facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSO Geuzenwout

BSO Geuzenwout

Info

BSO Geuzenwout: Professionele kinderopvang in Brielle die uw kind een voorsprong geeft!

Geschiedenis

Buitenschoolse Opvang (BSO) Geuzenwout is gelegen op een unieke locatie in hartje centrum van Brielle. De BSO is gevestigd in het pand van twee basisscholen: Openbare basisschool Mr. Eeuwout en Christelijke basisschool Het Geuzenschip. Een prachtige locatie, binnen de vestingmuren van de stad, met alle gewenste faciliteiten. Er is een nauwe samenwerking tussen de scholen en de BSO. Er wordt regelmatig overleg gepleegd en bij diverse activiteiten wordt gekeken of samenwerking mogelijk is.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas zoveel mogelijk bij aan.

De buitenschoolse opvang is voor kinderen van vier tot dertien jaar, voor en na schooltijd, op ADV-dagen, studiedagen van school én in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, van dansles tot voetbaltraining. Buitenschoolse opvang is voor kinderen vrije tijd. Maar ook in hun vrije tijd ontwikkelen kinderen zich. Kinderopvang Humanitas wil hen op alle ontwikkelingsgebieden stimuleren: motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Daarom bieden wij veel verschillende activiteiten aan.

Met Wiskids zijn de kleuters, samen met de pedagogisch medewerkers, op een speelse wijze bezig met ‘wiskunde’. Maakt u vooral ook even kennis met de Wiskikker!

Eén van de speerpunten van Kinderopvang Humanitas is kinderparticipatie. Kinderen hebben er later in hun leven veel profijt van om op jonge leeftijd te leren onderhandelen. Door kinderen te laten oefenen met meedenken en beslissen groeit het zelfvertrouwen, de sociale vaardigheid en de betrokkenheid. Kinderparticipatie komt op meerdere manieren en op vele momenten per dag aan bod. Bij Kinderopvang Humanitas hebben kinderen medezeggenschap over het wel en wee van hun BSO door middel van een kinderraad. Ze nemen beslissingen, geven hun mening en praten met de rest van de groep. Maar ze mogen er natuurlijk ook samen met de pedagogisch medewerkers voor zorgen dat hun ideeën uitgevoerd worden. Daarnaast is er een Regionale Kinderraad waarin kinderen uit de hele regio aan tafel zitten met de regiomanager.

De ruimte van BSO Geuzenwout biedt de kinderen de mogelijkheid om met diverse activiteiten aan de slag te gaan. Er zijn verschillende hoeken ingericht waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De grote buitenruimte en de verschillende (sport)materialen zorgen ervoor dat we iedere dag naar buiten gaan, weer of geen weer. Vrij spelen, een georganiseerde activiteit of een uitstapje naar de winkels.



"BSO Geuzenwout is al jaren een vertrouwd adres voor ouders. Gelegen in de basisschool geven we kinderen de ruimte om zichzelf te zijn. Bij ons is er voor kinderen altijd wat te doen en ontdekken: lekker buiten spelen, spelen in de gymzaal of even samen genieten van een rustmomentje. We bieden een scala van activiteiten, waarbij kinderen alle ruimte krijgen om mee te denken."
Adres: St. Catherijnehof 6, 3231 XS Brielle
Telefoonnummer: 0181-895714
Stad: Brielle
Route: St. Catherijnehof 6
Postcode: 3231 XS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwanengroep Zuid-Holland Zwanengroep Zuid-Holland 189 meter Reddinggroep voor zwanen ganzen en andere watervogels in Zuid Holland en omstreken. W...
1 April Vereniging 1 April Vereniging 197 meter Organisatie van de viering van de eerste april als historische datum voor Brielle.
Sjoel Brielle Sjoel Brielle 265 meter Prima plek om eens te bezoeken etc
Welzijn Ouderen Brielle Welzijn Ouderen Brielle 276 meter Een instelling waar veel activiteiten plaats vinden voor ouderen.
Vereniging Maarland-Bewoners Brielle Vereniging Maarland-Bewoners Brielle 539 meter Vereniging voor bewoners (en omwonenden) van de straten Maarland Zuidzijde en Maarlan...
Kinderdagverblijf Watergeusje & BSO Roezemoez Kinderdagverblijf Watergeusje & BSO Roezemoe... 763 meter Kinderdagverblijf Watergeusje en BSO Roezemoez biedt professionele kinderopvang voor ...
BSO De Stormram BSO De Stormram 798 meter Buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar
Speelotheek de Raasdondertjes Brielle Speelotheek de Raasdondertjes Brielle 845 meter Speel-o-theek De Raasdondertjes is een soort bibliotheek waar i.p.v. boeken speelgoed...
Geuzenpaleis Geuzenpaleis 3 km Echt leuk ... vooral nu ! Ivm Corona maatregelen, van te voren een tijdvak kiezen, me...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar BSO Geuzenwout met het openbaar vervoer


Brielle, Prinsenkwartier 140 meter
192
Brielle, Scharloo 340 meter
192
Brielle, Gemeentehuis 400 meter
192
Brielle, Brielle Centrum 420 meter
105
192
403
Brielle, Brielle Centrum 450 meter
105
403

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid