facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen

Info

Welkom op de Facebookpagina van Intratuin Zevenhuizen.
Veel plezier!

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Intratuin Zevenhuizen!

Intratuin Zevenhuizen is één van de grootste Intratuin vestigingen van Nederland. Wij houden van een knusse en gezellige sfeer. Zoals op onze mooie binnentrend afdeling of in ons gezellige Tuincafé. Ook voor ruimte en grootsheid kan je zeker je hart ophalen in onze winkel. Kortom een winkel die van alle markten thuis is!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• Bij winacties en alle vormen van wedstrijden is personeel en zijn directe naasten uitgesloten van deelname.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Volg ons ook op:
www.twitter.com/intratuin0180

Producten

Tuin
Dier
Interieur



"- Ons PostNL-punt is geopend overeenkomstig de openingstijden van de winkel. Dit, voor afhalen en retourneren van pakketten, evenals het Click & Collect afhaalpunt. Je kunt terecht bij de servicebalie entree Intratuin."
Adres: Bredeweg 86c, 2761 KA Zevenhuizen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0180-333900
ln.niutartni.salpdiuz@ofni
Stad: Zevenhuizen
Route: Bredeweg 86c
Postcode: 2761 KA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: intratuin zevenhuizen openingstijden, intratuin zoetermeer, intratuin zevenhuizen folder, intratuin zevenhuizen riviera maison, intratuin zevenhuizen high tea, intratuin pijnacker, intratuin zevenhuizen vacatures, kerst intratuin zevenhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anthurium kwekerij Rainbow Flowers Anthurium kwekerij Rainbow Flowers 179 meter Hoge kwaliteit anthurium bloemen, anders dan 'n gewoon bosje bloemen.
Rozenhof Carrousel Rozenhof Carrousel 257 meter Altijd super verse rozen die zomaar twee weken staan. Mooie champagne kleurige.
Spek Vers & Tuincentrum Spek Vers & Tuincentrum 799 meter Heel goed tuincentrum en verswinkel. Groot en uitgebreid assortiment, ook qua seizoen...
Steiho Steiho 1 km Prima geholpen
TheToddlerShop TheToddlerShop 1 km Sinds 2009 vind je bij TheToddlerShop.nl de leukste street, skate, surf & snowboardfa...
Welkoop Zevenhuizen Welkoop Zevenhuizen 1 km Als je op zoek bent naar een tuincentrum dat je niet alleen voorziet van een kleurrij...
Jan Frantzen Jan Frantzen 1 km Vandaag 2 uur lang deze schitterende showroom bekeken, wat een prachtige meubels, des...
Goedkoopstekachelpijpen.nl Goedkoopstekachelpijpen.nl 2 km Breekbare onderdelen besteld. Zeer slecht verpakt, waardoor kapot bij aankomst logisc...
Sanisale.nl Sanisale.nl 2 km Sanisale.nl: Dé online sanitair specialist van Nederland en België!
Wonderlijke Verleiding Wonderlijke Verleiding 2 km Prachtig, gezellig winkeltje. Leuke en mooie spulletjes. Boeketten zijn prachtig, wel...
Hoogendoorn Optiek & Hoortechniek Hoogendoorn Optiek & Hoortechniek 2 km Totaal niet klantvriendelijk. Ze zijn bereid om te helpen alleen bij eigen producten....
Middenstand Vereniging Zevenhuizen Middenstand Vereniging Zevenhuizen 2 km Welkom op de Facebook pagina van Middenstand Vereniging Zevenhuizen. In Zevenhuizen w...
Fourniturenshop.nl Fourniturenshop.nl 2 km Fourniturenshop.nl is de webshop voor garen, naai accessoires, gordijn materiaal, gor...
Bac Wonen Bac Wonen 2 km Leuke winkel, met leuke kleding. Op dit moment aardig wat kleding van travelstofje.
Shopstainable Shopstainable 2 km Help us fight poverty and to keep our environment shopstainably good!
Studio 85 Studio 85 2 km Boeketje gekregen......geen al te beste kwaliteit helaas. Wel mooi samengesteld. Ik ...
Ans woonshop.nl Ans woonshop.nl 3 km Leuke meubels, kwaliteit prijs verhouding prima! check wil goed of de kleuren van de ...
Recensies
Wauw, wat heb ik genoten van deze kerstshow. Zo mooi en ruim opgezet. Bij binnenkomst al een heel mooi begin. Vooral voor de kinderen die worden al meteen helemaal meegenomen in een warm kerstgevoel. Eenmaal binnen is alles zo warm aangekleed en ook zo overzichtelijk, ik hier zo blij van. Eenmaal bij de kerstdorp, weet je niet wat je ziet, er is daar veel liefde en creativiteit in gegaan. Wat ook zo fijn is ten opzichte van andere tuincentrums is dat alle figuren op de verkoopmeters uitgepakt zijn. Heel overzichtelijk, heel goed gedaan Intratuin. Daarna zijn we even gaan eten en wat was dat heerlijk. Een mooi groot restaurant en wat een heerlijke gerechten zowel voor de kinderen en de volwassenen. Zo een leuk detail is bij de kassa, al die verse thee die er uitgestald staan. Eenmaal in het kerstgedeelte waar de kerstballen en slingers en ornamenten worden verkocht, mijn mond viel weer open. Ook hier weer wat super gedaan overal die taferelen, zo super mooi. Ik zal zeggen, kijk lekker naar de foto's en ik zal echt aanraden om langs te gaan, ik weet zeker dat het uw kerstgevoel naar boven voelt komen. Ik wil ook even kwijt dat ik het personeel heel aardig vind en behulpzaam.
Wat een heerlijke winkel. Je komt er echt ogen tekort. Ruime keus in planten en kunstbloemen, maar ook voor de bbq-liefhebber is er enorm veel keus. En niet alleen voor jou, maar ook voor je huisdier hebben ze vrijwel alles wat je nodig hebt. Heb je tussendoor trek gekregen? Dan kan je in het gezellig restaurant terecht, waar jij van je thee of koffie met een stukje gebak na de lunch geniet, terwijl je kindje zich uitleeft in de binnenspeeltuin. Het is voor mij niet alleen een winkel om mijn huis en tuin te vergroenen, maar ook een plek om even tot rust te komen.
Prima tuincentrum. Maar dan wel een niveau hoger dan de gemiddelde tuincentra. Je kan er van alles krijgen, een hapje en drankje eten en alles op het gebied van tuin, huis en dier. Service is echt top! Zeer kundig en vriendelijk. Zeker rond de feestdagen is hier langsgaan een leuk uitje! Aanrader dus.
Fijne winkel voor binnen en buiten planten, genoeg interieur aankleding en een heerlijk restaurant dit is onze planten winkel. Traditie ook elk jaar de prachtige kerst show bekijken en kopen kopen kopen.
Prachtig tuincentrum met volop keus. Heel ruime gratis parkeergelegenheid. Dit keer kwam ik voor de kerstshow. Prachtig!Het was echt een uitje.Alles is zo sfeervol en romantisch. Heel erg mooi neergezet. Absoluut een aanrader.
Kerstshow bezocht, zo sfeervol! Druk gezien de volle ruime parkeerplaats maar binnen nergens geduw of gedrang. Klanten waren allemaal relaxed, hulpvaardig personeel en volop keuze. Netjes gesorteerd op thema en kleur. Leuk ook voor kinderen. Restaurant niet bezocht, daar kan ik niks over vertellen. Zeker een aanrader tijdens deze donkere dagen waarin iedereen wel wat extra warmte en gezelligheid kan gebruiken.
Kerst show is weer helemaal leuk dit jaar. Heel goed ook dat ze bij de dierenafdeling er duidelijk bij zeggen dat konijnen altijd in paartjes moeten, dat verminderd weer dierenleed : Niet vergeten dat dit niet voor hamsters geldt, alle hamsters zijn juist solitaire dieren!
Prima parkeergelegenheid. Ontzettend leuk ingericht voor Kerstmis, vooral voor kinderen. Je kunt er uren rondlopen in een sprookjesachtige sfeer.
Heel leuk hoe alles opgesteld is voor Halloween en Kerst. Als je wat vroeg gaat kun je leuk foto's maken.
Gezellig! Leuk om een kijkje te nemen en spullen te kopen. Hebben altijd leuke producten geur kaarsen, decoraties, dieren benodigdheden en nog veel meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid