facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Admicom Systems

Admicom Systems

Info

Admicom automatiseert bedrijven in de bouw. Speciaal voor bouwbedrijven, aannemers, schilders, stukadoors en installateur.

Geschiedenis

Vakware wordt continu afgestemd op de praktijk en wensen van relaties. Zo blijft het pakket up-to-date en is het mogelijk in te springen op veranderingen of trends. Nieuwe functionaliteit helpt u naar een betere bedrijfsvoering en efficiënter werkproces, want een goed product ontstaat door tevreden relaties. Dat is een van de redenen waarom Vakware constant wordt geoptimaliseerd en doorontwikkeld.



"Sinds de jaren 80 ontwikkelen wij, Admicom, alles-in-één ERP software voor bedrijven in de bouw. Speciaal voor bouwbedrijven, aannemers, schilders, stukadoors en installateurs. En deze bouwsoftware is geschikt voor bedrijven van 1 tot 1.000 medewerkers. Wij zijn continu bezig met innovatie, vooruitkijken en verbeteren. Om zo altijd het beste product te kunnen bieden voor uw branche, de bouwnijverheid. Een product dat inzicht geeft, tijd bespaart en faalkosten voorkomt.Admicom heeft alles in eigen beheer: ontwikkeling van de software en apps, support, helpdesk en opleidingen. Voor meer dan 10.000 gebruikers. Daarom zijn wij niet afhankelijk van externe partijen en is het mogelijk om snel te reageren."
Adres: Fokkerstraat 37, 3905 KV Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-548648
Stad: Veenendaal
Route: Fokkerstraat 37
Postcode: 3905 KV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Admicom app, Admicom cloud, Vakwerk software, Bouwsoftware, Vakware Calculatie, Vakware lbb, Admicom vacatures, Admicom handleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steets Steets 148 meter Als klant ben je er altijd - steets - welkom. En dat is buitengewoon plezierig.
To-Increase To-Increase 732 meter Vertaald door Google Fijn gezelschap! Warme en gastvrije mensen die enkele van 's wer...
OTYS Recruiting Technology OTYS Recruiting Technology 1 km OTYS: Marktleider in recruitment technologie. Van revolutionaire software tot state-o...
Info Support Info Support 2 km Goed verzorgd
Recensies
Niet kopen! Ben een kleine ondernemer, ze hebben me veel te zwaar software pakket verkocht. Nu heb ik wat hulp nodig met het oplossen van wat kleine dingen en word meteen de teller aangezet. Niet volgens belofte van de verkoper! Ben je een kleine aannemer met 2 of 3 fte NIET DOEN!!!
Admicom is voor ons bouwbedrijf, Van Campen Bouwgroep uit Zelhem al 20 jaar de software die ons voort helpt bij het uitvoeren van de projecten en het inzicht in de projectresultaten. Een gebruikersvriendelijk pakket dat in alle lagen van onze organisatie gebruikt wordt. Van Calculatie tot en met de nacalculatie en nazorg.
Al geruime tijd werken wij met Vakware, elke keer breiden we het systeem uit met verschillende modules en toevoegingen. Alles om het systeem meer aan te laten sluiten op ons als bedrijf en op de huidige tijd. De digitalisering welke Vakware de afgelopen jaren heeft gemaakt heeft ons enorm geholpen!
Al jaren maken wij gebruik van Admicom en dit was altijd ten volle tevredenheid maar sinds enige tijd is de service van Admicom niet meer wat het geweest is. Als je met een probleem zit en dit meldt bij de support afdeling ook na herhaaldelijk bellen en mailen moet je erg lang wachten tot ze terugbellen, terwijl je hier soms niet echt op kunt wachten als bedrijf zijnde. Je sluit jaarlijks een duur helpdeskcontract af waar je mijns inziens dan ook wel wat voor mag terug verwachten.
Een bedrijf dat ERP systemen verkoopt en implementeert maar zelf nul flexibiliteit kent en intern ook niet haar processen op orde heeft. Een opzegtermijn waar je u tegen zegt en enig rationaliteit bij opzeggen is niet mogelijk terwijl je nog diverse trainingen te goed hebt. Ik zou ze zeker afraden. Ik sta volledig achter Roald Hans.
Software waar moeilijk mee te werken is, zeker aanpassingen op maat kunnen ze niet waar maken waar wel toegezegd. Opzegtermijn is ook zeer onredelijk, geen aanrader!
Wij als middel/klein bedrijf hebben dit pakket ca. 3 jaar gebruikt en nog werkte het niet zoals wij wouden. Je koopt een leeg en duur pakket die je vervolgens nog zelf helemaal moet vullen. Je kunt er hulp bij krijgen maar daar loop je helemaal op leeg! Zonde van onze tijd die we daar in gestopt hebben. Zelfs na opzegging nog een trap na gekregen door nog een vol jaar "servicekosten" te moeten betalen. Nu overgestapt op een veel gebruiksvriendelijker en gevuld pakket die overigens ook nog vele malen goedkoper is.
Lijkt er goed uit te zien, totdat mensen er mee moeten gaan werken. Het lukte ons personeel niet om ermee te werken, je moet programmeur zijn om het in te stellen en je moet afgestudeerd zijn op de universiteit om ermee te werken. Als je de eerste cursus hebt gehad en je begrijpt het nog steeds niet, of er zijn nog aanpassingen vereist dan krijg je het advies om een vervolg cursus te doen, wat weer 900,- euro excl. BTW kost. De aanschafprijs voor Vakware is ook niet mals, als dan blijkt dat het programma niet werkt voor je bedrijf, blijven medewerkers je overhalen om het toch te doen, je hebt immers een peperduur onderhoudscontract getekend. Doe geen zaken met dit bedrijf! Je betaalt voor verouderde rotzooi, waar je je bedrijf niet verder mee helpt.
Onlangs ben ik vanwege mijn leeftijd gestopt als zelfstandig ondernemer in de bouw. In de afgelopen ca 25 jaar heb ik met mijn bouwbedrijf mooie dingen mogen doen en veel klanten kunnen bedienen. Dat was niet mogelijk geweest zonder de diensten van Admicom, vanaf het eerste uur. Waar mijn kennis vooral zat op het bouwtechnische deel, heb ik dankbaar gebruik mogen maken van Admicom als het gaat om adminstratieve handelingen. De goed uitziende offertes en plannen die ik kon presenteren hebben met regelmaat geleid tot een duurzame relatie met klanten. Ik ben Admicom dan ook dankbaar voor de steun die zij mij de afgelopen 25 jaar hebben gegeven. Dank daarvoor. Bart Hogeveen, Bouwservice Hogeveen
Malifide bedrijf met dito werknemers. Bij de verkoop van het software-pakket wordt beloofd dat aan alle wensen van ons als klant kan worden voldaan. Als dit in de praktijk niet blijkt te kunnen, zit je al vast aan een enorm duur contract en zijn er geen mogelijkheden meer om dit ongedaan te maken. Ik zou absoluut afraden om gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid