facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steenstra Media Reclame en Internetbureau

Steenstra Media Reclame en Internetbureau

Info

Steenstra Media Reclame en Internetbureau uit Someren. We maken websites, logo en huisstijlen

Geschiedenis

Reclame en internetbureau in Brabant. Wij maken websites, webdesigns, bedrijfsvideo's. Ontwikkelen logo's en huisstijlen, brochures, advertenties en nog veel meer. Voor meer informatie kijk snel op onze website.



"Een website laten maken, een nieuw bedrijfsidentiteit ontwerpen, SEO of website beheer uitbesteden? Welkom bij Steenstra Media.Topprestaties vragen om een uiterste inzet van iedereen. Met gedrevenheid en enthousiasme zetten wij alles op alles voor 100% tevreden klanten.Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg...Dus kom maar op :"
Adres: Randweg 13, 5711 DJ Someren
Telefoonnummer: 0614411812
Stad: Someren
Route: Randweg 13
Postcode: 5711 DJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Remconijssen.nl Remconijssen.nl 394 meter Remconijssen.nl Grafisch Ontwerp & Webdesign
Nijssen Media Nijssen Media 394 meter Super bedrijf! Wij zijn al jaren tevreden klant bij Remco. Hij verzorgt van ons Autob...
Vier Hoog creatief bureau Vier Hoog creatief bureau 462 meter Prima glühwein en oliebollen. Geen goochelaar, anders 5 sterren.
Langeveld ICT Langeveld ICT 558 meter Langeveld ICT
Print D-Sign Print D-Sign 646 meter
Janssen Freesletters Janssen Freesletters 906 meter Op onze freesmachines zijn wij in staat de meest uiteenlopende vormen en letters te f...
Totality reclame Totality reclame 936 meter voor gedrukte en nieuwe media moet u bij Totality reclame zijn. Dé partner die ook op...
Recensies
Steenstra Media heeft voor ons recent een website ontworpen, zij gaan voor maximaal klantentevredenheid. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren en zijn dan ook erg tevreden met onze nieuwe website.
Ties en Steenstra Media hebben mijn nieuwe website,logo en huisstijl ontworpen na volle tevredenheid , onlangs reeds opdracht gegeven voor uitbereiding hierop. Creatief, meedenkend en staan open voor feedback/ aanvullingen. Ik zou ze iedereen aanbevelen!
We zijn zeer tevreden over Steenstra Media een betrouwbare partij denkt goed mee met de klant.
Steenstra media heeft voor ons een nieuwe website en webshop gebouwd. Ties denkt mee en werkt resultaatgericht. Hij helpt en leert ons ook hoe we zelf de website kunnen vullen. Naast de website maakt Steenstra ook de ontwerpen van visitekaartjes etc, zodat onze huisstijl een perfect geheel is!
Steenstra Media heeft onlangs een nieuwe website gemaakt voor mijn bedrijf. Ben erg tevreden over de professionele adviezen waardoor mijn website goed vindbaar is en veel handige tools heeft gekregen! Het eindresultaat is precies wat ik voor ogen had!
Steenstra Media is zeer creatief en stijlvol. Mijn website straalt echt professionaliteit uit. Het ontwerp voor mijn auto ziet er elk jaar weer perfect uit. En ze maken voor mij nog veel meer zoals uitnodigingen, flyers enz... Ik ben heel erg blij met deze samenwerking
Steenstra media heeft voor ons zowel visitekaartjes als de nieuwe website ontworpen. Van begin tot eind hebben wij het contact als prettig en persoonlijk ervaren en zijn wij door Ties ontzorgd in het gehele proces. Het resultaat mag er dan ook zijn !
Via een gedeelde relatie in contact gekomen met Steenstra Media. Het plannen van een fysieke afspraak was door drukke agenda's van ons allebei lastig, maar er werd meteen voor een passende oplossing gezocht. Via Teams een afspraak ingepland en mijn wensen doorgesproken. Een paar dagen later al een aantal ontwerpen voor het logo met daarbij weer een Teams meeting om samen de opties te bespreken. Uiteindelijk tot een super gaaf eindresultaat gekomen! Fijn bedrijf om mee samen te werken, duidelijk en luisterend naar de klant. Ze denken goed mee en weten waar ze mee bezig zijn. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid