facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sponeta Tafeltennis

Sponeta Tafeltennis

Info

Sponeta Tafeltennistafels....100% speelplezier......100% kwaliteit uit Duitsland

Geschiedenis

Sponeta is gevestigd in Schlotheim, Duitsland (gelegen in de provincie Thüringen) zij produceren tafeltennis producten al meer dan 60 jaar, Om deze reden is Sponeta een van de meest bekende fabrikanten van pingpongtafels wereldwijd: Tafeltennistafels "made in Germany" worden geleverd aan meer dan 90 landen en is in acht verschillende uitvoeringen in kwaliteit,dus zowel voor vrije tijd of wedstrijd, leverbaar.

Elk product dat de fabrieken verlaat is ontworpen en gebouwd niet alleen volgens de geldende wettelijke normen, maar ook aan de strengste kwaliteitseisen.

Sponeta is de grootste fabrikant van Europa met de productie van meer dan 100.00 tafels per jaar. Sponeta maakt daarnaast voor veel andere merken ook hun tafels in haar geautomatiseerde fabriek in Duitsland. Zo maakt Sponeta de tafeltennistafels voor oa Adidas.

Door een geautomatiseerd productieproces en hoge productie aantallen is Sponeta onderscheidend in prijs, daarnaast zijn alle tafels voorzien van een Europese veiligheidsnorm voor tafeltennistafels, dus de kwaliteit is ook van een hoog niveau.

Wij zijn zeer trots dat Sponeta het beste uit de test is gekomen, en dat wij dat zeer mooie merk mogen verkopen in Nederland. Eens te meer blijkt dat je met Sponeta iets goeds in handen hebt.

Service

Sponeta heeft daarnaast ook voor alle tafeltennistafels ook een montagevideo op youtube staan, zo proberen wij het u zo gemakkelijk mogelijk te maken inzake het opbouwen van de tafel.

https://www.youtube.com/channel/UCzYuPhZCviLn3yZ_ACX0raw

Garantie

De outdoortafels van Sponeta hebben een garantie van maar liefst 10 jaar op het blad en 3 jaar op het onderstel.

De indoortafels hebben 3 jaar garantie op de gehele tafeltennistafel.


Onzeshowroom is een officiele Sponeta tafeltennistafel dealer, dit heeft tot gevolg dat u de best mogelijke prijs krijgt voor de beste duitse kwaliteit en service die er is.

Sponeta tafels gekocht bij Onzeshowroom hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding van alle merken tafeltennistafels die er zijn.

De Sponeta tafeltennistafels kunnen op aanvraag, door onze werkplaats worden afgemonteerd, plug and play en service aan huis.

Mocht er iets zijn met uw tafel of heeft u aanvullende onderdelen en service nodig, dan zijn wij het service punt voor de snelste en deskundigste oplossing, door onze directe contacten.

Adres: Ekkersrijt 2004, 5692 BA Son en Breugel
Telefoonnummer: 040 302 00 69
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 2004
Postcode: 5692 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FAS Tafelvoetbal FAS Tafelvoetbal 35 meter Eindeloos spannend speelplezier met deze fraaie Italiaanse tafelvoetbalspelen
Hörby Bruk - Tuinspeelgoed Hörby Bruk - Tuinspeelgoed 35 meter Hörby Bruk is een bedrijf waarvan de oorsprong ligt in Zweden, het bedrijf is gespeci...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid