facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steakhouse De Tamboer

Steakhouse De Tamboer

Info

Het juiste adres voor spareribs en goede steak!

Geschiedenis

Vraag in Middelburg naar De Tamboer en ze wijzen u zonder aarzelen de weg. Iedereen die van een goed stuk vlees houdt, kan terecht bij dit gezellige familierestaurant. De inrichting is warm informeel en biedt plaats aan 72 personen. De chef-kok snijdt en grilt voor u het vlees terwijl het team van mede- werk(st)ers ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Kortom een vertrouwd adres voor jong en oud.

Adres: Plein 1940 6 , Middelburg 4331 LH, NL
Telefoonnummer: 0118 612 117
ofni.reobmated@ofni
Stad: Middelburg
Route: Plein 1940 6
Postcode: 4331 LH


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-21:30
Woensdag: 17:00-21:30
Donderdag: 17:00-21:30
Vrijdag: 17:00-21:30
Zaterdag: 17:00-21:30
Zondag: 17:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: menukaart tamboer middelburg, onbeperkt spareribs middelburg, hildernisse middelburg, eetcafe in middelburg, restaurant middelburg, goedkoop eten middelburg, steakhouse zeeland, uit eten middelburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Restaurant De Vriendschap Cafe Restaurant De Vriendschap 48 meter Hier heerlijk geluncht. In het begin was de bediening wat traag maar even later was e...
Jazz Eetcafé Desafinado Jazz Eetcafé Desafinado 393 meter Jazz café-restaurant Desafinado,dineren, lunchen,Brand proeflokaal,Brouwerij Kees pro...
Best western Arneville Best western Arneville 970 meter We maakten gebruik van een aantrekkelijke aanbieding van vier nachten: ontbijt gratis...
Recensies
Ik heb een hele positieve ervaring gehad bij de Tamboer. Deze steakhouse kwam ik tegen toen ik door het centrum van Middelburg wandelde en het sprak mij meteen aan. Het personeel was heel vriendelijk en liepen regelmatig even langs om te kijken of je niks nodig had. Het eten was daarnaast ook heel lekker Carpaccio, Beenham, Steak. Het vlees was goed bereid en heel smaakvol. De sfeer van het restaurant was heel goed, wij hadden een tafel bij het raam en dat maakte het wel compleet. Kortom, als je in Middelburg op zoek ben naar een lekker stukje vlees, is de tamboer zeker een aanrader.
Heerlijk gegeten vanavond! Super fijne sfeer, leuke bediening en goeie porties! We komen zeker nog een keer terug
Na het reserveren snel een reactie ontvangen dat deze in orde was. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en bij het serveren waren alle medewerkers een voorbeeld voor menig restaurant. We hadden twee kleine kinderen die lekker konden spelen in de kinderhoek die gelukkig ook aanwezig was. Hierdoor konden we langer blijven zitten en genieten van het lekkere eten. Bedankt voor de fijne bediening en het lekkere eten, dit is ècht een aanrader om hier te komen !!!
Heerlijk gegeten vriendelijk ontvangen prijs kwaliteit verhouding is prima tempo van de gangen mocht van mij wel iets meer tijd tussen zitten maar zeker de moeite waard.
Niets bijzonders. Gezellige sfeer, het eten was wel ok maar niet excellent. Duur voor wat het is. De bediening was vriendelijk.
Prima steak house .Eten was prima en mooi even de tijd tussen de gerechten.Enige is dat we eten en drinken al poos op hadden en dat ze niet meer kwamen.
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.
Vlotte, vriendelijke bediening. Sfeer in restaurant is goed. Eten is voldoende maar ook niet meer dan dat. De kok lijkt nauwelijks enige fantasie te hebben. We hadden een mixed grill Schotel besteld en daarmee een van de duurste items op de kaart. Het vlees was voldoende in hoeveelheid. Zonder dat naar de wensen werd geïnformeerd kregen we biefstuk die zeer zeker was te kwalificeren als rare. De buitenkant was inderdaad dichtgeschroeid en tot zover de inspanning om een goed bereid stukje vlees te reserveren. Als na gerecht een proeverij besteld. We kregen een paar mini bolletjes ijs een stukje chocolade cake wat vermoedelijk moet doorgaan voor brownie. Heb niet de indruk dat de kok daadwerkelijke iets heeft bij gedragen behalve vlees opwarmen en spullen tijdig uit de koeling halen. Groenten heb ik niet kunnen ontdekken tenzij het de drie stukjes champignons moeten zijn geweest. Heb mijn onvrede ter plekke kenbaar gemaakt en dat werd aangehoord.daartegenover staat een bedrag van 87 euro wat in voor de geleverde prestatie toch echt teveel is.
Natuurlijk reviews gelezen alvorens te reserveren en deze waren over het algemeen goed. Maar onze ervaring was zeer slecht. Geen groente of salade, 1 klein bakje friet voor 2 personen en extra kost €3,50. De kruidenboter en mayonaise kwamen in papieren cupjes, zeer onsmakelijk. Het lijkt op veredelde plateservice, alleen heb je dan nog je bord voller liggen. De kwaliteit van het eten was minimaal. Personeel was vooral met zichzelf bezig en was afstandelijk en leek niet veel zin in de avond te hebben. Wat een aanfluiting, vooral met de prijzen die ze durven te rekenen. Wij gaan hier nooit meer eten.
Lekker eten, chill restaurant en vriendelijk personeel. Ook errug lekkur ijs als toetje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid