facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeltastisch

Speeltastisch

Info

Speelgoed wat je niet in elke speelgoedwinkel vindt, eigentijds, hip, kleurrijk en super cool!

Geschiedenis

Speeltastisch is dé webshop waar je leuk, vernieuwend en uitdagend speelgoed kan kopen die voor uren speelplezier zorgen! Ons speelgoed zorgt er voor dat kinderen (en volwassenen) worden gestimuleerd om meer te bewegen, daarnaast willen we met ons speelgoed kinderen helpen bij het verbeteren van hun motorische vaardigheden en hopen we dat ons speelgoed de fantasie van kinderen stimuleert.

Adres:
Telefoonnummer: 0612244653
Stad: Zeewolde


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fun4kinderen Fun4kinderen 35 meter
Fun4babies.nl - Het grootste assortiment Lilliputiens Fun4babies.nl - Het grootste assortiment Lil... 35 meter Lilliputiens speelgoed is mooi, kleurrijk, exclusief en kwalitatief erg mooi. Alles i...
Bandolino houten speelgoed Bandolino houten speelgoed 523 meter Het leukste houten speelgoed vind je bij Bandolino
Speelotheek Ketelbinkie Zeewolde Speelotheek Ketelbinkie Zeewolde 2 km Speelotheek Ketelbinkie, De grootste speelgoedkast van Zeewolde!!
Tante Kim Tante Kim 2 km Bij Tante Kim vind je uniek speelgoed voor jong en oud.
Recensies
Fijne service, persoonlijk contact en erg leuk en verantwoord speelgoed! Het cadeautje werd mooi ingepakt en met een leuk kaartje erbij bezorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid