facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelotheek de Raasdondertjes Brielle

Speelotheek de Raasdondertjes Brielle

Info

Speel-o-theek De Raasdondertjes is een soort bibliotheek waar i.p.v. boeken speelgoed uitgeleend wordt. Er is speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Geschiedenis

De speel-o-theek leent speelgoed uit aan kinderen. Wij hebben speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar, maar ook veel gezelschapsspellen van 0 tot 99. Kinderen kunnen samen met ouders/verzorgers in onze speel-o-theek spelen op hun gemak speelgoed uitzoeken. Zo leren kinderen spelenderwijs omgaan met andere kinderen, terwijl de ouders/verzorgers elkaar kunnen ontmoeten bij een kopje koffie of thee (en limonadesiroop voor de kinderen). Wij hebben speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar, maar ook veel gezelschapsspelen voor hogere leeftijden (denk bijvoorbeeld aan De Kolonisten van Catan).

Daarnaast organiseren wij regelmatig andere activiteiten zoals de speelgoed- en kledingbeurzen.

De eerstvolgende beurs is de Voorjaarsbeurs en vindt plaats op 23 maart a.s.. Heeft u van uw (klein)kind te kleine voorjaars- of zomerkleding of speelgoed over en wilt u hier vanaf? Speel-o-theek De Raasdondertjes houdt op zaterdag 23 maart de jaarlijkse Voorjaarsbeurs.

U kunt op vrijdag 22 maart van 15:00 tot 20:00 uw voorjaars- en zomerkleding (vanaf maat 74) en uw speelgoed in komen leveren. De speel-o-theek zorgt er vervolgens voor dat uw spullen op de zaterdag erop tussen 09.30 en 11.30 uur voor verkoop worden aangeboden.

Voor meer informatie over de Voorjaarsbeurs, kijkt u op www.speelotheekbrielle.nl/Nieuws.htm

Adres: Reede 2, Brielle
Stad: Brielle
Route: Reede 2


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwanengroep Zuid-Holland Zwanengroep Zuid-Holland 657 meter Reddinggroep voor zwanen ganzen en andere watervogels in Zuid Holland en omstreken. W...
Sjoel Brielle Sjoel Brielle 761 meter Prima plek om eens te bezoeken etc
BSO Geuzenwout BSO Geuzenwout 845 meter BSO Geuzenwout: Professionele kinderopvang in Brielle die uw kind een voorsprong geef...
1 April Vereniging 1 April Vereniging 862 meter Organisatie van de viering van de eerste april als historische datum voor Brielle.
Welzijn Ouderen Brielle Welzijn Ouderen Brielle 954 meter Een instelling waar veel activiteiten plaats vinden voor ouderen.
Vereniging Maarland-Bewoners Brielle Vereniging Maarland-Bewoners Brielle 1 km Vereniging voor bewoners (en omwonenden) van de straten Maarland Zuidzijde en Maarlan...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid