facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spek Vers & Tuincentrum

Spek Vers & Tuincentrum

Info

Een tuincentrum en verswinkel op 1 locatie.
Altijd een leuk en wisselend assortiment.
Trendy, verrassend én voordelig.



"VERSWINKEL ÉN VOORDEELTUINCENTRUMWelkom bij Van der Spek in Zevenhuizen! Wij zijn een unieke alles-in-één combinatie van een smakelijke verswinkel en een bloeiend tuincentrum. Bij Spekvers kunt u terecht voor verse producten als groenten, fruit, kaas, koek, snoep en nog veel meer lekkers. In ons voordeeltuincentrum vindt u een uitgebreid assortiment tuin- en kamerplanten, tuinmeubilair en decoratieartikelen. Ontdek onze weekfavorieten en profiteer van gunstige voordeel prijzen."
Adres: Bredeweg 116, 2761 KB Zevenhuizen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0180631511
Stad: Zevenhuizen
Route: Bredeweg 116
Postcode: 2761 KB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum van der spek zevenhuizen openingstijden, van der spek tuincentrum, spek planten zevenhuizen, tuincentrum zevenhuizen openingstijden, van der spek moerkapelle, van der spek kaas, van der spek waddinxveen tuincentrum openingstijden, van der spek zevenhuizen facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intratuin Zevenhuizen Intratuin Zevenhuizen 799 meter Wauw, wat heb ik genoten van deze kerstshow. Zo mooi en ruim opgezet. Bij binnenkomst...
Welkoop Zevenhuizen Welkoop Zevenhuizen 2 km Als je op zoek bent naar een tuincentrum dat je niet alleen voorziet van een kleurrij...
Recensies
Heel goed tuincentrum en verswinkel. Groot en uitgebreid assortiment, ook qua seizoenen en feestdagen gaan de producten daar in mee. Veel planten, bloemen maar ook accessoires en decoratie. Zeer vriendelijk en hulpzaam personeel! In de verswinkel ook veel aanbiedingen en van alles te verkrijgen. Veel leuke, lokale en aparte dingen. Eerlijk is eerlijk, het fruit is heel rijp, positieve er van is dat het echt heel lekker is, maar je moet het wel snel eten/gebruiken, want het vergaat wel snel bijv. aardbeien. Verder echt een super winkel en tuincentrum, aanrader!
Van der Spek is een tuincentrum met een ontzettend groot assortiment aan bomen en planten. Goed bereikbaar en had begrepen dat ze willen uitbreiden. De bomen en planten zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn betaalbaar. Qua service werd ik uitstekend geholpen door het personeel. Er werd moeite gedaan en ik ben goed geadviseerd. Ook het bezorgen van de beplantingen is zeker niet duur. Dit is een tuincentrum waar ik graag kom en wat ik iedereen zou adviseren!
Mijn favoriete tuincentrum hier in de regio ! Prachtige binnen en buitenplanten, mooie woonaccessoires.. Ga er nooit met lege handen weg ..
Leuke winkel waar je het gevoel krijgt lokale producten te kopen, voor een goede prijs
Prachtig! Was er voor het eerst maar merkte nu al dat het een verslavende winkel is! Ik kom terug!!!!!
Veel keuze, bij goed zoeken goede en goedkope aanbiedingen/afgeprezen planten ed. Eigen parkeer ruimte, helaas soms erg druk. Kom hier al tientallen jaren een enkele keer, ze zitten nml min. 20 km bij mijn huis vandaan. Ook goed te doen voor mensen in een rolstoel of kleine scootmobiel. En groot geoeg qua keuze
Een winkeltje met verse producten zoals fruit, groenten, melkproducten en dagelijks boodschappen. Kaas is mooie kwaliteit voor goede lage prijzen. Echter de groente en fruit zijn fors hoge prijzen. Voor een "dagje uit" een uitstapje inclusief de plantenhal ernaast. Voor dagelijkse boodschappen te duur! Personeel is vriendelijk en correct.
Fijne boeren winkel met grote diversiteit aan groenten en fruit. Lekkere kaas. Groot assortiment aan andere aanbiedingen. Kinderen krijgen gratis fruit. Ruime parkeergelegenheid en een eigen tuincentrum aan de overkant met veel goede aanbiedingen. Vriendelijk personeel.
Het was voor mij een ontdekking met de open dagen. Prachtige planten en vooral veel pompoenen . Natuurlijk een zak vol gekocht. Het was heel gezellig druk en met lekker broodje en koffie als traktatie was het helemaal feest. Tot de volgende keer.
Winkel heeft inmiddels een behoorlijk uitgebreid assortiment. De afdeling kaas vinden wij goed. Groente en fruit is niet zo duur, maar de kwaliteit laat nogal eens te wensen over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid