facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Station Venlo

Station Venlo
Adres: Stationsplein 1, 5913 AA Venlo, Nederland
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Stationsplein
Huisnummer: 1
Postcode: 5913 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blerick Blerick 1 km Relatief groot station, vergeleken andere stations op de lijn. Het bevind zich op loo...
Recensies
Dit station schommelt tussen tafellaken en servet in. Het is er, maar net niet.
Schoon en overzichtelijk station. Geen bloemenwinkel of kiosk meer. Wel nog kaartjesverkoop en kleine take-away. En op het station zelf nog een dichte wachtruimte. Al met al flink uitgeholde service.
Dit station heeft enkele winkels en is voorzien van liften. Ook vanaf de onderdoorgang is de fietsen stalling toegankelijk. Helaas wordt er weinig aandacht aan het schoonmaken besteed. Zo zijn de prullenbakken op de perrons ronduit goor zodat je afval er eigenlijk niet in wil gooien. Er zijn 3 winkels waar onder bloemen, bruna en de kiosk. Hier is koffie te koop voor € 2,50 maar omdat de inhoud nog maar 50% is betaal je eigenlijk € 5 euro zodoende koop ik hier niks meer!
Veel trappen lopen. Daardoor overstap uit Duitsland naar Utrecht gemist. Er zijn liften, maar daarmee gaat het niet sneller. Relatief verouderd station zou ik zeggen.
Er is maar een toilet op het station, men moet contactloos betalen om er in te kunnen, en treft dan een smeerboel aan en er is geen eens toiletpapier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid