facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Molecaten Park Bosbad Hoeven

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Info

In de bosrijke landelijke omgeving van Bourgondisch West-Brabant ligt (al meer dan 50 jaar!) Molecaten Park Bosbad Hoeven.

Geschiedenis

Een fantastische familiecamping met het spectaculaire waterspeelpark Splesj (gratis toegang voor gasten en geopend vanaf 27 april 2018 tot en met 2 september 2018) en grote binnenspeeltuin. Door het enorme aanbod aan faciliteiten en een boordevol activiteitenprogramma in de schoolvakanties is Bosbad Hoeven de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kleine kinderen én tieners! In het voor- en najaar is het voor rustzoekers een heerlijke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Bourgondisch Brabant.

Adres: Oude Antwerpsepostbaan 81B, 4741SG Hoeven
Telefoonnummer: +31 165 50 25 70
Stad: Hoeven
Route: Oude Antwerpsepostbaan 81B
Postcode: 4741SG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bosbad hoeven plattegrond, bosbad hoeven abonnement, bosbad hoeven zwembad, bosbad hoeven te koop, bosbad hoeven zoover, bosbad hoeven binnenzwembad, bosbad hoeven zwembad prijzen, bosbad hoeven speeltuin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BosBad Hoeven BosBad Hoeven 145 meter Prima en verzorgd park! Leuk binnen_ en buitenzwembad. Aanrader!
Caravanpark Caravanpark "De Haspel" 788 meter Een rustig park met een vreselijke dominante beheerder!!!
Springdorp Hoeven Springdorp Hoeven 1 km Wij zitten op de camping Molecaten park Bospark Hoeven. Aan deze camping zit het wate...
Recensies
Op zich een prima camping, waar we in een schone accommodatie zaten. Echter wel wat minpunten aan dit park: - Op de dag van vertrek mag je geen gebruik maken van de faciliteiten, tenzij je er voor betaald. Op de dag van aankomst kan je gezien de sluitingstijden er ook amper gebruik van maken - Er is geen supermarktje op het park zelf - De enige aanwezige horeca gelegenheid is schrikbarend duur - Je kan / mag nergens op het park je auto laden - Er is ‘s avonds veel lawaai op het park - Molecaten kan hier weinig aan doen, maar het stikt er van de wespen, niet normaal hoeveel wespen - De grote verouderde speeltuin is meer een hangplek voor pubers met een slechte muzieksmaak, dan een leuke speeltuin voor kinderen. Al met al een matige ervaring, dit park slaan we een volgende keer over.
Vier dagen gestaan. Geen geschikte camping voor ouders met kleine kinderen. Meer geschikt voor tieners zonder ouders. Het Renesse van Brabant noemde we het. Qua muziek krijg je gratis happy hardcore muziek cadeau als er weer een zwembad feestje werd georganiseerd. Gevolg kids slapen niet voor 0.00 uur en het hielp ook niet echt dat de camping aan een drukke weg ligt. Wat wel top is het zwembad helemaal met deze hitte. Water is wel ijs en ijskoud en met het windje wat staat. Gevolg meerdere lopen blaffend en snotterend over de camping. Het was voor ons een nieuwe ervaring en konden er wel vaak om lachen. Wij stonden er maar 4 dagen dus was te doen
Super camping! We komen hier nu al 5 jaar en ieder jaar vermaken we ons hier prima. Wanneer je van gezelligheid houdt ben je hier zeker op de juiste plek. Gezellige veldjes met een muziekje of een spel. Als je vroeg wilt slapen zijn oordopjes een aanrader. Mooie ruime kampeerplaatsen, een mooie visvijver en veel animatie. Schone sanitairgebouwen. Ook in de buurt is voldoende te beleven zoals een outletcentrum, ijskarten, supermarkten en lekkere restaurants. Ook een prachtig zwembad met meerdere glijbanen, waar het helaas wel ongelooflijk druk is op warme dagen aangezien mensen van buitenaf ook mogen zwemmen, dit is het enige minpunt.
Afgelopen week verbleven op Bospark Hoeven in een hagelnieuw Blauwborst chalet. Het is een mooi park in een bosachtige omgeving. Het was er lekker rustig, maar ik denk dat je in het hoogseizoen helemaal gek wordt van het gegil wat uit het zwembad komt. In het chalet is te weinig sfeerverlichting in de woonkamer. Er staat maar 1 lamp en de plafondspots zijn veels te fel. Wij hebben de lamp uit de slaapkamer in de woonkamer gezet, maar dat betekende dus geen nachtlampje meer in de slaapkamer. In de andere slaapkamer zijn helemaal geen nachtlampjes. Wij vonden de matrassen beetje hard, maar dat is persoonlijk. De deur van onze chalet klemde erg en hing scheef. We hebben dat bij de receptie gemeld en werd een half uur later al gemaakt! Verder was het goed en zag het er mooi en schoon uit. We hebben een fijne vakantie gehad met prachtig weer voor begin oktober.
De camping kent plus eb minpunten. Tent was fijn ruim. Sanitair netjes schoon. De douches zijn echt veel te warm!! Stilte op het park vanaf 23 uur lukt hier niet! Zwempark is mooi, maar veel te vol. Ik ben benieuwd hoeveel daggasten ze toelaten. Voor mijn gevoel gaan al deze plekken ten koste van de al betalende camping gasten. Ik was er vaak maar even en dan weer gauw naar de tent. Veel schaduw rond de tent, dat was met deze warmte fijn! Tip: doe met deze warmte het zwembad eerder of langer open voor camping gasten
Wij wonen in de buurt en gingen een dagje naar het waterpark. Ik was wat huiverig door een overvloed aan negatieve reviews, maar wij vonden die niet echt terecht. Heel leuk park, voor alle leeftijden van peuters tot tieners. Met sprayparken, peuterbadjes, tot snelle glijbanen. En ja, er liggen wat bladeren en gras in het water, maar liever zo dan overal op tegels liggen ‍ Maar het water is niet koud en de wespen niet talrijker dan hier thuis. Ik vond het voor herhaling vatbaar.
Op zich een mooie camping. Alleen boek geen plek vlak bij de weg. Veel geluidsoverlast. Het zwembad is veel te druk!! Veel mensen uit de omgeving kunnen voor € 17,00 ! een ticket kopen. Normaal zwemmen kun je vergeten en voor de glijbanen staan ellenlange rijen. Het is een dure camping, dus voor ons nooit weer Bosbad Hoeven.
Mooie camping groot en ruime staanplaats. Schone en onderhoude sanitair. Leuk zwembad met snelle glijbanen. 2 minpunten er is geen supermarkt aanwezig en je moet betalen voor de douche. Maar ondanks de minpunten hebben we leuke vakantie gehad.
Mid week geweest. Mooi huisje zijn nieuw. Gezellig aangekleed. Zag er netjes en verzorgd uit. Ver,orging prima. Vriendelijk personeel Wifi er bij genomen. Goed bereik. Snelheid voldoende
!!ZEER SLECHTE SERVICE!! !!VALSE ADVERTENTIE TEKSTEN!! Geen park om als kersvers jong gezin heen te gaan. Er worden accomodaties verhuurd waar je ook met je baby in kan. Maar bij aankomst is dit niet mogelijk! Camping bedje past nergens in de accomodatieterwijl dit wel zo word verhuurd op hun website Bij de receptie en ook de parkmanager “Peter” geeft niet thuis en blijft aangeven nix te kunnen betekenen. Wij komen hier nooit meer terug! Park is dus alleen bestemd wanneer je kinderen hebt die al wat ouder zijn en in een volwassen bed kunnen slapen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid