facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Relax More, Centrum voor Aandacht en Compassie

Relax More, Centrum voor Aandacht en Compassie

Info

Relax More: Mindfulness voor volwassenen en kinderen. Compassie-trainingen. Tai Chi en Qigong les: mild en bewust bewegen. Gezond en lekker eten. Stresscoaching en (lichaamsgerichte) trauma-verwerking. Bewust-zijn. Oftewel: Integrale gezondheid.

Geschiedenis

Relax More verzorgt cursussen, workshops en trainingen waarbij bewust-zijn en omgaan met lichaam en geest centraal staan.

Regelmatig start de training stressreductie door aandacht (MBSR / Mindfulness, het 8-weekse programma zoals Jon Kabat-Zinn heeft samengesteld en waarvan de werkzaamheid inmiddels bewezen is).

Er is ook een mindfulness vervolg- of verdiepingstraining: compassietraining of MBCL (Mindfulness Based Compassionate Living).

Twee prachtige vormen van aandachtig lichaamswerk zijn Tai Chi en Chi Kung, beide bij ons te volgen.

Al bovenstaande ervaring gebruiken we samen met de lichaamsgerichte methode 'Somatic Experiencing' als trauma-therapie. Buitengewoon mild en effectief.

Ook verzorgen wij mindfulnesstrainingen voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Individueel of in kleine groepen.



"Mindfulness- ook online! en Compassietrainingen, Tai Chi en Qigong lessen, integrale en lichaamsgerichte traumabegeleiding. Lessen en sessies in Zutphen. Ervaren trainer/docent/coach. Neem gerust contact op of kijk op de website."
Adres: Jean Monnetpark 43, 7336 BB Apeldoorn
Telefoonnummer: +31619136336
Stad: Apeldoorn
Route: Jean Monnetpark 43
Postcode: 7336 BB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Compassietraining apeldoorn, Mindfulness Apeldoorn, Compassie training, Traumatherapie Apeldoorn, Tai Chi Apeldoorn, Compassiegroep, Lies Bijl, Chi qung
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spirit of Yoga Apeldoorn Spirit of Yoga Apeldoorn 797 meter Jarenlang voor knie klachten allerlei trajecten gelopen bij de huisarts, fysiotherape...
Massage Centrum Apeldoorn Massage Centrum Apeldoorn 843 meter Bij Massage Centrum Apeldoorn kun je o.a. terecht voor Malvatherapie, Energetische He...
Dansstudio Leonora Dansstudio Leonora 2 km Ik ben al jaren bij Leonora voor massage therapie. Al 5 jaar, dat zegt genoeg toch!!
Puur4jou Puur4jou 5 km In mijn praktijk kan je terecht voor : leefstijl- voedingsadvies, massage en huidverb...
Renewlife Renewlife 5 km Renewlife, zorg voor spijsvertering. Detox en Suppletie.
Colostrum Colostrum 5 km Colostrum (biest) COLOSTRUM ONDERSTEUNT DE WEERSTAND, VOOR SNELLER HERSTEL VAN SPIERE...
Regulat Regulat 5 km Dagelijks supplement, rechtdraaiend melkzuur met o.a. bouwstoffen voor enzymen. 185% ...
Liposomale supplementen Liposomale supplementen 5 km Liposomale vitaminen en mineralen (voedingssupplementen) "verpakt" in een liposoom vo...
Voeding Vertering Vitaliteit Voeding Vertering Vitaliteit 165 km Voeding-Vertering-Vitaliteit.nl een blog over voeding, spijsvertering, gezondheid en ...
Recensies
"Mindful worden' leer je voelen en beleven. En dat kan deze trainer uitstekend over brengen! Via een goed doordacht en volledig programma, zowel op iocatie als via een internet trainings omgeving. Veel aandacht voor gedrag, gedachten en gevoel waarvan ik niet direct de link had gelegd. Het heeft me veel geleverd, inzicht gegeven en met alle tips eenvoudig toe te passen. Echt een verrijking, dankjewel!
Ronald is een fantastische trainer die kan meedenken maar ook kan meevoelen. Dat brengt duidelijkheid én veiligheid.
Ik heb bij verschillende sportscholen deel genomen aan de yoga lessen, daarnaast heb ik opleiding power yoga gevolg in Woerden. Ik was zelf al een aantal jaren zoekende naar een fijne yogaschool. Ik kan jullie allemaal deze yoga school aan bevelen, hoe deze yogi’s les geven en hoe veilig en vertrouwd deze school aanvoelt is ontzettend fijn. Ook geven er verschillende yogi’s les waardoor je zelf kunt aan voelen bij wie je je het fijnste voelt. Een uitgebreide keuze waar je deel aan kunt nemen. Ik voel me altijd heerlijk ontspannen als ik deel heb genomen aan een les.
Fijne training en absolute aanrader als aanvulling op de Mindfulness training. Aan de hand van Ronald met veel praktische oefeningen afgewisseld met theorie lukt het me om vanuit je hoofd te komen en in contact te komen met je lichaam. En met aandacht op een milde, niet oordelende manier in het leven te staan. Ik wens een ieder deze training toe. Wilfried
Zoals een opvoeding zo goed is als de opvoeder, is een training of een therapie zo goed als de instructeur of de therapeut. Ronald is rustig en kan die rust zeer goed overbrengen in de bijeenkomsten als ook in de begeleide meditaties. Ik kan daarbij in het geheel achter de principes staan waarop de training gebouwd is: aandacht bij de ademhaling, het lichaam en het gevoel of de emoties van het lichaam.
Ronald heeft de gave om een sfeer te creëren waarin je je vanaf de eerste minuut op je gemak voelt. Je voelt je meteen geaccepteerd zoals je bent ook al doe je dat misschien zelf niet eens, het is een verademing, je kunt eindelijk eens uitademen en de dagelijkse spanningen loslaten.
Zeer fijne en veilige plek om een mindfulnesstraining en compassietraining te volgen, en/of één-op-één-sessies. Ronald weet - met groot respect voor elke deelnemer - samen met jou te kijken naar dat wat je ervaart en dat verder te onderzoeken. Heel prettig, nuttig, verhelderend en soms op een veilige en goede manier ook confronterend. Het geleerde/geoefende is goed toepasbaar in het dagelijkse leven. Ronald is gedreven en kundig en heeft een groot invoelend vermogen en veel kennis. Dankjewel voor alles wat ik al heb mogen leren, Ronald!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid