facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charity Lifestyle Coach & Personal Trainer

Info

Charity Lifestyle & Personal Trainer is opgericht om iedereen te begeleiden naar zijn/haar doelen. Samen zullen wij dit gaan behalen.

Geschiedenis

Charity Lifestyle Coach En Personal Trainer is opgericht om iedereen te begeleiden naar zijn/haar doelen, wil je afvallen, kracht opbouwen, fitter worden? Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Samen gaan we dit bereiken.

Adres: molenpoortstraat, 7041 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0625446879
moc.liamg@hcaocelytsefilytirahc
Stad: 's-Heerenberg
Route: molenpoortstraat
Postcode: 7041


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SPORTIEFV SPORTIEFV 699 meter ben net lid 5 weken en volg de groepstrainingen. Instructeurs zijn jong, professionee...
Recensies
Na jaren lang in een traditionele sportschool gesport te hebben overgestapt naar de gym van Charity. En daar heb ik absoluut geen spijt van! De sfeer is top, de groepslessen uitdagend en iedereen motiveert elkaar. Ik ga weer met plezier 4/5 keer per week sporten.
Deze sportschool is zeker een aanrader ! Er hangt een hele fijne sfeer en iedereen is vriendelijk voor elkaar . Ik ben charity enorm dankbaar dankzij haar heb ik plezier gekregen in het sporten en ben ik veel kilo’s verloren! Veder zijn de andere coaches ook top en zijn zeer vakkundig. Zeker een aanrader
8 weken lang een voedingstraject gevolgd bij CLC Sports! Wat een geweldige 8 weken en heb zoveel gehad aan de tips van Charity. Char is een motiverende coach, ze kan hard zijn, maar zet je dan ook echt een spiegel voor Op die manier kan je jouw doelen behalen en nog meer uit jezelf halen! Ik vind het jammer dat ik niet om de hoek woon anders was ik zeker vaker in de deze gym te vinden! Ik zou CLC Sports en de begeleiding van coach Charity je zeker aanraden!
Zeer aan te raden sportschool! Er is een groot aanbod mbt groepslessen. Mocht je in rust, zelf willen sporten, is dit ook nog een mogelijkheid. Overdag is het vaak rustig in de sportschool, dit is erg prettig. Zelf volg ik PT met een vriendin en plukken we hier nu al enorm de vruchten van. De PT is perfect op maat, uitdagend en intensief maar wel op een tempo dat bij ons past. Ik zou het een ieder aanraden om hier te gaan sporten!
Sinds een tijdje bezig met een 14 weeks coaching traject. De begeleidingsmomenten zijn fijn, vertrouwend en persoonlijk. De trainingen voor mij de boksles zijn grensverleggend. Je wordt gemotiveerd en gestimuleerd om net even 3 stappen extra te doen. Waardoor je over je grens gaat en supervoldaan vertrekt. Voor mij is dit de uitvinding omdat ik anders blijf stil staan. Door deze coaching zet ik net ff 3 stappen extra. De bokslessen vinden plaats met meerdere mensen die allemaal respect hebben voor elkaar. Heb mij ook geen moment onprettig in een les gevoeld. Charity is ook 24/7 bereikbaar als het even niet meer lukt of je hebt vragen. Superfijn!!.
Ik heb sporten nog nooit zo leuk gevonden! Leuke coaches die je allemaal motiveren om tot het uiterste te gaan : niks is te gek en voor alles is een oplossing, je wordt persoonsgericht geholpen en daardoor lukt het ieder zijn haar doel te behalen!
Hele prettige sportschool waar geluisterd word naar je en ze je ook kennen en je geen “nummertje” bent. De lessen worden leuk gegeven en je kan op eigen tempo mee doen. Bij een personal training wordt er echt gekeken naar wat jij leuk vind en wat je kan en hier ga je dan mee trainen. De sportschool is een echte aanrader!
Een super leuke sportschool. Met veel een op een communicatie waardoor het een unciek concept is. Ook worden er veel groepslessen aangebonden wat ik nog niet eerder heb gezien in de omgeving.
Supermooie locatie en gym waar je met alle vragen terecht kunt! Kom er al jaren met veel plezier en zal dit ook de komende jaren blijven doen!
Een echte aanrader om hier te sporten! Fijne groepslessen waarin je gemotiveerd wordt om tot het uiterste te gaan en ze letten ook goed op je techniek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid