facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 24/7 Fitness Centrum Ron Haans

24/7 Fitness Centrum Ron Haans

Info

24/7 Fitnesscentrum Ron Haans Hoogezand



"Iedereen uit Hoogezand of omgeving die wil je fitnessen of sporten kan terecht bij Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Hoogezand. Hier kun je sporten wanneer dat je maar wilt: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Dus zelfs op feestdagen. Onze sportschool in Hoogezand biedt onder meer groepslessen, fitness, revalidatie en trainingen voor conditie-opbouw en afslanken.Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Hoogezand is elke dag en elke nacht open. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht in deze fitnessclub voor een training in onze prachtige fitnesszaal met een groot aanbod aan LifeFitness en Matrix toestellen voor cardio, fitness en kracht. Ook biedt onze sportschool in Hoogezand de mogelijkheid"
Adres: Heveapad 42, Hoogezand
Telefoonnummer: +31598392023
Stad: Hoogezand
Route: Heveapad 42


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uuldriks Personal Training Uuldriks Personal Training 0 meter I would have quit already But my trainer scares me He kills fat for a living! Net he...
Fysiotherapie Van Kasteel Fysiotherapie Van Kasteel 322 meter Ervaring van eerdere fysio therapie behandelingen bracht mij op het idee dat fysio th...
SportUfit SportUfit 899 meter Ik sport al een aantal jaren bij deze leuke en gezellige sportschool. Mooie ruime fit...
Recensies
Mooie sportschool. Ik kom er vaak, 24/7 open, ideaal. Tv voor een lange cardio sessie. Veel toestellen, veel dumbels en schijven. Natuurlijk opruimen na gebruik, tenslotte zijn we niet allemaal even sterk.
ruime sportschool met 24/7 toegang, voor ieder wat wils maar schoonmaak mag wel wat beter erg stoffig
Veel keuze uit apparaten, fijne sfeer en bij vragen heb ik het gevoel dat iedereen je wel wilt helpen en niet alleen het sportpersoneel.
Erg druk, veel is kapot en hygiëne laat ter wensen over. Wel goede instructeurs en groepsleden zijn goed
Goede sportschool veel ruimte mag af en toe wat schoner zijn en de kluisjes zijn lang niet in orde kapot of defect
Een sportschool die voor iedereen wat heeft. Is over het algemeen wel meer op voor jezelf sporten gericht.
Lockers werken al een hele tijd niet. Wanneer je aangeeft dat dit zo is, lopen ze mee, laten ze zien dat 1 het wel doet, geven ze aan er mee bezig te gaan en vragen ze nog net niet of je wil ophouden te zeuren. Tot op heden is er in de maanden dat ik lid ben niks aan gedaan. Fitnessapparatuur voldoende.
Prachtige ruimte erg fijne sport school
Ik was met een vriend die lid was van de sportschool megegaan als introducé. Om te kijken of het wat was. Maar gelijk bij binnenkomst werd er al moeilijk gedaan over dat ik geen lid was. Volgensmij is het juist de bedoeling dat je mensen naar je zaak krijgt door ze een proefles te geven. En aan het einde werden we ook heel onvriendelijk eruit gezet omdat het 21:00 was. Door te zeggen wegwezen eruit. Zo hoor je niet met je klanten om te gaan.
Mooie ruime sportschool met veel apparatuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid