facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Best western Arneville

Best western Arneville

Info

Op zoek naar een centraal gelegen hotel in het prachtige Middelburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! http://www.amadore.nl/arneville

Geschiedenis

Op loopafstand van de monumentale binnenstad van Middelburg ligt het viersterren Amadore Hotel Restaurant Arneville. Op 3 minuten rijden van de snelweg en op steenworp afstand van het NS-station, biedt dit stadshotel u de perfecte uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken. Gratis parkeren, gratis Wifi: alle faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. Ook zakelijke gasten waarderen dit hotel al decennia als een perfecte plek om te overnachten; de hoofdstad van Zeeland binnen handbereik.

Hotel Restaurant Arneville in Middelburg beschikt over een sfeervol à la carte restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Ook zijn er een ruime lounge / bar, zalen voor feesten & partijen en een modern en ruim buitenterras waar u met mooi weer heerlijk kunt toeven.


Social Media verzorgd door Shinemark.nl

Adres: Buitenruststraat 22 , Middelburg 4337 EH, NL
Telefoonnummer: 0118 638 456
ln.erodama@ellivenra
Stad: Middelburg
Route: Buitenruststraat 22
Postcode: 4337 EH



op zoek naar gerelateerd: menukaart arneville middelburg, buitenruststraat 22 middelburg, amadore hotel vlissingen, hotel arneville middelburg adres, restaurant amadore middelburg, amadore stadshotel goes, hotel middelburg, amadore hotel kamperland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jazz Eetcafé Desafinado Jazz Eetcafé Desafinado 964 meter Jazz café-restaurant Desafinado,dineren, lunchen,Brand proeflokaal,Brouwerij Kees pro...
Steakhouse De Tamboer Steakhouse De Tamboer 970 meter Ik heb een hele positieve ervaring gehad bij de Tamboer. Deze steakhouse kwam ik tege...
Cafe Restaurant De Vriendschap Cafe Restaurant De Vriendschap 994 meter Hier heerlijk geluncht. In het begin was de bediening wat traag maar even later was e...
Recensies
We maakten gebruik van een aantrekkelijke aanbieding van vier nachten: ontbijt gratis en 2 avonden gratis a la carte drie gangenmenu. Prima. Receptie en bedienend personeel in restaurant heel vriendelijk en behulpzaam. Kamer was op orde en schoonmaak gebeurde dagelijks. Dagelijkse vervanging van handdoeken. Kamer lag aan verkeersweg, waardoor er 's nachts veel verkeersgeluiden waren. Twee eenpersoonsbedden stonden weliswaar tegen elkaar, maar schoven in de nacht beetje uit elkaar, waardoor er een kuil ontstond tussen de bedden. Douche was goed, maar tussen de klapdeuren zat een te grote kier, waardoor tijdens het douchen beetje water er door heen spatte naar de vloer van de rest van de badkamer. Gratis parkeren!
Er is een mindervalide parkeerplaats, maar deze konden we niet gebruiken omdat wagens van leveranciers aan de andere kant staan om te laden en te lossen en er bijna geen doorgang voor andere wagens is. Op het terras misschien een rokerszone maken op afstand van de toegangsdeur tot het restaurant. Nu zitten mensen vlak aan die deur te roken en de sigarettengeur komt zo het restaurant binnen. Anders heel tevreden over gans de lijn! Ook vriendelijke bediening en kamermeisjes.
Voor 1 overnachting was dit een leuke hotelovernachting waard, een leuke ervaring. Hotel met ruime gratis parkeerplaatsen is gunstig gelegen en op loopafstand 10 minuten van mooi stadscentrum. Kamer schoon en netjes ingericht. Koffieapparaat met 2 koffiepads aanwezig maar voor mij als theedrinker ontbrak er wel theezakjes. Enkele "minpunten" toch: In doucheruimte was afvoer van douchewater heel slecht. Toiletrolhouder is op een heel onpraktische plaats rechtsachter van de zitpositie gemonteerd; je moest haast een acrobaat zijn om iets van de papierrol af te kunnen scheuren. Ook afzuiging in deze ruimte was erg lawaaierig. Kitrand van de douchebak had een smerige aanblik zwarte beschimmeld Ochtendontbijt in de mooi ingerichte ruimte was heel goed verzorgd en er was voldoende en voor elk wat wils te verkrijgen. Personeel aan de balie zeer vriendelijk.
Prijs kwaliteit is dit geweldig. De kok stond alleen in de keuken en er was veel clienteel dus we moesten wat wachten en toch leverde hij kwaliteit. Hier hou ik van zo hoort het, dikke thumbs up voor hem!!! Geen said menu en vriendelijke bediening. Enig minpuntje er zijn geen dubbele bedden. Maar hiervoor moet je niet wegblijven dat is enkel een persoonlijk verlangen. Doe zo verder!
Professionele aanpak van personeel! De kamers zijn basic, hier mis ik bv frigo. Ook slechts 1 koffietje per persoon, geen mogelijkheden om thee te zetten, doucheruimte heel klein en verouderd. Ontbijtbuffet was in orde: alles naar believen aanwezig. Top dat er gratis parking is, zo dicht tegen stad Middelburg. Op wandelafstand ongeveer 12 minuten naar de markt, dus zeker een ideale locatie. Heel fijn dat er ook airco is, dat maakt het in de zomermaanden lekker fris. Alle kamers zijn toegankelijk met een lift. Restaurant is zeker aan te bevelen. Ontzettend lekker gegeten! Daarvoor zelfs 11/10. Kortom: je bent zeker niet bedrogen op deze locatie.
We hadden een suite geboekt met bad. Tot ergernis van de herrie afzuigsysteem die zo hard was dat de muren trilde en we elkaar niet meer konden verstaan. zijn we om 22:30 in grote wanhoop naar de receptie gegaan. We moesten blij zijn want er was nog een basic kamer beschikbaar. Moe van de reis zijn we daar maar mee akkoord gegaan. Maar heeft wel een grote stempel gedrukt op ons weekendje weg waar we zo aan toe waren. Ik zou dan ook dit hotel niet aanraden.
In ons geval hadden wij een mooie kamer op 1e etage. Ondanks het uitzicht op een kruising totaal geen verkeer overlast gehad. Jammer dat er te weinig stopkontakten aanwezig zijn op de kamer. Een minpuntje was in de badkamer. Geen een stopcontact voor onze electrische tandenborstel of electrische scheerapparaat. In de restaurant verliep alles naar wens. De klep van van de vitrine met de vleeswaren, kaas ander broodbeleg moet gemaakt worden! Volgens mij is niet de bedoeling dat je als klant deze moet blijven vasthouden ondat deze dichtklapt. Vanaf hotel Arneville is het15 minuten lopen naar het centrum van Middelburg. Vele mooie uitstapjes zijn binnen ca. 45 minuten te bereiken met de auto.
wij hadden een LUXE junior suite verwacht was als zodanig geadverteerd; echter de kamer was niet gezellig. Meubilair was oud en doorgezeten; voormalige nachtkastjes deden dienst als salontafel. Het lichtarmatuur boven deze geimproviseerde salontafel was van zodanige afmetingen dat het onmogelijk was je hoofd NIET te stoten bij het opstaan uit de bank. De verwarming werkte matig; er was geen verwarming in de badkamer; dus niet aangenaam daar. De ramen waren afgedekt met strakgespannen vitrage waardoor een opgesloten gevoel ontstond. Het bed was prima. Slechts twee koffiecups die de volgende dag niet werden aangevuld. Alles bij elkaar een ontnuchterende eerste indruk; je bent er na twee nachten wel aangewend.
Wij komen al jaren in Fletcher in heel NL. Wij houden dan ook altijd rekening met het volgende: gehorige kamers, niet het meest fraaie interieur, soms wat slecht afgewerkt. Maar voor het geld wat ik betaald vind ik het prima. De locaties zijn altijd goed, eten is prima, personeel is erg vriendelijk en ontbijt is uitstekend. Activiteiten in de buurt: Fietsen, wandelen en het centrum is om de hoek!
Het was slecht! Vieze kamer. Hele bed lag onder de haren. Nieuwe kamer gekregen. Erg klein en gehorig. Hotel zit vol met buitenlands werklieden, roken en blowen op de kamer wat je door het hotel heen ruikt. Slecht eten in de avond, karig ontbijt. Voor de rest een vieze en smoezelige indruk van het hele hotel. Zelfs het personeel gaf aan om alsjeblieft een recensie te schrijven zodat het management wakker wordt! Absoluut FLUTcher!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid