facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sport Medisch Centrum JBZ Den Bosch

Sport Medisch Centrum JBZ Den Bosch

Info

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Centrum voor (top)sportrevalidatie en (sport)medisch advies.

Geschiedenis

Het Sport Medisch Centrum JBZ is een Sport Medische Instelling in de regio 's-Hertogenbosch. Het centrum is een stichting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en werkt nauw samen met diverse medische specialismen van het ziekenhuis.

Voor wie?
Wij verlenen sportzorg en sportmedische diensten aan recreatieve sporters, wedstrijdsporters en topsporters maar ook aan beginnende sporters of mensen met een chronische ziekte die nog niet sporten maar dat wel willen gaan doen.

Multidisciplinair team
De kracht van het SMC JBZ is het bundelen van specifieke kennis op het gebied van sport en bewegen in een multidisciplinair team van specialisten zoals orthopedisch chirurgen, sportartsen, (sport) fysiotherapeuten, een bewegingswetenschapper, sportpsycholoog en sportdiëtist.


Behandeling en begeleiding Topsport
Het SMC JBZ heeft het certificaat TopsportMedischSamenwerkingsverband. Met dit door het NOC/NSF erkende kwaliteitskeurmerk mag het SMC JBZ topsporters met A- en B-status behandelen en begeleiden.

Het Sport Medisch Centrum JBZ is bovendien het expertisecentrum in de regio 's-Hertogenbosch in Noord Brabant op gebied van sport en bewegen. Die kennis dragen we graag over. Daarvoor verzorgen wij presentaties, workshops, scholing en bijscholing voor: trainers, coaches en verzorgers van sportverenigingen, kaders en bestuurders van sportverenigingen maar ook voor huisartsen en fysiotherapeuten.

Het Sport Medisch Centrum Jeroen Bosch Ziekenhuis is aangesloten bij en gecertificeerd door de Federatie Sport Medische Instellingen (FSMI).



"Let op! Het Sport Medisch Centrum heeft twee locaties in ’s-Hertogenbosch. De andere locatie “De Meet” vindt u aan het Zuiderkruis 23a."
Adres: Marathonloop 9, 5235 AA 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 553 35 53
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Marathonloop 9
Postcode: 5235 AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sport Medisch Adviescentrum, Inspanningstest Den Bosch, Sport medisch centrum Heesch, Sport Medisch Centrum Tilburg, Sport medisch Centrum Eindhoven, Sport Medisch Centrum Amsterdam, Sport Medisch Centrum Papendal, Sma den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ink-76 Ink-76 1 km Heb je een vraag app gerust
Tandarts praktijk Jamel Tandarts praktijk Jamel 3 km Our website shows all types of dental treatments achieved, register as patient, all ...
Clinicards Clinicards 4 km Met Clinicards richten wij ons op het verbeteren van de zorg en uiteindelijk op het v...
Atelier Ingeborg Steenhorst Atelier Ingeborg Steenhorst 4 km Atelier Ingeborg Steenhorst creates couture and art next to custom made design. We al...
Den Gecroonden Boschboom Antiek Den Gecroonden Boschboom Antiek 4 km Prachtig antiek, fijne toelichting.
Pulzzz Den Bosch Pulzzz Den Bosch 5 km Wilt u van uw ongewenste haartjes af?? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij pu...
Recensies
Matig, slecht en hopeloos
Vertaald door Google ca Origineel Ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid