facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nijssen Media

Nijssen Media

Info

Nijssen Media is de tweede handelsnaam van Remconijssen.nl Grafisch Ontwerp & Webdesign.



"Een website laten maken door Nijssen Media is een goed idee! Wij ontwikkelen professionele websites voor een betaalbare prijs.Alle websites die we opleveren zijn creatief vormgegeven en kunnen gemakkelijk worden beheerd met ons gebruiksvriendelijke CMS systeem.Natuurlijk wil je ook goed gevonden worden in Google! Ook daar zorgen wij voor door je website te optimaliseren voor zoekmachines."
Adres: Morgenrood 2, 5711NC Someren
Telefoonnummer: 0651110274
Stad: Someren
Route: Morgenrood 2
Postcode: 5711NC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Remconijssen.nl Remconijssen.nl 0 meter Remconijssen.nl Grafisch Ontwerp & Webdesign
Vier Hoog creatief bureau Vier Hoog creatief bureau 230 meter Prima glühwein en oliebollen. Geen goochelaar, anders 5 sterren.
Steenstra Media Reclame en Internetbureau Steenstra Media Reclame en Internetbureau 394 meter Steenstra Media heeft voor ons recent een website ontworpen, zij gaan voor maximaal k...
Langeveld ICT Langeveld ICT 413 meter Langeveld ICT
Totality reclame Totality reclame 895 meter voor gedrukte en nieuwe media moet u bij Totality reclame zijn. Dé partner die ook op...
RenewMyID RenewMyID 1 km Goeie afstemming, persoonlijke aandacht EN prima inlevingsvermogen vooraf aan het ont...
Janssen Freesletters Janssen Freesletters 1 km Op onze freesmachines zijn wij in staat de meest uiteenlopende vormen en letters te f...
Recensies
Super bedrijf! Wij zijn al jaren tevreden klant bij Remco. Hij verzorgt van ons Autobedrijf Hermans de complete huisstijl en website. Korte lijntjes, snelle service en een hele prettige samenwerking. Kortom een aanrader!
Hele goede ervaring met Remco! Hij heeft voor mij een bedrijfslogo ontworpen en daar ben ik heel blij mee. Er is goed rekening gehouden met mijn wensen qua kleur en stijl, het contact verliep snel en gemakkelijk en binnen no time had ik mijn logo al ontvangen. Aanrader!
Remco heeft voor mij een website gebouwd waar al mijn wensen in zitten. Achter de schermen geeft hij handige tips over hoe ik zelf aan de slag kan met mijn site. Als ik er even niet uit kom stuur ik een mail waar dan weer snel op gereageerd wordt.
Wij zochten iemand die een nieuw ontwerp voor ons kon maken, via via bij Remco uitgekomen. Hij gaf ons het advies het logo een opfris beurt te geven. Hij heeft ons logo kijkend naar onze wensen aangepast van een logo naar onze trots. Ook heeft hij voor ons flyers en visitekaartjes gemaakt die echt passen bij het bedrijf, kaartjes met klasse. Dit jaar heeft hij ook onze site een boost gegeven door hem de uitstraling van het logo en daarmee ook visitekaartjes te geven. Alles is nu een geheel.
Ik kan Remco zeker aanbevelen voor het bouwen van de website en het hosten ervan. Hij is snel en reageert goed op vragen en wensen. Ik krijg veel goede reacties op mijn vernieuwde website Hoevederegenboog.nl.
Remco is een echte vakman! Hij werkt heel precies, denkt met zijn opdrachtgevers mee en is zeer klantgericht! Ik kan hem iedereen aanbevelen.
Remco is top om mee samen te werken! Denkt mee, geeft tips en reageert snel. Mijn website is super mooi geworden!
Remco heeft mijn logo en website e.d. voor mijn rijschool precies gemaakt zoals ik t voor me had! En ook nog super snel! Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid