facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Activ8 Personal Training

Activ8 Personal Training

Info

Activ8 helpt u professioneel met uw fysieke doelstellingen. Wilt u nu echt eens resultaat behalen? Afvallen, spieropbouw of fit zijn? Mail nu!

Geschiedenis

Bij Activ8 weten we hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben. Het zorgt ervoor dat je minder kans hebt op gezondheidsproblemen, beter in je vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt, mentaal sterker wordt en bewuster wordt van je eigen lichaam. Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen fitter en actiever maken.

Dit doen we in onze Activ8 Health Club. Onze studio wordt gebruikt voor 1-op-1 begeleiding en Small-Group training. Iedereen komt op afspraak. Zodat u niet in een drukke fitness hoeft te sporten en uw tijd optimaal benut wordt! Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk. Zo begeleiden wij u tijdens en rondom de trainingen naar een gezonde en actieve leefstijl.

Het belangrijkste is dat u niet alleen een uurtje komt sporten, maar dat we samen gaan kijken waar we aanpassingen kunnen doen voor een gezondere en actievere leefstijl. Om dit langdurig vol te houden willen wij u met plezier laten sporten. Want waarom zou je elke keer saai op een crosstrainer staan? Wij maken trainingen leuk, uitdagend en zorgen voor veel variatie. Zodra u bij ons binnen stapt kunt u direct zien dat wij anders zijn als een reguliere sportschool.

Onze diensten zijn Personal Training, Small Group Training, Duo Training, Afslank Battle, Sportmassage.

Jesse Kaan is eigenaar van Activ8 Personal Training. Zijn doel is om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Deze doelstellingen variëren van afvallen, spieropbouw tot fitter worden of gewoon met plezier sporten! Daarnaast vindt hij persoonlijk contact en een goede band tussen klant en trainer van essentieel belang voor een optimaal traject.

​Bij Activ8 geen saaie fitness, maar uitdagende, leuke en verantwoorde trainingen!



"Bij Activ8 weten we hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben. Het zorgt ervoor dat je minder kans hebt op gezondheidsproblemen, beter in je vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt, mentaal sterker wordt en bewuster wordt van je eigen lichaam. Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen fitter en actiever maken. Dit doen we in onze Activ8 Health Club. Onze studio wordt gebruikt voor 1-op-1 begeleiding en Small-Group training. Iedereen komt op afspraak. Zodat u niet in een drukke fitness hoeft te sporten en uw tijd optimaal benut wordt! Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk. Zo begeleiden wij u tijdens en rondom de trainingen naar een gezonde en actieve leefstijl"
Adres: Oester 26, 1723HW Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 06 53275063
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Oester 26
Postcode: 1723HW


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:30
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sportscholen Langedijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ProFit Sport ProFit Sport 0 meter Kleineschalige sportschool,met breed aanbod van sporten & trainingen.Ook voor fys...
Sport Paramedisch Centrum ProFit Sport Paramedisch Centrum ProFit 39 meter Voeding presentaties, zinvol bezig..
Sportcentrum Aerofit Sportcentrum Aerofit 545 meter In Maart had ik mijn intake afspraak. Het was geen leuk gesprek. Samantha was niet ec...
Recensies
Ik sport nu een aantal jaren bij Activ8 Personal Training. Ook heb ik massagebehandelingen. Een aanrader! Of je nu in 3 maanden een doel wilt behalen of gewoon onder begeleiding wilt kracht sporten, ik beveel deze sportschool van harte aan ! Dus woon je in de regio Langedijk ga dan naar Activ8 Personal Training en Activ8 Massage in Noord-Scharwoude.
Weet precies wat hij moet doen om je tot het uiterste te laten gaan! Pakt het zeer professioneel aan. Let goed op je houding en doet de oefening voor.
Persoonlijke aandacht, leuke lessen, goede begeleiding. Geen massa sportschool!
Elke keer weer een super fijne ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid