. Steeds persoonlijker en relevanter. En steeds waardevoller. Merkbeleving op z’n best dus, met meer business als resultaat.Steets scherperSteets creatieverSteets interactiever"
Adres:
Telefoonnummer: 0318 555174
Stad: Veenendaal


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Steets vacature, Steets skopje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Admicom Systems Admicom Systems 148 meter Niet kopen! Ben een kleine ondernemer, ze hebben me veel te zwaar software pakket ver...
To-Increase To-Increase 759 meter Vertaald door Google Fijn gezelschap! Warme en gastvrije mensen die enkele van 's wer...
OTYS Recruiting Technology OTYS Recruiting Technology 873 meter OTYS: Marktleider in recruitment technologie. Van revolutionaire software tot state-o...
Info Support Info Support 2 km Goed verzorgd
Recensies
Als klant ben je er altijd - steets - welkom. En dat is buitengewoon plezierig.
Mooi kantoor en goede samenwerking
Vertaald door Google Als je een creatieve professional bent, enthousiast bent over teamwork en geïnspireerd bent door goed uitziende en goed functionerende websites, webapps, branding, social media en copy in de buurt van Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Arnhem etc. dan is dit the place to be! Ik maak nu 2 jaar deel uit van het team en het is een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Origineel If you're a creative professional, enthusiastic about teamwork and inspired by great looking and functioning websites, web apps, branding, social media and copy nearby Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Arnhem etc. this is the place to be! I'm part of the team for 2 years now and it's one of the best decisions I've ever made.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid