facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bizzy

Bizzy

Info

Wie is Bizzy de Bij?

Geschiedenis

Bizzy is een heel druk bijtje die het liefst elke dag buiten is. Want elk seizoen is een feest!

In de lente gaat het bij Bizzy overal kriebelen, en wanneer de zomer begint is het tijd voor nog meer plezier. Elk seizoen is anders en daarom wilt Bizzy dit met jou vieren. Soms lijkt de herfst een beetje saai, maar je kunt ontzettend veel leuke dingen doen. En wanneer het tijd is voor een dikke sjaal om lekker in weg te kruipen, dan is het toch echt winter geworden.

Kom gezellig langs bij Bizzy om samen te genieten van elk seizoen. En wil je er achter komen wat Bizzy nog meer doet dan heerlijk spelen , ravotten en kamperen? Volg dan Bizzy via Facebook, Twitter of bezoek de website.



"Bizzy is een vrolijk bijtje die het liefst de hele dag bezig is. Bij Bizzy is het mogelijk om je eigen feestje volledig in eigen beheer te organiseren!In de speeltuin kan je klimmen en klauteren! De grote boom is het middelpunt en via zijn takken, waaronder een echte vrije val, glij je weer naar beneden!Daarnaast zijn er diverse trampolines, een speelhoek voor allerkleinsten, een klimkasteel, een familieschommel en nog heel veel meer speeltoestellen aanwezig.Ook kun je bij Bizzy even aanwaaien, gebruik maken van een speciaal arrangement om erop uit te gaan of om je verjaardagsfeestje te vieren. Hiervoor dien je wel te reserveren.Op onze site lees je wanneer dat kan. Samen spelen en ontdekken is tenslotte veel leuker!"
Adres: Oekelsestraat 2a, 4891 PG Rijsbergen
Telefoonnummer: 0765964112
Stad: Rijsbergen
Route: Oekelsestraat 2a
Postcode: 4891 PG



op zoek naar gerelateerd: Rijsbergen speeltuin, Bizzy Kleding, Bizzy Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportgolf Golfstock Sportgolf Golfstock 1 km Leuke winkel met enorm assortiment tegen een goede prijs. Laat je niet afschrikken do...
Koutershof Koutershof 1 km Koutershof is de centrale ontmoetingsplek voor alle inwoners van Rijsbergen. Ze biedt...
Estadio ut Krisje Estadio ut Krisje 1 km Estadio ut Krisje - De WK-sensatie in Rijsbergen.
Terra Agility Terra Agility 2 km Wij trainen ondertussen alweer een paar jaar bij Terra Agility. Anouk is enthousiast ...
Zwembad Aquamarant Rijsbergen Zwembad Aquamarant Rijsbergen 2 km Gezellig zwembad, leuke mensen en kundig personeel.
Het Aardbeienterras Het Aardbeienterras 3 km Beleef de wereld der zomerkoninkjes op Het Aardbeienterras. Een gezellig, leerzaam, s...
B&B Rolinahoeve B&B Rolinahoeve 4 km Rustig, nabij natuurgebied gelegen Bed and Breakfast bestaande uit gastenverblijf en ...
Bed and Breakfast Hoeve het Rondgors Bed and Breakfast Hoeve het Rondgors 4 km Bed and Breakfast Hoeve het Rondgors
Recensies
Nette speelplaats en betaalbaar. Niet echt een groot klimtoestel, maar wel glijbanen en genoeg te doen om de kids een paar uur zoet te houden. Helaas geen mooi weer, dus we konden niet naar buiten, maar ook dat zag er mooi uit.
Wij hebben bij Bizzy het kinderfeestje voor de 7e verjaardag van onze dochter gevierd. We hadden totaal 9 kinderen mee. Ondanks dat het op zaterdag was, was het heerlijk rustig waardoor de kinderen alle ruimte hadden om lekker te spelen. Dat was ook precies waar we op hoopte want we hadden weinig zin in de drukte van bijvoorbeeld Monkeytown. Ook fijn dat er zowel een binnen als buitenspeeltuin is. Wij troffen het met het weer en daardoor konden de kinderen zowel binnen als buiten spelen. De speeltoestellen zijn naar onze inschatting leuk voor kinderen tot 7-8 jaar. Voor kleinere kinderen is er ook een hele leuke speelhoek met verrassend leuk speelgoed. Aan het eind van de middag werden de kinderen getrakteerd op een lekker bord friet goede hoeveelheid! en een grote schaal met kipnuggets en mini frikandellen. Zo konden ze ook beide nemen. Slim en leuk voor de kinderen! We begrepen dat Bizzy in de coronatijd is overgenomen door nieuwe eigenaren. Het personeel en de eigenaren zijn erg vriendelijk en doen erg hun best. Het is ons duidelijk dat ze er een leuke locatie van willen maken. De kinderen hebben een hele leuke middag gehad. De kinderen tevreden, wij tevreden!
Wij zijn hier vaak te vinden. Vriendelijk personeel en erg overzichtelijk.
De binnen en buitenspeeltuin zijn heel erg leuk voor de kinderen. Dat is absoluut oke. Ook de nieuwe eigenaar en het personeel zijn ontzettend vriendelijk. Alleen de horeca vond ik helaas erg tegenvallen. Ik had een spiegelei met ham en kaas besteld. Deze was koud toen ik hem geserveerd kreeg. Het eigeel hoort normaal zacht te zijn maar deze was hard. Tevens had ik voor de kids twee menu’s met verrassing besteld ieder 6,95. De een een dun pannekoekje en de ander friet met een snack. Ik vond dat een enorm groot verschil qua hoeveelheid.Had dan twee pannekoekjes gegeven of de prijs lager gemaakt. Tevens was de friet van het ene menu niet lang genoeg gebakken en nog aan de rauwe kant.
Geweldig. Lief personeel. We hebben opa.s verjaardag heel fijn gevierd
Er zitten nw eigenaren in. Die zijn HEEL vriendelijk en netjes. Oke niet zo hip en happening als monkeytown. Voor de kinderen maakt dat niets uit. Ze hebben er net weer 3 uur gespeeld. Voor ons is het heerlijk omdat het er rustig is. En gisteren was het terras weer, en dat hebben ze daar ook dus OOK wij waren de koning te rijk
De kids kunnen zowel binnen als buiten spelen. Dat was heel prettig want het kinderfeest dat wij bij Bizzy vierden was al weken van te voren geboekt en we wisten uiteraard niet hoe het weer zou zijn. We werden zeer hartelijk ontvangen door het personeel. We waren een beetje ongerust vanwege sommige negatieve recensies. Maar de speeltuin heeft schijnbaar onlangs een nieuwe manager aangesteld en voor haar niets dan lof. Het prettige is dat de hele organisatie van het feest uit je handen wordt genomen, je hoeft alleen naar huis met een auto vol slaperige kinderen.
Aardige mensen, jammer van de klein vlijmscherpe stukken in de "babyhoek". Was leuke speeltuin maar toch maar weggegaan omdat ik het niet helemaal vertrouwde dat er nog meer stukjes ergens zouden liggen. Zonde.
Bizzy is een heerlijke speeltuin waar kinderen rustig hun gang kunnen gaan. Er hangt een gemoedelijke en huiselijke sfeer en het is er niet zo gigantisch druk. De grote glijbaan komen kinderen echt voor terug en je kan er altijd terecht, zowel bij goed als slecht weer vanwege de mooie binnen en buiten speeltuin. Een echte aanrader voor de mensen die even uit de drukte weg willen met de kids!
Zo leuk hier... Vooral voor de kinderen een paradijsje Je hebt geen kind aan ze Haha
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid