facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sportcentrum Kees

Sportcentrum Kees

Info

Sportcentrum Kees is hét sportcentrum in Bilthoven voor fitness, groepslessen, tennis en squash.

Geschiedenis

Kees is dé plek in Bilthoven om lekker aan jouw gezondheid te werken. Door te fitnessen op de Milon Cirkel, een groepsles te volgen, tennissen, squashen of badmintonnen. Kees is een centrum waar iedereen zich zelf kan en mag zijn. Kees is goed voor je!



"Sportcentrum Kees in Bilthoven is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en de Milon Cirkel waar je wèl je doelen haalt. Bij Sportcentrum Kees ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness."
Adres:
Telefoonnummer: 030 229 17 68
Stad: Bilthoven


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 08:30 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00
Zondag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Milon Cirkel Bilthoven, Kees tennis bilthoven, Zonnebank Bilthoven, SportCity met zwembad, Jt Fitness opzeggen, Squash Bilthoven, Sportcity bilthoven dagpas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TV Helios Bilthoven TV Helios Bilthoven 202 meter Mooie plek om te tennissen. Gezellige club
Treximo Treximo 489 meter Nooit deed ik écht iets aan sport, tot ik door vrienden meegenomen werd naar de hardl...
the real gym Bilthoven the real gym Bilthoven 1 km Ik heb bij de balie afspraak gemaakt over een abonnement en informatie gevraagd en ui...
SportCity SportCity 1 km Een nette sportschool met prima apparatuur en een aardig aanbod van groepslessen. Ook...
TC Bilthoven TC Bilthoven 2 km Mooi gelegen tennisclub. Fijne banen 8 gravel, 2 smashcout. Sfeervol in de natuur en ...
Recensies
Waarom staat er NERGENS iets over prijzen???? Zó irritant. Moet je eerst een vragenlijst invullen en dan wordt er contact met je opgenomen tenminste dat neem ik aan. Waardeloos. Voor mij de reden om naar n andere sportschool te gaan.
Nieuwe inrichting van bar & entree ... helemaal weer bij de tijd heerlijke hal om te tennissen, ook faciliteiten eromheen zijn goed
Sportschool is erg leuk en net even persoonlijker als de doorsnee sportscholen. Leuk personeel met verstand van zaken. Zeer ruim opgezet. Tevens gezellige bar voor na het sporten. Na de verbouwing eind 2021 helemaal mooi, met mooi kunstgrasveld buiten voor buitenlessen.
Ik ben bij sportcentrum kees wezen badmintonnen. De service was goed en vriendelijk. Ze waren flexibel met de tijd. Het dak van de sporthal was wel wat aan de lage kant voor badmintonnen. De kantine serveerde drinken en toasties.
Een mooie en goede sporthal waar diverse sporten plaats vinden. De kantine heeft een opknapbeurt nodig om een hogere waardering te krijgen.
KEES onderscheidt zich door de aandacht voor jou als individu. Je kan er altijd terecht met vragen en je wordt perfect begeleid om je doelen te halen. Heerlijk!
Veel sportmogelijkheden. Op dit moment nog in een verbouwfase. Prijs van de baanhuur relatief hoog.
Erg fijne sportschool. Schoon en erg goede persoonlijke begeleiding.
Hart aan het trainen geweest .het ging wel lekker zekker na z,n werk dag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid