facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Kleisterlee

Juwelier Kleisterlee
"Van de nieuwste trends tot stijlvolle klassiekers: ons assortiment sieraden en horloges biedt voor elk wat wils, in iedere prijsklasse. Juwelier Kleisterlee voorheen Juwelier Struijs is ook uw vertrouwde adres voor advies, reparaties aan horloges en sieraden en het ontwerpen en vermaken van sieraden. Met zorg en aandacht, zoals u van ons mag verwachten.Uiteraard prikken we ook gaatjes voor oorbellen, vervangen we horlogebatterijen en hebben we een mooie collectie verzilverde spaarpotten, rammelaars en kinderbestek.Tot ziens in onze winkel,Cindy, Corina en Kimber"
Adres: Breelaan 27, 1861 GC Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0725897724
Stad: Bergen
Route: Breelaan 27
Postcode: 1861 GC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stammis Edelsmid-Juwelier Stammis Edelsmid-Juwelier 250 meter wát een service ! fantastisch : helemaal blij de winkel uit ;
Recensies
Juwelier met veel mooie sieraden en horloges in alle prijsklassen. Veel keus! Aardige mensen. Gaatjes schieten in mijn oren ging een beetje moeizaam doordat het er niet vaak gedaan wordt, maar is wel goed gekomen en wordt hygiënisch gedaan! Voor sieraden raad ik deze winkel aan, voor het schieten van gaatjes zou ik een volgende keer naar een tattoo / piercing shop gaan waar meer ervaring is.
Meneer Struiijs had een batterij in t horloge van mijn vader geplaatst. T horloge bleek t niet te doen. Ik ging ermee naar de juwelierszaak van de heer Struiijs en vroeg hem t horloge te repareren. Hij zou kijken wat hij kon doen en maakte een nieuwe reparatiebon. Ik gaf hem aan t normaal te vinden als een reparatie niet goed is gedaan, dat de kosten voor de winkelier zijn. Meneer Struijs deed hier heel moeilijk over, noemde me een flapdrol en andere verwensingen die ik gelukkig vergeten ben, zette me de deur uit en verbood me nog terug te komen. Later vroeg ik mijn vader om te bellen met de juwelier, om t op te lossen. Meneer Struijs maakte me in dat telefoontje zwart bij Saeijs sr., en liet zijn assistentes hetzelfde doen. Saeijs sr. mag nu zelf met de taxi naar de juwelierszaak om t horloge opnieuw te brengen, hij is slecht ter been. Meneer Struijs gaat echter eerst op vakantie en maakt nadien een prijsopgave voor de reparatie van t horloge.
Top service! Oorbellen besteld voor mijn vriendin, binnen een dag kon ik ze ophalen. Super bedankt!!
Goede oorbellen winkel shop en horloge maker
Netjes geholpen zowel met mijn ring als horloge
Goede snelle service, batterij vanmiddag in no time vervangen. Thx
Super goede service & vriendelijke medewerkers
Sinds Herman gestopt is is struijs struijs niet meer
Snelle en vakkundige reparatie.
prima geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid