facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportfysiotherapie Nieuwerkerk

Sportfysiotherapie Nieuwerkerk

Info

Sportfysiotherapie Nieuwerkerk biedt sporters van alle niveaus de zorg die ze verdienen. Gericht op jouw sport. Op jouw doel. Dat is wat ons beweegt.



"Sportfysiotherapie Nieuwerkerk biedt sporters van alle niveaus de zorg die zij verdienen. Je wilt weer sporten zoals je altijd deed. Daar helpen wij je bij. Van intensieve revalidatie, behandeling van een opgelopen blessure of advies en begeleiding om meer in beweging te komen. Dat kunnen wij jou bieden. Flexibel, wanneer het jou uitkomt.Gericht op jouw sport. Jouw doel. Dat is wat ons beweegt.SPORTFYSIOTHERAPIE NIEUWERKERKSportpark Dorrestein, Nieuwerkerk aan den IJssel terrein vv NieuwerkerkT: 0180-323243Onderdeel van Van Streun Fysiotherapie Altijd in beweging"
Adres: Sportpark Dorrestein 2, 2912 TL Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180323243
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Sportpark Dorrestein 2
Postcode: 2912 TL


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:30
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Nieuwerkerk aan den IJssel, Kinderfysiotherapie Nieuwerkerk aan den IJssel, Fysio Nieuwerkerk aan den IJssel Raadhuisplein, Fysiotherapie Zuidplas, Doortocht 5 Nieuwerkerk aan den IJssel, FysioMotiv, Corpoforte, Raadhuisplein Nieuwerkerk aan den IJssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Badminton Club Nieuwerkerk aan den IJssel - BCN Badminton Club Nieuwerkerk aan den IJssel - ... 250 meter Leuke club om te badmintonnen. Op dinsdagen en vrijdagen is de zaal gehuurd.
FysioMotiv FysioMotiv 1 km Hoi ik Gilbert en ben onder behandeling bij FysioMotiv en wordt behandeld door Woute...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid