facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SPORTIEFV

SPORTIEFV
"De leukste sportbox van Gelderland.Super leuke en gezellige accommodatie.Hoog gekwalificeerde en energieke trainers.Persoonlijke aandacht staat voor op!Aanbod:*Personal Training*Groepstrainingen WOD, YOGA, FUNCTIONAL, POWER, etc.*Bedrijfsfitness*Voedingsbegeleiding a tot en met z*Fitness open gym*8 weken starters pakkettenContact: [email protected] of 0630022037 voor een gratis proefweek!WWW .SPORTIEFV. NL"
Adres: Ambachtstraat 2A, 7041 GC 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0630022037
Stad: 's-Heerenberg
Route: Ambachtstraat 2A
Postcode: 7041 GC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Charity Lifestyle Coach & Personal Trainer Charity Lifestyle Coach & Personal Trainer 699 meter Na jaren lang in een traditionele sportschool gesport te hebben overgestapt naar de g...
Recensies
ben net lid 5 weken en volg de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong, professioneel & enthousiast. Veel persoonlijke aandacht, prettige sfeer. Appeltje of banaan voor de dorst na training aardige bijkomstigheid.
Ik sport bijna 3 jaar bij Sportiefv en voel mij vanaf het eerste moment op mijn sportplek. Ik heb ervoor gekozen om personal training te doen, krijg daarbij persoonlijke en deskundige ondersteuning die precies bij mij past. Ik kan Sportiefv iedereen aanraden, ik ga er met heel veel plezier naar toe!
Hele fijne plek om te trainen met fijne en deskundige jonge mensen. Ik train nu ruim 3 jaar onder persoonlijke begeleiding en ga elke week met veel plezier aan de bak. Mocht ik een keer niet kunnen dan kan ik de les altijd op een ander moment inhalen. Zeer flexibel. Daarnaast zijn ze ook echt geïnteresseerd in jou als persoon. Kortom: aanrader!
Sinds september 2021 bij Frank aan het sporten samen met mijn dochter. Ik had nog geen ervaring met sporten in een sportschool en dit was dus best een grote stap op mijn 70e! Inmiddels 1,5 jaar verder en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik voel me fitter en ga iedere week met plezier richting de krachttraining!
Sporten bij SportieFV……. Ik zou niet weten wat je zou tegenhouden. Sinds een half jaar trainen wij, vanuit kremerBV, wekelijks met een groep medewerkers. Direct na werktijd samen sporten, de dag afsluiten en jouw collega’s op een andere manier leren kennen. SportieFV is hierin een motiverende factor. Leuke afwisselende trainingen, goede begeleiding en, ook belangrijk, de nodige humor geven ons een prima boost. Meer vitaal worden, meer ontspannen en beter in je vel…. Ik zou geen reden kunnen bedenken om niet te gaan trainen bij SportieFV. Meld je aan…. Doen!!
Heerlijke open en toegankelijke sportbox waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat terecht kan om je persoonlijke doelen te behalen. Of je nou superfit, supergroot of superslank wilt worden, of gewoon gezellig en recreatief wilt bewegen en aan je gezondheid wil werken. Alles is er mogelijk zonder- of met de professionele begeleiding van Frank en zijn team!
Fijne persoonlijke aanpak. Zowel de groepslessen als de personal training worden gegeven door ervaren trainers. Een prettige combi tussen hard trainen doelen halen! en ruimte voor gezelligheid. Bedankt Frank voor de fijne trainingen al 1,5 jaar!
SPORTIEFV is een zeer fijne sportschool. Je krijgt er goede begeleiding en er zijn veel variaties ivm beweging.Ik zou het iedereen aanraden om daar te sporten. En wat ik ook erg belangrijk vind is dat de sfeer heel goed is!!
De begeleiding bij SPORTIEFV is super! Veel kennis en deskundigheid in huis! Het beste uit jezelf halen, lichamelijk maar ook mindfull…… Je kunt meer dan je denkt! Altijd blij als ik geweest ben. En…. De koffie is lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid