facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport Paramedisch Centrum ProFit

Sport Paramedisch Centrum ProFit

Info

ProFit is een sport paramedisch centrum in gemeente Langedijk waar u terecht kunt voor fysiotherapie en fitness onder professionele begeleiding.

Geschiedenis

Het doel wat Sport Paramedisch Centrum ProFit nastreeft is om mensen in Langedijk en omstreken zo prettig en professioneel mogelijk te helpen met hun gezondheid. Een goede gezondheid is een toestand van welbevinden waarin er geen sprake is van ziekte of letsel. Dit is een kostbaar bezit wat we niet altijd beseffen, het besef ontstaat wel als er klachten zijn. Ter vergelijking, het periodieke onderhoud aan onze auto of aan ons huis, dat vinden we allemaal heel normaal. Het belang van gezond bewegen voor lichaam en geest is wetenschapelijk bewezen. Wij begeleiden mensen om hun gezondheid te verbeteren, te onderhouden en om bepaalde klachten en letsels te voorkomen.

Bij Sport Paramedisch Centrum ProFit kan iedereen terecht die op een verantwoorde manier wil sporten, met of zonder klachten. De medewerkers van ProFit werken samen met verschillende paramedische disciplines. Korte lijnen onder één dak, dat werkt prettig en efficiënt, een voordeel voor onze cliënten.

Bij ProFit is het mogelijk om individueel en in groepsverband te sporten. Wij werken met kleine groepen. Zo kunnen wij optimale persoonlijke begeleiding geven. Naast individuele Fitness begeleiding zijn er ook verschillende groepslessen, zoals:

-Pilates
-Spinning
-MIX!FIT
-Rug Fit
-The Challenge
-Nek-Schouder Fit
-Diabetes Direct Fit
-Gezond bewegen
-Scholieren Fitness
-Conditie Training

Adres: Oester 26, Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0226-344711
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Oester 26


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Activ8 Personal Training Activ8 Personal Training 39 meter Ik sport nu een aantal jaren bij Activ8 Personal Training. Ook heb ik massagebehandel...
ProFit Sport ProFit Sport 39 meter Kleineschalige sportschool,met breed aanbod van sporten & trainingen.Ook voor fys...
Sportcentrum Aerofit Sportcentrum Aerofit 537 meter In Maart had ik mijn intake afspraak. Het was geen leuk gesprek. Samantha was niet ec...
Recensies
Voeding presentaties, zinvol bezig..
Kleineschalige sportschool,met breed aanbod van sporten & trainingen.Ook voor fysiotherapie en Pilates. Gezellige lessen en fijn dat je in vakantie periode je abonnement even kunt stopzetten.
Beste sportschool ooit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid