facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spirit of Yoga Apeldoorn

Spirit of Yoga Apeldoorn

Info

Spirit of Yoga Apeldoorn

Geschiedenis

SPIRIT OF YOGA is een yoga studio in het centrum van Apeldoorn, gelegen aan: Asselsestraat 258 (tegen over AH).

Ons lesaanbod bestaat uit: Vinyasa Yoga, Yin yoga, Aerial yoga (hangmat yoga), kids, teens en 55+ yoga, beautiful ballet, zwangerschapsyoga en easy vinyasa yoga.

Bij spirit of yoga worden er lessen gegeven die een uur en een kwartier duren (uitzondering: kids en teens yoga). Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan asana's (lichaamshoudingen), ademhaling (pranayama), concentratie/meditatie en ontspanningsoefeningen.
Centraal staat het bewust bezig zijn met je lichaam, de adem en de geest ontspannen, door een focus (concentratie) op iets anders te richten. Yoga wordt ook wel meditatie in beweging genoemd.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.spiritofyoga.nl

U bent van harte welkom om eens kennis te maken met yoga in een mooie omgeving!
Namasté,
Bianca (eigenares), Merith en Melissa



"De yogastudio met het grootste aanbod yogalessen van Apeldoorn. Bij ons ben je vrij om te komen wanneer jij wil, zo kun je elke week bijvoorbeeld een andere les doen. Vrije inloop waarbij je je wel even via onze app moet aanmelden. Ervaren en gedreven docenten. Wij zorgen ervoor dat je yoga op een leuke en veilige manier kan beoefenen. Iedereen is welkom. Juist als je niet zo flexibel en soepel bent kan je yoga bij ons doen. Er is voor iedereen wel een vorm van yoga waar hij/zij zich prettig bij voelt. Vanaf oktober openen wij een tweede locatie. Dus een aan de Asselsestraat en een in zuid-west apeldoorn , Europaweg/laan van Westenenk. Voel je vrij om eens een proefles te komen doen. Kijk op onze website voor meer info."
Adres: Asselsestraat 258 (to AH), 7312DB Apeldoorn
Telefoonnummer: 06-53963630
Stad: Apeldoorn
Route: Asselsestraat 258 (to AH)
Postcode: 7312DB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:45
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 08:15 - 21:45
Donderdag: 09:30 - 21:30
Vrijdag: 08:15 - 20:15


op zoek naar gerelateerd: Yoga Apeldoorn de maten, Hot yoga Apeldoorn, Yin Yoga Apeldoorn, Yoga Apeldoorn Zuidbroek, Yoga Apeldoorn noord, Hatha yoga Apeldoorn, Aerial Yoga Apeldoorn, Yoga Nidra Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Relax More, Centrum voor Aandacht en Compassie Relax More, Centrum voor Aandacht en Compass... 797 meter "Mindful worden' leer je voelen en beleven. En dat kan deze trainer uitstekend o...
Descanso Descanso 991 meter Descanso is de eerste Wobbelyoga school in Apeldoorn voor kinderen!
Happy Yogi Apeldoorn Happy Yogi Apeldoorn 2 km Fantastisch en wat een leuke zalen!
Yogaschool Apeldoorn Dekyi Öbar Yogaschool Apeldoorn Dekyi Öbar 4 km Ingeborg kan haar rust zo goed doorgeven. Haar sessies online zijn ontzettend toegank...
Move Stretch Relax Move Stretch Relax 5 km Workouts to get the DANCERSBODY - krachtig en soepel Workouts ter vermindering van pi...
Recensies
Jarenlang voor knie klachten allerlei trajecten gelopen bij de huisarts, fysiotherapeut, massage therapeut en noem het op. Stukken fietsen of zwemmen lukte niet meer. Nu, vanaf december begonnen bij deze yoga school onder professionele begeleiding van de docenten en nergens meer last van. Fantastische gecontroleerde workouts die écht helpen. Echt beste vonst van 2022.
Twee keer in de week ga ik naar de yogalessen.Er is een grote diversiteit aan lessen, wat ontzettend fijn is! Zo kan je kennismaken met de verschillende soorten yoga. En ervaren wat het beste bij jou past. De docenten ervaar ik als zeer prettig. Ze bezitten veel kennis, zijn helpend en rustig. Echt een aanrader om hier je yogalessen te volgen.
Na elke les ga ik weer met een heerlijk leeg hoofd naar huis! De ene keer een pittige les power/Pilates Yoga en de andere keer echt een zen les of hot yoga. Je word goed begeleid bij de lessen en ze zetten een fijn sfeertje neer gedimde lampen, diffuser met geur, fijne muziek De rittenkaarten zijn echt een uitkomst. Soms komt het wat minder uit en kun je je tegoed bewaren voor later.
Deze yoga school is een aanrader vanwege het diverse aanbod. Ik kan per week kijken waar ik behoefte aan heb, rustige of meer actieve yoga. De docenten zijn erg gastvrij en hebben veel kennis. Er zijn twee mooie locaties en je kan kiezen voor een kaart of een abonnement, net wat jou past. Het is echt voor ieder wat wils!
Proefles zwangerschapsyoga ingepland. Helaas ging deze niet door dus had ik afgesproken de week erna te komen. Vervolgens stond ik de week erna voor een dichte deur en was er geen contact mogelijk, erg vreemd. Geen succes dus.
Erg fijne yoga school. Ik ben echt fan van hot yoga, ik voel me altijd ontspannen en voldaan als ik weer klaar ben. Zowel voor je geest als voor je lijf onwijs goed en fijn!
Ik kom al jaren bij Bianca en Spirit of Yoga is een ontzettend fijne yoga studio met een groot & divers aanbod van lessen. Alle lessen zijn even professioneel en worden door het volledige team met aandacht gegeven. Ik kan niet anders zeggen dat ik graag de lessen volg en altijd tevreden & dankbaar van de yogamat afstap.
Deze leuke yoga school is echt een aanrader! Veel aanbod en veel verschillende yoga vormen voor ieder wat Wils En ben al jaren lid. De ene keer ben ik er vaker dan de andere keer, het is ideaal dat je elke keer je abonnement of strippenkaart kan veranderen.
Ik ga er met veel plezier heen en kom daarna met een erg fijn gevoel weer thuis. grote diversiteit aan lessen en keuze genoeg aan momenten wanneer het jou uitkomt om te gaan. De trainers zijn professioneel, leuk, aardig en relaxt en ze weten waar ze het over hebben. Ze hebben er samen een fijne plek gecreëerd waar iedereen zich kan thuisvoelen. Ik voel mij er fijn en kom er graag. Bedankt Sprit of Yoga Groetjes en tot volgende week.
Een hele professionele en mooie yogaschool met een fijne energie. Goede en deskundigen docenten, die goed letten op de deelnemers. Ook worden er veel soorten lessen geboden op diverse tijden. Voor ieder wat wils en voor elke mood! ‍
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid