facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stammis Edelsmid-Juwelier

Stammis Edelsmid-Juwelier

Info

Strand, zee, duinen en kunst; Stammis Edelsmid-Juwelier vertaalt de beleving van Bergen in een schitterende collectie sieraden en horloges in een sfeervolle en uitnodigende ambiance

Geschiedenis

Naast een selectie van gerenommeerde merken presenteren wij u ook graag onze eigen collectie. Deze collectie wordt vervaardigd in onze edelsmederij die zich, achter een glazen wand in de winkel, bevindt. Deze transparante opzet is een hele bewuste keuze. Wij zijn trots op ons prachtige ambacht en vinden dat dit absoluut gezien mag worden. De intensiteit, energie en passie waarmee er aan de producten wordt gewerkt is bij ons letterlijk zichtbaar van begin tot eind.
Met de eigen collectie van Klaas-Jan bent u verzekerd van een authentiek en uniek handgemaakt sieraad. Aan de subtiele combinatie(s) van materialen, de originele ontwerpen en de kwaliteit van de uitvoering kunt u zien dat wij putten uit jarenlange ervaring en een hoge mate van technisch inzicht. Naast de bestaande collectie is het natuurlijk ook mogelijk om uw persoonlijke opdracht door Klaas-Jan te laten vervaardigen.

Ook voor het reparatie van horloges, batterijen vervangen en reparaties van uw sieraden bent u meer dan welkom.


Met vriendelijke groet,
Klaas-Jan & Christie Stammis
Steven van Nieuwburg



"Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u mailen naar [email protected] tot ziens!"
Adres: Plein 71, 1861 JX Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 072-7370250
Stad: Bergen
Route: Plein 71
Postcode: 1861 JX



op zoek naar gerelateerd: Stammis Bergen, Horloge bergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Kleisterlee Juwelier Kleisterlee 250 meter Juwelier met veel mooie sieraden en horloges in alle prijsklassen. Veel keus! Aardige...
Recensies
wát een service ! fantastisch : helemaal blij de winkel uit ;
Net gaatjes laten schieten bij onze dochter,bij deze Juwelier. Wat een vriendelijke mensen, erg leuk geholpen. Mooie zaak,een echte ambachtelijke edelsmid.
Klaas Jan en Steven geven hele goede adviezen als je iets koopt of laat maken. Niets is hun teveel. Ook zijn zij zeer klantgericht en hebben een enorme goede service.
Ik heb alleen maar zeer goede ervaringen, zowel met vader als zoon. Die ervaringen betreffen de advisering maar ook de service, chapeau.
Hele fijne juwelier. Of je een kleine of grote aankoop doet - ze zijn ontzettend meedenkend en klant gericht.
Vertaald door Google Beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt in Nederland! Ik kocht een sieraad en het was de meest aangename en vriendelijke ervaring - ik zou niet aarzelen om terug te gaan om op maat gemaakte behoeften te laten vervullen of om mezelf opnieuw te verwennen! Dank je! Origineel Best customer service I have ever experienced in the Netherlands! I bought a piece of jewelry and it was the most pleasant and friendly experience- I would not hesitate to go back to get any custom made needs met or to spoil myself again! Thank you!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid