facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spuiterij - Rolf Jurgen Laktechnieken

Spuiterij - Rolf Jurgen Laktechnieken

Info

Rolf Jurgen Laktechnieken

Geschiedenis

Het SPUITEN van al uw materialen!

Een andere kleur/glans zorgt voor een geheel nieuwe en andere uitstraling.

Bent u uw oude keuken of interieur moe? Hebben bepaalde voorwerpen emotionele waarde voor u, maar zijn ze niet meer van deze tijd? Of wilt u een exclusieve uitstraling?
Voordat u gaat investeren in nieuwe meubels kunt u uw interieur laten opknappen!

Blader eens door onze foto's van voorgaande opdrachten en laat u verrassen door de mogelijkheden!



"Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het herstellen en/of spuiten van allerlei objecten. Een oppervlakte herstelbedrijf in de ruimste zin des woord. Zo kunt u bij ons terecht voor het herstellen van schade aan uw voertuig of inbraakschade aan uw huis. Maar ook voor het spuiten van binnendeuren, uw keuken of meubels.Kijk voor meer info op de website.Wir sind eine Firma die sich Spezialisiert hat auf Oberflächen Instandsetzungen. Unsere Fachgerechte Dienstleistungen sind nicht beschränkt auf nur die Instandsetzungen von Lack und Blechschaden am Fahrzeug. Sondern auch die Behebung von Einbruch Schäden an/im Haus oder die Lackierung von küchen, möbel und Türen.Schauen sie auf unsere Webseite für mehr Info oder rufen sie einfach an."
Adres:
Telefoonnummer: (+31) (0)45-5350200
Stad: Kerkrade


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stalumex Stalumex 3 km Helaas schade aan een ruit, laten vervangen en daarna weer kapot. de uitleg van het b...
Kelleners Glasdesign Kelleners Glasdesign 3 km Hele goeie uitleg en diensten
Recensies
Voor enkele jaren terug een tafel gekocht van Bert Plantagie. Door eigen toedoen de lak flink beschadigd! Optie of een nieuwe kopen met een stevig prijskaartje, er tegen aankijken of deze tafel laten behandelen en overspuiten.! I.v.m. kosten!!!!!!!!!!................. Gelukkig voor de laatste optie OVERSPUITEN gekozen. Het resultaat is werkelijk fantastisch!!!!! zelfs verbluffend!! De tafel is mooier dan bij nieuwkoop! dat is mijn reactie maar ook de reactie van vrienden en familie geweldige restauratie. Eigelijk verdient hij meer dan vijf sterren..... Kwam loeizware tafel ophalen en bracht deze met een eigen personeelslid terug. En dat voor 1/6 van de nieuwkosten. Danke Rolf, Danke medewerkers.
Top service. Snel en goed gemaakt!
Super Service voor een goede prijs
Geweldige service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid