facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SportCity

SportCity

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van SportCity Bilthoven. Hier ontdek je het laatste nieuws en handige tips over een gezonde levensstijl.

Geschiedenis

SportCity is een all-inclusive fitness en healthclub met 18 vestigingen in Nederland. Wij zijn de gezelligste sportclub van Nederland. Wij bieden een ruime keuze aan groepslessen, beschikken over een wellness, zonnebanken en een City Café. Wij bieden uitstekende begeleiding om uw sportdoelen te behalen met behulp van ons Personal Fitplan.

We hebben een paar huisregels om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen:

- We waarderen je feedback. Het staat iedereen dus vrij te reageren op items en posts.
- Maar we vragen je dat wel fatsoenlijk te doen. Niemand is gebaat bij onzin, scheldkanonades, onwettige, discriminerende of aanstootgevende teksten of materiaal. We houden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen, indien ze naar onze mening hiermee in strijd zijn.
- Commerciële- en reclameteksten zijn niet welkom.
- Realiseer je dat dit een publieke pagina is. We adviseren je dus om bewust om te gaan met zaken als persoonsgegevens en geen vertrouwelijke informatie als klant- of bankrekeningnummers etc hier te posten. SportCIty zal je nooit vragen om deze details in het openbaar te delen, alleen via een private message.
- Wij zullen zo open en transparant mogelijk zijn, maar kunnen niet ingaan op vragen van bedrijfsvertrouwelijke, strategische of commerciële aard. Bij voorbaat dank voor het begrip.

Adres: Leyenseweg 123, 3721 BC Bilthoven
Telefoonnummer: 030 225 0255
Stad: Bilthoven
Route: Leyenseweg 123
Postcode: 3721 BC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:30
Dinsdag: 08:30 - 22:30
Woensdag: 08:30 - 22:30
Donderdag: 08:30 - 22:30
Vrijdag: 08:30 - 22:30
Zaterdag: 08:30 - 16:00
Zondag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: SportCity Student, SportCity sauna, Basic-Fit Bilthoven, SportCity korting, SportCity Breda, SportCity Arnhem, SportCity Zoetermeer, SportCity Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
the real gym Bilthoven the real gym Bilthoven 158 meter Ik heb bij de balie afspraak gemaakt over een abonnement en informatie gevraagd en ui...
Treximo Treximo 703 meter Nooit deed ik écht iets aan sport, tot ik door vrienden meegenomen werd naar de hardl...
Sportcentrum Kees Sportcentrum Kees 1 km Waarom staat er NERGENS iets over prijzen???? Zó irritant. Moet je eerst een vragenli...
Recensies
Een nette sportschool met prima apparatuur en een aardig aanbod van groepslessen. Ook de kinderopvang is fijn alleen jammer dat dat alleen in de ochtend beschikbaar is en ook niet meer op zondag.
Fijne schone sportclub met uitgebreide faciliteiten
Fijne sportschool met goede faciliteiten
Ze waren gesloten tijdens Corona, maar schrijven wel elke 4 weken het VERHOOGDE abonnementsgeld van mijn rekening. Na meerdere keren contact te hebben gezocht, zonder resultaat, heb ik het teveel betaalde geld teruggeboekt, maar..... Ze pakken het gewoon de volgende week weer terug. SportCity is een club oplichters, die voor geen enkele prestatie de hoofdprijs innen. Ga nooit in zee met deze zwendelaars!!!!!
Een heerlijke sauna waar je goed tot rust komt. Kevin achter de balie heeft zijn skills als gastheer ook goed onder de knie. Hij neemt rustig de tijd om je alles uit te leggen zonder dat er onduidelijkheden ontstaan. Onze klanten binnen Verpoorten Vitality die graag zelfstandig extra willen trainen verwijzen we graag door naar SportCity Bilthoven.
Af en toe oudere enge mannetjes die je aanstaren. Als zij er niet zijn voel ik mij comfortabel en kan ik doen wat ik wil. Goede hulp als je er naar vraagt!
Duur, maar interessant omdat het er altijd lekker rustig is en er niemand in je nek staat te hijgen omdat ze ook op het apparaat willen.
Jammer dat sluitingstijd zaterdag en zondag al om 16.00uur is. Zou beter zijn als je tot 17.00 of 18.00 nog even kan sporten voor diner.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid