facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SportCity

SportCity

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van SportCity Zeist. Hier ontdek je het laatste nieuws en handige tips over een gezonde levensstijl.

Geschiedenis

SportCity is een all-inclusive fitness en healthclub met 18 vestigingen in Nederland. Wij zijn de gezelligste sportclub van Nederland. Wij bieden een ruime keuze aan groepslessen, beschikken over een wellness, zonnebanken en een City Café. Wij bieden uitstekende begeleiding om uw sportdoelen te behalen met behulp van ons Personal Fitplan.

We hebben een paar huisregels om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen:

- We waarderen je feedback. Het staat iedereen dus vrij te reageren op items en posts.
- Maar we vragen je dat wel fatsoenlijk te doen. Niemand is gebaat bij onzin, scheldkanonades, onwettige, discriminerende of aanstootgevende teksten of materiaal. We houden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen, indien ze naar onze mening hiermee in strijd zijn.
- Commerciële- en reclameteksten zijn niet welkom.
- Realiseer je dat dit een publieke pagina is. We adviseren je dus om bewust om te gaan met zaken als persoonsgegevens en geen vertrouwelijke informatie als klant- of bankrekeningnummers etc hier te posten. SportCIty zal je nooit vragen om deze details in het openbaar te delen, alleen via een private message.
- Wij zullen zo open en transparant mogelijk zijn, maar kunnen niet ingaan op vragen van bedrijfsvertrouwelijke, strategische of commerciële aard. Bij voorbaat dank voor het begrip.



"Bij SportCity Zeist Godfried van Seijstlaan ben je altijd welkom: of je nu op zoek bent naar de gezelligheid van onze club, een duidelijk doel voor ogen hebt of gewoon lekker af en toe wil bewegen.In onze social corner maken we verse smoothies en heerlijke koffie zodat jij ook voor of na je workout even tot jezelf kunt komen. Ons team vormt een hechte community die jou graag op weg helpt in de club, als je dat wilt.Bij ons volg je yoga, pilates, spinning of danslessen. We bieden een kinderopvang, hebben personal trainers en fysiotherapeuten rondlopen en de sauna is altijd opgewarmd. We helpen je graag en staan voor je klaar wanneer je vragen hebt of advies wil over onze groepslessen. Kom je snel langs? De thee staat klaar!"
Adres: Godfried van Seijstlaan 35, 3703 BR Zeist
Telefoonnummer: 030 691 8400
Stad: Zeist
Route: Godfried van Seijstlaan 35
Postcode: 3703 BR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yawara Judo Zeist Yawara Judo Zeist 43 meter Judoschool te Zeist leeftijden 4-60
Karate Stichting Dokan Karate Stichting Dokan 828 meter Dokan Budo Foundation is in mijn ogen een van de fijnste, meest bijzondere en deskund...
Health Works Fitness Zeist Health Works Fitness Zeist 1 km Altijd prettig om daar binnen te komen. Heel vaak wordt ik zeer enthousiast welkom ge...
High5Gym.nl High5Gym.nl 1 km personal training, small group training, groepslessen
Jimm-e Jimm-e 1 km Vanochtend om 8.00u stond ik alweer klaar voor de training. Even goed wakker worden! ...
Basic-Fit Basic-Fit 1 km Het personeel is vreselijk en erg klant onvriendelijk. Ze wijzen je op elke kleine ov...
fit20 Zeist fit20 Zeist 2 km Fit in maar 20min per week. Ik twijfelde of dat wel mogelijk was, maar ga nu elke wee...
Boksschool Sedney Boksschool Sedney 2 km Sedney is een topper. We hebben 5 lessen van een uur geboekt en worden kundig in de b...
Slimani Gym Slimani Gym 4 km top sportschool, goede sfeer en je wordt lekker afgebeuld tijdens de lessen
Fit For Free Fit For Free 4 km Dit is echt de vieste sportschool die ik ooit heb gezien. Ik ben er nu een aantal kee...
CROSSFIT SEYST. CROSSFIT SEYST. 4 km Goeie vaklui en snel geholpen. Aanbevolen!
Recensies
Niet alle apparatuur is helemaal op orde, en dat is jammer! Gewoon aangeven en dan komt het misschien mettertijd Heerlijke gym, en kom er heel graag. Leuke groepslessen en lekker nog s'avonds naar de sauna. All in all, een grote aanrader! Dit is het entreegeld waard.
Sinds Fit For Free nu ook Sportcity is en iedereen zomaar met dagpassen gratis kan gaan sporten is het echt zwaar achteruit gegaan
Geweldige groepslessen en hygiënisch en fijn personeel
Opzich best goede sportschool, alleen bevinden zich er vooral s'avonds steeds meer ongure types op de parkeerplaats van de aangelegen appartementen. Voel me daar niet veilig meer, zouden ze wat aan moeten doen, zonde!
Sfeervolle sportschool met veel ruimte en mogelijkheden. Zeker een aanrader!
Mooie, ruime sportschool met moderne apparatuur. Personeel is behulpzaam en kundig.
Ruime, schone sportschool met kundig personeel en veel lessen. Qua drukte is het ok, je zult af en toe de volgorde van oefeningen moeten aanpassen maar je hoeft nooit echt lang te wachten. De sauna is een pré. Soms is er een tekort aan losse materialen voor de kabelmachines en deze zijn soms lastig te vinden. Ook is er voor de serieuze sporter net te weinig tijd voor begeleiding omdat de ingeplande afspraken te kort zijn.
Fijne sportschool met goede begeleiding. Goede douches, fijne sauna, makkelijke apparaten. Enige nadeel is de prijs
Fijne sportschool. Aardige, behulpzame medewerkers. Schoon en netjes. Mooie apparaten. Ruim opgezet. Fijne sauna. Enige verbeterpunt zou wat mij betreft een koud dompelbad zijn.
Zeer leuk plek voor sport. Netjes ingericht en schoon, vriendelijke personeel...goed begeleiding, attent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid