facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportgolf Golfstock

Sportgolf Golfstock

Info

De gezelligste golfwinkel van Rijsbergen en omstreken! Vlak bij Breda!

Adres: Sint Bavostraat 66, 4891 CK Rijsbergen
Telefoonnummer: 0651214444
Stad: Rijsbergen
Route: Sint Bavostraat 66
Postcode: 4891 CK


Recensies
Leuke winkel met enorm assortiment tegen een goede prijs. Laat je niet afschrikken door de hoeveelheid artikelen in een relatief kleine ruimte. Heleen en Marc-Jan zijn vriendelijk en deskundig en zeer hulpvaardig. Hier koop ik graag mijn golfspullen.
Een bezoek aan deze golfwinkel is verrassend/verfrissend en zeker anders dan dat je gewend bent. Er is echt van alles te krijgen wat maar met de golfsport van doen heeft. Maar wat belangrijker is is de manier waarop dit gebeurt...Brabantse gezelligheid gecombineerd met het verkrijgen van uitstekend advies. Deze golfwinkel is dan ook een ware aanrader om te bezoeken als je toe bent aan advies of een nieuwe aankoop!!
In de winkel van Sinkel is alles te koop op het gebied van golf..... de eigenaar en eigenaresse nemen alle tijd om je van alles uit te leggen over alle golf benodigdheden. Enig nadeel is dat het een te kleine winkel is voor alle spullen die ze hebben staan... je krijgt het gevoel dat alles opgestapeld staat waardoor het geheel niet meer overzichtelijk is...maar de eigenaar weet alles te vinden dus tja is het dan een probleem?
Het is een kleine maar gezellige winkel met zeer veel keuze. Zeer goed advies. De klanten service is top.
Goede golf shop met top service!!
Altijd genieten, staan altijd voor je klaar met een heerlijk kopje koffie. Je wordt er altijd perfect geholpen.
Kleine golfwinkel die heel vol staat. Ik ben zeer goed geholpen. En als ik weer spullen nodig heb zal ik zeker weer hierheen gaan.
Geweldig geholpen wederom, goed professioneel advies, gastvrij en ongedwongen, zonder poeha. Blij met oa mn kleren, en puttingmat :.
Altijd de moeite waard om daar even een kijkje te nemen. Je wordt er goed geholpen.
Beste en gezelligste golfshop ever! En de prijs? Daar hebben we het nog wel over.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sportgolf Golfstock.

Rijsbergen sportwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Sint Bavostraat 66 rijsbergen sport en recreatie kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sportgolf Golfstock adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sportgolf Golfstock. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sportgolf Golfstock delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Estadio ut Krisje Estadio ut Krisje 151 meter Estadio ut Krisje - De WK-sensatie in Rijsbergen.
Koutershof Koutershof 390 meter Koutershof is de centrale ontmoetingsplek voor alle inwoners van Rijsbergen. Ze biedt...
Zwembad Aquamarant Rijsbergen Zwembad Aquamarant Rijsbergen 990 meter Gezellig zwembad, leuke mensen en kundig personeel.
Bizzy Bizzy 1 km Nette speelplaats en betaalbaar. Niet echt een groot klimtoestel, maar wel glijbanen ...
B&B Rolinahoeve B&B Rolinahoeve 2 km Rustig, nabij natuurgebied gelegen Bed and Breakfast bestaande uit gastenverblijf en ...
Bed and Breakfast Hoeve het Rondgors Bed and Breakfast Hoeve het Rondgors 3 km Bed and Breakfast Hoeve het Rondgors
Terra Agility Terra Agility 3 km Wij trainen ondertussen alweer een paar jaar bij Terra Agility. Anouk is enthousiast ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid