facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Springdorp Hoeven

Springdorp Hoeven

Geschiedenis

Springdorp Hoeven, hèt grootste indoor springkussen paradijs van de omgeving! Dit jaar organiseert Indoor Halderberge, in samenwerking met van der Vorst Attractie verhuur, in de eerste week van de meivakantie voor het eerst een mega springkussen festijn in Hoeven!

Alles is indoor dus je kunt heerlijk spelen, ravotten en stuiteren met je vriendjes en vriendinnetjes in de Parrestee, ongeacht wat voor weer het is! Dit evenement is trouwens niet alleen leuk voor de kleinste kids, door de lucht vliegen is voor jong en oud een groot genot!
Daarnaast is er veel meer te beleven, als je klaar bent met op en neer springen kun je glijden, klimmen, disco dansen, de stormbaan over, met ballen spelen en nog veel meer. De hele sporthal zal omgetoverd worden tot groot speelparadijs!

Natuurlijk is het café geopend zodat je er ook een hapje en een drankje kunt krijgen en je kunt tevens gebruik maken van de Wifi! Even alle energie kwijt tijdens deze leuke dag voor het hele gezin!

Data
Zaterdag 21 april: 10:00 uur - 17:30 uur
Zondag 22 april: 10:00 uur - 17:30 uur
Maandag 23 april: 10:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag 24 april: 10:00 uur - 17:30 uur
Woensdag 25 april: 10:00 uur - 17:30 uur
Donderdag 26 april: 10:00 uur - 17:30 uur

Tickets
Kinderen € 5,- per dag
Alle dagen springplezier met het Springdorp Hoeven abonnement; €20,-
Ouders gratis

U kunt de toegangskaarten alleen kopen bij de kassa tijdens het evenement.



"Waterspeelpark Splesj in Hoeven op ca. ca. 18 km van Breda en 12 km van Roosendaal voor een spetterend dagje uit!• spray-park van 900 m2 • 7 spectaculaire waterglijbanen • duikabasin • kinderbad en zwem-speelbad • speeltuin met o.a. airtrampoline • vijver met roeiboten • Adventure Minigolf • eetcafé De Archipel met terras"
Adres: Bovendonksestraat 60, 4741 TP Hoeven
Telefoonnummer: 0165-502787
Stad: Hoeven
Route: Bovendonksestraat 60
Postcode: 4741 TP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Molecaten Park Bosbad Hoeven Molecaten Park Bosbad Hoeven 1 km Op zich een prima camping, waar we in een schone accommodatie zaten. Echter wel wat m...
Recensies
Wij zitten op de camping Molecaten park Bospark Hoeven. Aan deze camping zit het waterpark Splej, voor de campinggasten is het vrij intree. Je kan ook een dagkaart kopen. Op het zwembad terrein heb je zwemgelegenheden van 0 tot 100 jaar voor ieder wat wils. Kinder baby bad, splesj met allemaal waterspuiten, groot zwembad met 10 glijbanen. Appart diep bad met 2 duikplanken. Op het terrein heb je wc's, omkleed hokjes, Snackbar met terras waar je ook ijs kan kopen. Er is voldoende ligweide in de zon of schaduw. Ook heb je een hele grote speelweide met veel speel toestellen met onder andere een groot klimkasteel met glijbanen. Het is zeker een aanrader om eens een dagje te bezoeken.
Was voor ons een onbekend waterpark. Maar zag er bij aankomst direct heel leuk uit. Groot zwembad met 7 verschillende glijbanen, klein bad met springplanken, en 2 zones voor kleine kinderen. Voldoende redders, kleedhokjes en sanitair. Het was een leuke dag.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Achterstallig onderhoud terwijl er 4 badmeesters een uur lang koffie drinken En dat s morgens vroeg al op een tropische dagBezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Gisteren er voor het eerst geweest. Wat een leuk waterpark! Voor de kleinste tot de grote is er ieder wat wils. We hebben een uur moeten rijden, maar dat hadden we er dik voor over. We komen hier zeker terug.Bezocht opWeekendWachttijdMaximaal 10 minReservering aanbevolenJa
Alles goed behalve de diepte van de zwembad in het einde van de glijbanen, 190cm ! waarom?! volwassenen met weinig zwem ervaring kan gewoon verdronken worden maar gelukkig zijn er goede reders, beneden aan de ingang van de glijbanen hangt een boord met minimum leeftijd van 8 jaar en bovenaan staat niemand om de kinderen te verbieden in geval van misverstand, ook de volwassen kan de kinderen in de zwembad niet helpen als daar iets verkeerd gebeurd door de diepte. Gewoon gevaarlijk met te weinig verantwoordelijkheid.
Wat een geweldige dag hebben we gehad in waterpark Splesj! We waren blij verrast door de enorme verscheidenheid aan glijbanen die de kinderen dolenthousiast maakten. Ze zaten vol adrenaline terwijl ze van de ene buiteling naar de andere roetsjten. Het was een waar spektakel! Nu moet ik eerlijk zijn, het zwembad zelf leek nog hetzelfde als toen ik hier voor het laatst was, bijna 30 jaar geleden. Het heeft duidelijk een opknapbeurt nodig om een beetje bij te blijven met de tijden. Maar laten we eerlijk zijn, wie komt er naar een waterpark voor het zwembad? Het draait allemaal om die epische glijbanen! Gelukkig was het vandaag niet al te druk, wat betekende dat we niet hoefden te wachten in eindeloze rijen voor een adrenalinekick. Maar ik kan me voorstellen dat op drukke dagen de wachttijden behoorlijk lang kunnen worden. Het zou geweldig zijn als het park hieraan zou werken om de ervaring voor alle bezoekers nog leuker te maken. Een ander pluspunt was de voldoende ruimte om te zonnen. Ik had mijn comfortabele ligstoel strategisch geplaatst, zodat ik de kinderen in de gaten kon houden terwijl ik van de zon genoot. Het was bijna alsof ik op een mini-vakantie was. Geweldig! Wat betreft de toiletten, ze waren prima. Ze waren schoon en functioneel, wat altijd een pluspunt is. Niets is erger dan het moeten bezoeken van een smerig toilet terwijl je plezier wilt hebben. Al met al hebben we een fantastische dag gehad in waterpark Splesj. Het is misschien niet het meest moderne waterpark, maar het heeft zeker zijn charme. Als je op zoek bent naar een nostalgisch avontuur met een frisse twist, dan is dit de plek voor jou. Zorg er gewoon voor dat je op een rustige dag komt, anders zou je wel eens meer tijd in de wachtrij kunnen doorbrengen dan in het water!
Nou, oké. Ik kende Bosbad Hoeven van vroeger en had in de verte iets gehoord over Splesh. Zocht dagbesteding met mijzelf, mijn vrouw en mijn zoontje van 5 dus zonder twijfel, direct kaartjes gekocht online. Ik schrok. €17,-pp ... Das €54,- voor een dagje zwemmen. Maar goed, vakantie! We gaan! Pas daarna las ik de reviews. De ene verschrikkelijke review na de andere kwam voorbij. Met spijt dat ik kaartjes gekocht had en een verwachtingspatroon van -10 gingen we op pad. Het was de laatste vrijdag van de bouwvak Zuid. We kwamen aan, werden prima ontvangen, alles was schoon, niet druk, goede begeleiding, oude speeltuin Bosbad Hoeven zit er bij met overall een verdwaalde wesp. Moet eerlijk zeggen dat we echt een topdag hebben gehad. Kan me indenken dat de slechte reviews komen van een moment dat het TOP drukte is, middenperiode van de bouwvak waar de camping en dagtoeristen zorgen voor mega drukte qua mensen ... Maar ook van wespen die natuurlijk genoeg aanbod hebben van zoetigheid. Dat weet je. Warm weer, top drukte = irritatie. Vergelijk het met Schiphol. Je weet dat je daar eigenlijk ook niet moet zijn tijdens topdrukte. Toch staan we er met zijn allen te zeuren. Toch vraag ik mijzelf af of ik mijzelf nogmaals laat verleiden €17,- pp te betalen voor wat ik er voor terug gekregen heb. Het is aan de prijs en de balans; "dit krijg je voor wat je hebt betaald" klopt gevoelsmatig inderdaad niet. Daarom 3 sterren. Als het niet druk is? Top! Als het wel druk is? Wegblijven. Overall prijs? Niet in verhouding. Misschien kan Splesh een webcam ophangen zodat mensen inzicht hebben in de drukte tijdens hoogtijdagen.
Met warm weer zeer druk. Was 30+. Dag er voor tickets gekocht. Bij aankomst was het uitverkocht. Dus advies koop van te voren. Wel enige tijd moeten wachten bij de glijbanen maar mocht pret niet drukken. Vooral bij de drie glijbanen bij elkaar. De gele en groene maken gebruik van de zelfde trap als de blauwe. Waardoor er een lange rij staat voor 1 glijbaan en de rest voor niks staat te wachten.
Ik ken het zwembad van vroeger. Toen kwam je aan kocht een ticketje klaar. Nu was het volzet en zeide ze dat we beter tickets online moesten kopen. Ok bedankt om ons tot daar te laten reizen voor saus. Onze dag is toch niet in het water gevallen we zijn bij een naburig zwembad gaan zwemmen waar de inkom ipv 54 euro we met 3 voor 23 euro binnen stonden!
De beveiliging bij het diepe zwembad ging me iets te ver. 2 volwassen, goed kunnen zwemmen met een kindje van 4 met armvleugeltjes en kleine zwemband moesten het diepe bad verlaten met kindje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid