facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blerick

Blerick
Adres: 5922 AB Venlo, Nederland
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Postcode: 5922 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Station Venlo Station Venlo 1 km Dit station schommelt tussen tafellaken en servet in. Het is er, maar net niet.
Recensies
Relatief groot station, vergeleken andere stations op de lijn. Het bevind zich op loopafstand van Venlo CS. Op dit station kunt u reizen naar Venlo, Roermond, Nijmegen en schiphol via Amsterdam.nnGroote deels niet overdekt, er zijn wel op elk perron overdekte wachtruimtens en OV-Chipkaart palen aanwezig. De kaart Automaat voor de NS bevindt zich alleen op spoor 3/4. En die van Arriva op spoor 4. Op de parkeerplaats zijn ook enkele informatie voorzieningen beschikbaar, en ook de fietsenstalling.nnVoor mensen die minder te been zijn, is dit station misschien aan de moeilijke kant. Spoor 1, 2 en 3 zijn alleen bereikbaar via de trap. Perron 4 heeft wel een rolstoel-ingang in de maak. Om gebruik te maken van de rolstoel-oversteek naar de andere perronnen moet contact met de spoorwegen worden opgenomen, ook voor het instappen als rolstoel in de trein. Er is geen lift aanwezig.
Station Blerick is zeer slecht geoutilleerd: geen liften, geen fietsgleuven, geen toilet, geen catering, open wachtruimtes en een gevaarlijke helling zonder bescherming naar perron 4.
Station Blerick, heeft als voordeel dat intercity naar Schiphol er stopt en je vrij kunt parkeren op het Kazerneterrein.nnGeen rolstoel opgang, het perron is moeilijk te bereiken met rollator en troleys.
Ik vraag niet naar de trein
Genoeg winkel aanbod ,ook onder de Wieën, zitten diverse winkels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid