facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SportUfit

SportUfit

Info

SportUfit kan u ondersteunen bij het afvallen,bij uw spiergroei en bij het fit blijven. Graag ondersteunen wij u bij het behalen van uw eigen doelstelling!

Geschiedenis

SportUfit is dé sportschool in Hoogezand waar u onder persoonlijke begeleiding kunt werken aan uw welzijn en conditie. Samen met ons team willen wij u laten ervaren dat sporten niet alleen gezond is, maar vooral ook heel leuk is! De persoonlijke benadering richting u, staat bij ons centraal.

In onze sportschool vindt u alle benodigde faciliteiten om uzelf in ieder opzicht optimaal te trainen. U kunt specifieke trainingsdoelen verwezenlijken op het gebied van flexibiliteit, reactievermogen, snelheid, stabilisatie, coördinatie, hart- en longconditie, spierconditie en spierkracht.Bij SportUfit stellen wij uw sportieve behoeften altijd centraal!


Sporten bij SportUfit
Wilt u ook uitgedaagd worden om het beste in uzelf naar boven te halen, doe dan mee aan onze groepslessen. Deze worden gegeven door onze enthousiaste gediplomeerde instructeurs. SportUfit biedt veel verschillende soorten groepslessen. U kunt dus zelf een compleet fitnessprogramma vaststellen!

Bij SportUfit bieden wij u een groot assortiment aan apparatuur. De gehele sportschool is voorzien van nieuwe cardio-& krachtapparatuur van de bekende top merken Technogym en Gym 80! U vindt bij ons veel vrije trainingsruimte.

SportUfit beschikt over fitness- en wellnessfaciliteiten. Naast de begeleiding in de fitnesszaal, biedt SportUfit u ook trainingsschema's, voedingsadvies en personal training aan. Wij beschikken over een fysiotherapeut, waar u terecht kunt met uw blessures of andere lichamelijke klachten.

SportUfit hanteert voordelige tarieven en uw abbonement is maandelijks opzegbaar!



"Wil jij een prachtige sportschool waarin begeleiding en een persoonlijke benadering op de eerste plek staat?-Personal training-Groepslessen-Zonnestudio-fysiotherapie"
Adres: Sluiskade 23, 9601 LA Hoogezand
Telefoonnummer: 0598372703
ln.tifutrops@ofni
Stad: Hoogezand
Route: Sluiskade 23
Postcode: 9601 LA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00
Zondag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: sportufit opzeggen, ron haans hoogezand, sportufit lesrooster, personal trainer hoogezand, agenda sportufit, sense hoogezand, fitness hoogezand kalkwijk, pilates hoogezand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FVV Foxhol F2 FVV Foxhol F2 666 meter Leuk klaverjastoernooi
24/7 Fitness Centrum Ron Haans 24/7 Fitness Centrum Ron Haans 899 meter Mooie sportschool. Ik kom er vaak, 24/7 open, ideaal. Tv voor een lange cardio sessie...
Uuldriks Personal Training Uuldriks Personal Training 899 meter I would have quit already But my trainer scares me He kills fat for a living! Net he...
Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans Hoogezand Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans Hoogeza... 902 meter Voor de prijs vind ik de kwaliteit erg tegenvallen alle tv's hebben mankementen, al j...
Fysiotherapie Van Kasteel Fysiotherapie Van Kasteel 1 km Ervaring van eerdere fysio therapie behandelingen bracht mij op het idee dat fysio th...
ASBR - Leidend en innovatief in persoonlijke ontwikkeling en carrières ASBR - Leidend en innovatief in persoonlijke... 1 km ASBR (www.asbr.nl) is leidend en innovatief in persoonlijke ontwikkeling en carrièrep...
BC Bahosa BC Bahosa 2 km Al jaren lang lid, club voor jeugd vanaf ~6 jaar tot senior .. jaar. Voor elk nivo wa...
Recensies
Ik sport al een aantal jaren bij deze leuke en gezellige sportschool. Mooie ruime fitnesszaal met goede apparaten. Leuke groepslessen worden er gegeven, oa spinning, circuit, pilates enz. Ook worden er 2 keer per week voor de kids kickbokslessen gegeven. Zekers een aanrader!
Dik 2 jaar geleden abonnement telefonisch opgezegd, zou volgens de gene aan de telefoon geregeld worden vanwege omstandigheden in de Corona periode. Vanaf begin dit jaar weer begonnen met incasseren, terwijl ik niet meer lid was. Zonder enige herinnering oid nu een dwingende incassobureau voor 10 openstaande maanden lidmaatschap…
Een hele fijne sportschool! Iedereen komt er voor zijn eigen doelen en dit wordt geaccepteerd door zowel de sporters als het personeel. Het personeel is ook erg vriendelijk en altijd bereid om te helpen of gezellig een praatje te maken. Het apparatuur is van hoge kwaliteit en mocht er toch iets stuk gaan, wordt dit altijd op korte termijn gerepareerd, zodat men er weer gebruik van kan maken. De sportschool is schoon en ook de douche ruimte is aangenaam om gebruik van te maken, geen vieze putjes of muren. Ook de zonnestudio is heerlijk om na je training nog even te ontspannen. Het geld wordt altijd op dezelfde datum geïncasseerd en bij wijzigingen wordt je hier altijd van op de hoogte gesteld. Kort om, een heerlijke sportschool voor jong en oud!
ik train hier na al ongeveer 1,5 jaar en ik vind het een top sportschool. de mensen die hier werken zijn aardig en is er altijd wel gezellig. het valt mee hoe groot de sportschool is maar het is ook niet al te druk en alles wat je nodig hebt is in deze sportschool!
Ik train inmiddels al 4 jaar bij SportUfit, nieuw apparatuur, vriendelijk personeel, en een judge free gym, je kan hier alles trainen van cardio tot kracht. Ook bieden zij verschillende schema's van voeding tot trainingsschema's, van beginner tot proffesioneel er is hier voor ieder wat. Een grote aanrader en 1 van de beste sportscholen in Noord-Nederland
Hele fijne en leuke sportschool. Sport er nu al een aantal jaren en ga er elke keer met plezier heen. Echt nooit verwacht dat sporten ook echt leuk kon zijn. Ook zijn er leuke groepslessen zoals spinning, bbb, circuit training, buikspierkwartier etc. Echt fijne sportschool en medewerkers die ook echt betrokken met je zijn.
Erg goede sportschool, qua kwaliteit van apparatuur, begeleiding en groepslessen ongeëvenaard vergeleken met andere sportscholen in de buurt. Altijd vriendelijke, behulpzame mensen aan het werk. Op zoek naar een sportschool in de omgeving van Hoogezand? Zoek niet verder, deze heeft voor iedere doelgroep het juiste aanbod.
Top of the line apparatuur, goede begeleiding en veel aanwezige kennis van zaken. Of je nu wilt afvallen, in spiermassa wilt groeien of gewoon fit worden/blijven, dan ben je hier aan het juiste adres.
Hele fijne sportschool! Gemoedelijke sfeer en geschikt voor alle doelgroepen. Ik kom er al een paar jaar met heel veel plezier!
Beste sportschool waar ik ooit ben geweest ik ben er nu dagelijks tevinden. Fijne en gefocuste zweer, goeie muziek, goeie apratuur en de scoopies zijn ook ultiem. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar SportUfit met het openbaar vervoer


Hoogezand, Sluiskade 220 meter
515
516
Hoogezand, Spoorstraat 250 meter
516
76
Hoogezand, Spoorstraat 270 meter
515
516
Hoogezand, Spoorstraat 340 meter
515
76
Martenshoek 490 meter
Stoptrein

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid