facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

Geschiedenis

Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Je kunt bij ons niet alleen ‘gewoon’ fitnessen maar ook elk half uur virtuele groepslessen volgen!



"Wij hebben een nieuwe club geopend in Zeist, namelijk Zeist Voorheuvel. Je bent van harte welkom in ons sport- en fitnesscentrum aan de Voorheuvel 9-11. Deze sportschool is voor iedereen; van beginners tot gevorderden en van elke leeftijd. We bieden je een ruim aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen, zodat er altijd een work-out is die bij jou past. Kom eens langs en neem een kijkje, of schrijf je meteen online in."
Adres: Voorheuvel 911, 3701JA Zeist
Telefoonnummer: +31238080888
Stad: Zeist
Route: Voorheuvel 911
Postcode: 3701JA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Zeist contact, Basic-Fit abonnement, Fitness Zeist, Fit For Free Zeist, SportCity Zeist, Basic-Fit Bilthoven, Basic-Fit Waalwijk Groepslessen, Basic-Fit Zutphen groepslessen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jimm-e Jimm-e 419 meter Vanochtend om 8.00u stond ik alweer klaar voor de training. Even goed wakker worden! ...
High5Gym.nl High5Gym.nl 424 meter personal training, small group training, groepslessen
Health Works Fitness Zeist Health Works Fitness Zeist 432 meter Altijd prettig om daar binnen te komen. Heel vaak wordt ik zeer enthousiast welkom ge...
Karate Stichting Dokan Karate Stichting Dokan 1 km Dokan Budo Foundation is in mijn ogen een van de fijnste, meest bijzondere en deskund...
Boksschool Sedney Boksschool Sedney 1 km Sedney is een topper. We hebben 5 lessen van een uur geboekt en worden kundig in de b...
SportCity SportCity 1 km Niet alle apparatuur is helemaal op orde, en dat is jammer! Gewoon aangeven en dan ko...
Yawara Judo Zeist Yawara Judo Zeist 1 km Judoschool te Zeist leeftijden 4-60
fit20 Zeist fit20 Zeist 2 km Fit in maar 20min per week. Ik twijfelde of dat wel mogelijk was, maar ga nu elke wee...
Slimani Gym Slimani Gym 2 km top sportschool, goede sfeer en je wordt lekker afgebeuld tijdens de lessen
Fit For Free Fit For Free 2 km Dit is echt de vieste sportschool die ik ooit heb gezien. Ik ben er nu een aantal kee...
CROSSFIT SEYST. CROSSFIT SEYST. 3 km Goeie vaklui en snel geholpen. Aanbevolen!
Recensies
Het personeel is vreselijk en erg klant onvriendelijk. Ze wijzen je op elke kleine overtreding zoals het meenemen van een sporttas in de gym. Vooral een dame is erg arrogant en onaardig en van de rest van het personeel krijg ik ook altijd boze blikken. Ondanks dat ik een klant ben word ik behandeld als een klein kind op school. Een beetje aardig doen doet niemand kwaad. Verder is de gym zelf goed, het is alleen vaak erg druk
Mijn zoon van 14 jaar m, bijna 15 jaar nu al 2x weggestuurd omdat men hem er te jong uit vind zien. Ondanks legetimatie willen tonen. Stond men niet voor open. Echt zo discriminerend! En het erge is nog, men gaat niet met hem het gesprek aan maar met zijn broer. Alsof hij zelf niet praten kan? BI ZAR. We zijn nu druk met het contact centrum om het abonnement dus per direct stop te laten zetten want jah... sporten gaat niet als je steeds weggestuurd word!
Vannacht zoals elke nachten 04:00 uur wezen sporten, kwam ik daar aan en tref dat de voordeur gesloten is. Na meerdere poging ging het alsnog niet, geen melding ontvangen dat de club in de nacht zal sluiten en geen contact om daar een melding van te maken terwijl er 24/7club is en zij een eigen meldkamer hebben. Dus een ster voor de slecht communicatie en bereikbaarheid.
Fijne vestiging met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime voorraad apparatuur die netjes en schoon beschikbaar is. Overdag niet druk, alleen in de piekuren op werkdagen tussen 16 en 20 uur kan het voorkomen dat je favoriete apparaten tijdelijk allemaal bezet zijn en je even moet uitwijken naar een andere optie in je routine. Persoonlijk vind ik dit een van de betere vestigingen in de regio, deze staat zeker in mijn top 5!
Aantal personeelsleden zijn top, maar ook wisselvallig. Apparatuur is prima, echter is er maar 1 kabel station en mist heel veel accessoires. Kleedkamers/wc's zijn schoon, maar vaak geen zeep/papier voorradig. Kom hier wel op de juiste tijdstippen, soms is het veel te druk of er lopen een aantal asociale types rond die de benchpress of het squatrek ruim een uur bezet houden. Eind conclusie; prima voor de maandprijs, maar er is ruimte voor verbetering!
Mijn ervaring bij deze Basic-fit is meestal erg positief. Er zijn genoeg apparaten van de juiste types, mijn ervaringen met het personeel zijn alleen positief en de sfeer is goed. Het is fijn dat ze de juiste balans weten te vinden tussen het handhaven van regels zodat mensen elkaar niet tot last zijn en je met rust laten zodat ze niet constant lopen te zeuren. De klachten over onvriendelijke medewerkers herken ik niet. Wel een klein kritiekpuntje is dat de kleedkamer maar open is tot 22:30 en in het weekend tot 16 uur !. Dat is gewoon jammer en in mijn ogen onnodig. Vooral een paar extra uurtjes in het weekend zouden heel fijn zijn.
Personeel; 3 sterren Apparatuur 2 sterren Hygiene; 2 sterren Extra notitie; verhalen hieronder over het personeel herken ik over het algemeen niet. Erg behulpzaam, maar 3 sterren vanwege de in actieve aanwezigheid van sommige personeelsleden. Apparatuur wordt prima onderhouden, alleen een aantal niet in dubbele getallen aanwezig hierdoor moet je vaak wachten. Hygiene kan wel wat beter, veel stof op de apparaten, lege flesjes/blikjes naast apparaten en stangen die vies zijn van wit poeder. Ik zal het 2,5 ster geven.
Alles staat heel erg opelkaar gepropt en met namen voor kracht training is er te weinig apparatuur waardoor je soms lang moet wachten.
ze pesten mensen die klein zijn en dat is niet leuk ze zeiden dat ik 11 was terwijl ik 14 ben en dat heeft mij gekwest
Gym heeft geen ramen of weinig licht inval, de opstelling van de apparaten zijn ook niet echt logisch en het is er heel vaak druk . ik zou deze basic fit een 2 sterren geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid