facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stalumex

Stalumex

Info

STALUMEX, Maatwerk in stalen en aluminium ramen en deuren.

Geschiedenis

STALUMEX ‘Maatwerk in stalen en aluminium ramen en deuren.’ is specialist in gevelbouw en levert hoogwaardig maatwerk voor de particuliere en zakelijke markt.
Stalumex vervaardigt, levert, monteert, renoveert en onderhoudt kozijnen, ramen, deuren, (vlies)gevels en constructies van staal, aluminium en glas.
Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van de hoogste kwaliteit, onze keurmerken geven glashelder weer waar wij voor staan.
Stalumex: een ijzersterk team dat graag de handen in elkaar slaat om een staaltje vakwerk te realiseren!



"STALUMEX ‘ MAATWERK IN STALEN EN ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN’Stalumex produceert en monteert stalen en aluminium ramen, deuren, kozijnen, taatsdeuren, gevels en daken. Onze aluminium systemen zijn Reynaers, Aliplast en Heroal en de stalensystemen Forster en Jansen.Voor zowel de zakelijke als particuliere markt zet #Stalumex haar kennis en ervaring in bij nieuwbouw- , renovatie-, restauratie-, service-, en onderhoudsopdrachten.Van ontwerp tot realisatie worden kwalitatief hoogwaardige producten en innovatieve technieken gecombineerd met vakmanschap. Het VMRG-keurmerk geeft glashelder weer waar Stalumex voor staat: een enthousiast team van meer dan 45 collega’s dat graag de handen ineen slaat om uw wensen te realiseren."
Adres: Wiebachstraat 65, 6466 NG Kerkrade
Telefoonnummer: 045 541 5410
Stad: Kerkrade
Route: Wiebachstraat 65
Postcode: 6466 NG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Taatsdeuren Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kelleners Glasdesign Kelleners Glasdesign 316 meter Hele goeie uitleg en diensten
Spuiterij - Rolf Jurgen Laktechnieken Spuiterij - Rolf Jurgen Laktechnieken 3 km Voor enkele jaren terug een tafel gekocht van Bert Plantagie. Door eigen toedoen de l...
Recensies
Helaas schade aan een ruit, laten vervangen en daarna weer kapot. de uitleg van het bedrijf wij zouden de rubbers uit de kozijnen hebben gehaald waardoor dit wederom ontstaan zou zijn. Gevraagd of ze dat bij plaatsing dit mss vergeten waren omdat het specifiek deze ruit betrof in een gevel van 38 delen en 6 dubbele deuren. Onmogelijk schuld afschuiven dus op de klant.
Fantastische aluminium kozijnen Zeer klant gericht, veel opties mogelijk.
Na verkoop ging het wat stroef, maar het eindresultaat is werkelijk prachtig.
Leuk bedrijf leuke collega alleen veel mis Communicate en las je iets nooit gedaan heb gaan ze je het niet leren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid