facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelboerderij Den Scherpenberg

Speelboerderij Den Scherpenberg

Info

Speelboerderij den Scherpenberg

Geschiedenis

Binnen en buiten spelen in een landelijke omgeving tussen de boerderij dieren. In de ochtend en in de middag mogen de kinderen een ritje op een van onze pony's maken. Kinderen van 1 tot en met 12 jaar 7 euro entree. Op woensdag en vrijdagochtend is het peuterochtend, entree is dan € 5,00 mits voor 11.30 binnen. In de schoolvakanties is er geen peuterochtend. Ouders/begeleiders gratis entree. We staan niet toe dat er eigen eten/drinken wordt genuttigd. Er is horeca aanwezig.



"Voor de kinderen een fantastisch dagje uit of voor een geweldig kinderfeestje. Voor de ouders een ontspannen verblijf in een gemoedelijke sfeer. Met een binnen en buitenterras.Ook voor een familie/vrienden dagje. Schoolreisjes zijn ook mogelijk buiten de reguliere openingstijden. Binnen en buiten speeltuin met een kinderboerderij. 2 keer per dag kunnen de kinderen een ritje op een van onze pony’s maken. Voor de kinderen vragen we een entree prijs. We hebben horeca. Eigen eten/drinken is niet toegstaan."
Adres: Scherpenbergsebaan 53, 4715SK Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 0165342478
ln.grebneprehcsned@ofni
Stad: Rucphen
Route: Scherpenbergsebaan 53
Postcode: 4715SK



op zoek naar gerelateerd: speelboerderij den scherpenberg openingstijden, scherpenberg prijzen, speelboerderij den scherpenberg, scherpenbergsebaan 53, 4715 sk rucphen, kinderboerderij west brabant, menukaart scherpenberg, speelboerderij den scherpenberg 4715 sk rucphen, speelboerderij brabant, kinderboerderij omgeving roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heemtuin Rucphen Heemtuin Rucphen 2 km er zijn verschillende landschappen gemaakt maar toch heeft het de charme van een wild...
BoerBas BoerBas 3 km Bas vertelt vol passie over zijn dieren, zeker een bezoekje waard.
Heimolen Rucphen Heimolen Rucphen 4 km Een leuke rondleiding gehad van een vriendelijke molenaar. De kinderen vonden het pra...
Melktap & picknickterras van Gastel Melktap & picknickterras van Gastel 4 km Activiteiten rondom het melkveebedrijf van Gastel. Rucphenseweg 31, Rucphen.
De Heimolen De Heimolen 4 km Binnen 1,5 week hebben we samen met de gasterij een fantastisch trouwfeest kunnen org...
Recensies
Hele mooie locatie voor bijvoorbeeld een familiedag, zeker als het mooi weer is en je lekker buiten zitten. Goed van eten en drinken via een vlotte en snelle bediening Wij.hebben er van genoten.
Fijne plaats, afgesloten domein. Heel geruststellend dus. Lekker eten en mooie speeltuin. Enige wat voor mijn mega-dierenvriend nog fijner zou zijn, is de mogelijkheid om met enkele dieren ook echt te mogen knuffelen bv geitjes. Nu was het door de omheining heen.
Fijne plek voor de kinderen! Binnenspeeltuin is precies groot genoeg, ook zijn er veel dieren om te zien en kun je er zelfs ponyrijden. Ook buiten is er een houten speeltuin met zandbak en water! Personeel is ook vriendelijk, je kunt er koffie met iets lekkers bestellen, lunch en ook een speciaalbiertje.
Rokers tussen de babies en jonge kinderen op het terras, hoe kan dit nu toegestaan zijn op een plek speciaal voor "jonge" kinderen. Heel jammer onlangs dat de kinderen het goed naar hun zin hebben gehad is dit voor ons als ouders een enorme afknapper. 1 ster om deze reden. Verder is het prima vertoeven.
Mensen overal aan het roken buiten. Bah. De WC was super smerig. Wij komen niet meer terug.
Aanrader voor kinderen tot jaar of 9. Zowel binnen als buiten activiteiten. Toegangsprijs 8,50 euro . Je kan paardrijden bij dieren kijken . Leuke speeltuin voor kleintjes buiten groot terras. Pluspunt zowel met regen als zon leuk.
Op zich een leuke speelboerderij maar 9.50€ entree is echt veel te duur en niet in verhouding. Even 2 uurtjes ernaartoe met 3 Kids is al 30€ en wil je dan nog iets drinken en/of eten want spelen maakt hongerig ben je zo 60€ kwijt. Kwam er vorig jaar heel vaak maar toen was het een stuk goedkoper. Nu is het niet meer te doen met 3 Kids. Jammer
Wat een heerlijke plek. Lekker spelen, je feestje houden, kroelen met de dieren en springen in de plassen. Alles kan er. Voor ouders liggen de tijdschriften klaar en ook verder is er genoeg te doen. Alles ziet er keurig uit voor een top prijs. Veel leuker dan de gangbare ballenbakken!!! Hey personeel is ook uiterst vriendelijk en kundig. Wij komen zeker nog eens terug
Zowel buiten als binnen speel gelegenheid voor de kinderen. De kinderen kunnen ook bij een aantal dieren kijken, zoals paarden, cavia's, geiten. Vriendelijk personeel.
Fijne speelboerderij, zowel binnen als buiten een fijne speelgelegenheid voor de basisschool jeugd. Leuk dat er boerderijdieren aanwezig zijn schapen, geiten, koeien, kippen, pony's, cavia's, maar als je wilt kun je er ook niet naartoe gaan. Eten en drinken wordt ook goed verzorgd. Bestellen via qr-code of gewoon aan de bar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid