facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FAS Tafelvoetbal

FAS Tafelvoetbal

Info

Eindeloos spannend speelplezier met deze fraaie Italiaanse tafelvoetbalspelen

Geschiedenis

Fas Pendezza Is opgericht in 1964 door Alfonso en David Pendezza. Al meer dan 50 jaar ervaring en geschiedenis waarin deskundige handen bij de moderne productietechnieken samen kwamen. Functionaliteit, duurzaamheid en design zijn gemaakt in Italie!

Het resultaat?

Games met prima prestaties , degelijkheid en betrouwbaarheid.
Elke fase van het productieproces wordt gevolgd tot in de kleinste detail. van de keuze van de grondstoffen tot aan het design en de productie.

Fas Pendezza zorgt ervoor dat elke tafel die zij maken heel goed wordt afgewerkt, Italiaans design zorgt ervoor dat hij er heel aantrekkelijk uit ziet om er gebruik van te maken. Met Fas Pendezza bent u gelijk klaar voor de wedstrijd!



Waarom Fas voetbaltafels?

1) “GEMAAKT IN ITALIE” is ons gezegde. FAS PENDEZZA heeft zich nog niet overgegeven om naar het verre Oosten te verhuizen om over te gaan op goedkope productie met zeer lage kwaliteit producten.

Alle FAS PENDEZZA producten worden gemaakt in Italië en hun componenten worden geleverd door Italiaanse hoog gekwalificeerde bedrijven.

Met deze overtuiging heeft FAS PENDEZZA de “CONSORZIO ITALIANO CALCIOBALILLA” (Italiaanse Voetbaltafel Producenten Vereniging) opgezet. Verder doet FAS ook mee met de “FEDERAZIONE ITALIANA CALCIOBALILLA” (Italiaanse Voetbaltafelbond).

Onze modellen van de voetbaltafels die goedgekeurd zijn en in Italiaanse toernooien meedoen zijn de NATIONAL TEAM en de TOURNAMENT.

2) HOGE KWALITEIT : Alle producten van FAS PENDEZZA zijn in overeenstemming met de UNI EN ISO 9004 norm, ook al is dit niet verplicht omdat ze niet zijn ingedeeld als “speelgoed”.

Onze artikelen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen:

Klanttevredenheid
Deskundige medewerkers aanwezig
Non-stop verbeteringen: Aandacht voor de behoeften van de klant, continue producktinnovaties

3) BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

4) ONZE AANDACHT GAAT UIT NAAR DESIGN EN DE DETAILS

5) Een specialistische afdeling in het bedrijf van Fas is de branding en de personalisatie van de producten voor de promotie of prikkelende doelen. Door deze waardevolle service kan het bedrijf werken met veel van 's werelds grootste en meest bekende organisaties – hiermee helpen ze hen de product loyaliteit en de naamsbekendheid te promoten.

6) Markt leider over de hele wereld. ( FAS PENDEZZA levert momenteel in 38 verschillende landen)

7) Na een zorgvuldig ONDERZOEK is FAS geselecteerd als fabrikant van een zeer hoge " Skitch " kwaliteitsproduct. DEZE TAFELVOETBAL WORDT ALLEEN VERKOCHT IN MONO - merkwinkels in Milaan, Londen en binnenkort ook in New York en Parijs .

Klantenservice, bevordering en bescherming van onze geconsolideerde klanten

1 ) voldoen aan de behoeften van onze klanten

2 ) het leveren van de bestellingen zonder vertragingen

3 ) bescherming van de markt en het niet creëren van oneerlijke concurrentie

4) onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten , materialen en design

Investeringen in de technologie

RESPECT VOOR HET MILIEU: FAS heeft oplossingen om het milieu- en andere impacten van onze productieprocessen te minimaliseren :

1 ) het gebruik van niet - giftige materialen

2 ) recycling van afval en een gescheiden inzameling van de verschillende soorten afval.

3 ) periodieke inspecties uitgevoerd door een gecertificeerd inspecteur

MILIEUBESCHERMINGS WERK: een werkplek zonder zorgen van stof en geluidsoverlast: dit wordt gewaarborgd door periodieke inspecties uitgevoerd door gecertificeerde inspecteurs ook.

ZAKELIJKE GEDRAGSCODE: In verhouding met het juiste zakelijke gedrag van de werknemers en in het algemeen heeft FAS de officiële certificering ontvangen van de CSCC


Onzeshowroom levert de voetbaltafels van FAS vanuit voorraad uit, afhalen kan ook. Op aanvraag monteren we af, en u heeft bij ons 2-jaar garantie aan huis.

Adres: Ekkersrijt 2004, 5692BA Son en Breugel
Telefoonnummer: 040 302 00 69
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 2004
Postcode: 5692BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hörby Bruk - Tuinspeelgoed Hörby Bruk - Tuinspeelgoed 0 meter Hörby Bruk is een bedrijf waarvan de oorsprong ligt in Zweden, het bedrijf is gespeci...
Sponeta Tafeltennis Sponeta Tafeltennis 35 meter Sponeta Tafeltennistafels....100% speelplezier......100% kwaliteit uit Duitsland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid