facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fun4babies.nl - Het grootste assortiment Lilliputiens

Fun4babies.nl - Het grootste assortiment Lilliputiens

Info

Lilliputiens speelgoed is mooi, kleurrijk, exclusief en kwalitatief erg mooi. Alles is uit voorraad leverbaar en dus vaak de volgende dag al in huis. Voor alles van Lilliputiens ga je snel naar www.allesvanlilliputiens.nl

Geschiedenis

Wie zijn wij eigenlijk?

Lilliputiens is een op-en-top Belgisch bedrijf. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van stoffen speelgoed en decoratieartikelen, maar zelf horen we het liever zo: we maken wonderlijke, zinnenstrelende speeltjes die de fantasie en de nieuwsgierigheid van uw kind prikkelen, en meegroeien met zijn wereld. Klinkt net iets leuker én juister in de oren. Wij onderscheiden ons door de zeer hoge kwaliteit en de doorgedreven creativiteit van onze producten. In onze doelstelling combineren wij de waarden die we aan al ons speelgoed meegeven: educatieve, ludieke en esthetische waarden. We streven ernaar de beste prijs/kwaliteitsverhouding te bieden.

Verwondering

Lilliputiens speelgoed laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit: verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, ... dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren.

Lilliputiens is een op-en-top Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van vooral stoffen speelgoed en decoratieartikelen. We onderscheiden ons door de zeer hoge kwaliteit en de doorgedreven creativiteit van onze producten. In onze doelstelling combineren wij de waarden die we aan al ons speelgoed meegeven: educatieve, ludieke en esthetische waarden. We streven ernaar de beste prijs/kwaliteitsverhouding te bieden.

Van baby tot kleuter

Walter de draak, Simon de egel, Arnold het nijlpaard…; ze maken allemaal deel uit van de wonderlijke Lilliputiens-wereld: een originele collectie speelgoed in eigentijdse kleuren, aansprekende vormen en streelzachte materialen. Al onze speeltjes hebben net dat ietsje meer, ze weten te prikkelen, te verwonderen én uit te dagen. Ze stimuleren de creativiteit, de fijne motoriek, het rollenspel, … Ze laten de kinderen hun wereld op een speelse en educatief verantwoorde manier ontdekken. Bovendien ‘groeien’ onze speeltjes mee met de belevingswereld van het jonge volkje. Wat eerst gewoon een stoffen balletje leek, blijkt later een sprookjesfiguur te verhullen en zelfs geluidjes te maken. Een boekje dat voor de allerkleinsten een ritselende knuffel was, wordt plots een ontdekkingsreis langs kleurrijke taferelen. Elk kind kan zo op het eigen ritme plezier beleven, leren en evolueren. Er valt steeds iets nieuws te ontdekken!

Adres: orion 3, 3893dm Zeewolde
Telefoonnummer: +31 365470731
Stad: Zeewolde
Route: orion 3
Postcode: 3893dm


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:30
Dinsdag: 08:30 - 19:30
Woensdag: 08:30 - 19:30
Donderdag: 08:30 - 19:30
Vrijdag: 08:30 - 19:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fun4kinderen Fun4kinderen 1 meter
Speeltastisch Speeltastisch 35 meter Fijne service, persoonlijk contact en erg leuk en verantwoord speelgoed! Het cadeautj...
Bandolino houten speelgoed Bandolino houten speelgoed 538 meter Het leukste houten speelgoed vind je bij Bandolino
Sport-shirts.nl Sport-shirts.nl 605 meter Laat niets van hun hoor na de bestellen...
Speelotheek Ketelbinkie Zeewolde Speelotheek Ketelbinkie Zeewolde 2 km Speelotheek Ketelbinkie, De grootste speelgoedkast van Zeewolde!!
Tante Kim Tante Kim 2 km Bij Tante Kim vind je uniek speelgoed voor jong en oud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid