facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FysioMotiv

Info

FysioMotiv, praktijk voor fysiotherapie in Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen

Geschiedenis

Manueletherapie, (sport-) fysiotherapie en Echografie voor het bewegingsapparaat. Vestigingen in Nieuwerkerk a/d IJssel en Zevenhuizen.

Adres: Doortocht 13, 2914KA Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180330656
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Doortocht 13
Postcode: 2914KA



op zoek naar gerelateerd: FysioMotiv app, Doortocht 13 Nieuwerkerk aan den IJssel, Raadhuisplein 24 Nieuwerkerk aan den IJssel, Raadhuisplein Nieuwerkerk aan den IJssel, Fysio Zuidplas Waddinxveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportfysiotherapie Nieuwerkerk Sportfysiotherapie Nieuwerkerk 1 km Sportfysiotherapie Nieuwerkerk biedt sporters van alle niveaus de zorg die ze verdien...
Recensies
Hoi ik Gilbert en ben onder behandeling bij FysioMotiv en wordt behandeld door Wouter de Graaf.Ben juni 2023 geopereerd aan afgescheurde en ingescheurde schouderpezen.Inmiddels 6.5 maand verder en moet zeggen geen seconde spijt bij FysioMotiv.Veel verstand van zaken en een luisterend oor voor de client.en goeie samenwerking met Groene hart ziekenhuis waar ik geopereerd ben.Binnenkort kan ik weer het water opkitesurfen om weer te genieten van mijn verslavende sport en hoop dat ik voorlopig geen vervelende blessures zal oplopen. Bedankt Wouter voor de goede zorg en het de leuke gespreken over alles en niets!!!!!!
Als fanatieke golfer kwam ik hier met een rugblessure. Ik heb een positieve ervaring met Fysiomotiv. Ze hebben me er vanaf geholpen met behandelingen, kennis over het lichaam, rust en training programma’s. Het resultaat is geen pijnstillers meer en ik voel me stukken beter. Makkelijk af te spreken en deskundig team.
Een praktijk met veel deskundigheid. De behandeling vindt plaats door goed geschoolde en ervaren professionals. Vlotte en spontane medewerkers met een luisterend oor die nauwkeurig de vinger op de zere plek weten te leggen en daar ook de juiste behandeling in toepassen.
Na een vervelende val mijn schouder en rib geblesseerd. Achteraf onterecht sceptisch t.a.v. een bezoek aan de Fysio. Na doorverwijzing vanuit de huisarts heeft Wouter echo's gemaakt van mijn schouder om vast te stellen wat er aan de hand was. Mij laten zien dat er niets kapot was. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen en mij in record tijd geholpen mijn rib en schouder weer te mobiliseren. Tijdens de behandelperiode heb ik Wouter leren kennen als professioneel talent met een groot empathisch vermogen. Wouter bedankt.
Als Eredivisie volleyballer kreeg ik last van mijn knieën en schouder. Voor mijn schouder ben ik van de zomer bij Teun de Graaff geweest, op de locatie in Zevenhuizen. Met behulp van een echo en advies ben ik van mijn schouder klachten verholpen. Tijdens het seizoen kreeg ik last van mijn knieën hiervoor ben ik bij sporttherapeut Wouter de Graaff geweest. Wouter heeft mijn knie onder de echo gelegd en samen zijn we een plan aangegaan om mijn blessure te verhelpen. Ook daar ben ik zeer tevreden over. Ik kan weer sporten zonder last op het hoogste niveau.
Via een tip heb ik me aangemeld en krijg ik behandeling van Wouter de Graaff in Nieuwerkerk. Net als mijn tipgever, ben ik ook zeer tevreden over hoe Wouter te werk gaat. Wouter is in eerste instantie erg duidelijk in het uitleggen waar de pijn vandaan komt en waar dus het “probleem” zit. Elke afspraak begint met een gesprek over hoe de periode na de laatste behandeling gegaan is. Hierna maakt hij de spieren etc. Los waarna ik ook gelijk verbetering voel. Ook geeft Wouter oefeningen mee voor thuis, die hij zelf voor doet waarbij hij uitlegt wat voor nut ze kunnen hebben. Verder is Wouter erg sociaal in de omgang, wat ik persoonlijk ook belangrijk vind. Zeker een aanrader dus!
Goede en passende behandeling door Wouter. Niet gericht om zo lang mogelijk in behandeling te blijven, maar gericht op snelle en gezonde uitstroom!
Fijne mensen, online afspraken maken, snelle behandeling mogelijk, reminder van je afspraak per mail, expertise , nemen de tijd voor je 1 min puntje is accommodatie, deze mag wel vernieuwd worden!!
Wat een ontzettend fijne praktijk! Heel blij dat mijn huisarts me hier naar doorverwees vanwege het Schoudernetwerk Ik had langdurige schouderklachten die een enorme impact op mijn leven hadden en pas nadat ik bij FysioMotiv terechtkwam, verbeterden de klachten aanzienlijk, terwijl anderen er niets aan konden doen. Ik ben erg blij met de doortastendheid van de fysiotherapeut. Ik heb mijn leven weer terug. Je voelt je er altijd welkom en er wordt goed naar je geluisterd. Ik zou FysioMotiv zonder twijfel aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid