facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BoerBas

BoerBas

Info

Biologisch varkensvlees, lokaal en direct van BoerBas. Bestel je pakket en bezoek de herkomst van je varkensvlees!

Geschiedenis

Welkom bij BoerBas. BoerBas doet gewoon normaal. BoerBas is een biologische varkenshouder en zijn varkens vinden dat wel best. BoerBas zijn varkens spelen zowel binnen als buiten, luieren in het stro, rollen in de modderpoel en pronken met hun krulstaart…want die mogen ze natuurlijk behouden.

BoerBas zijn varkens krijgen daarbij ook nog eens alle tijd om rustig uit te dijen. En dat vind BoerBas niet erg want dit komt de smaak en kwaliteit alleen maar ten goede. Als het varken dan uiteindelijk 120kg weegt, brengt ze een eenmalig bezoek aan een echte biologische slager. Uit BoerBas zijn varkens haalt deze slager de verschillende stukken vlees zoals hamlappen, filetlapjes, schnitzels en procureur. Dit lekkere vlees wordt vervolgens eerlijk verdeeld over meerdere pakketten. Op die manier wordt alles gebruikt en niets weggegooid.

Wil jij het beste vlees dat BoerBas te bieden heeft, waarvan jij de afkomst zelf kunt komen bezoeken? Klik dan op de onderstaande link:
http://www.boerbas.nl/online_bestellen



"BoerBas,Biologische varkenshouderij in Rucphen. Winnaar mooiste modderpoel 2018! *uitgeroepen door Wakker Dier.Van april tm oktober lopen onze zeugen in de wei.Wil je ze komen bezoeken?Stuur even een berichtje of vraag een gratis rondleiding aan via de website"
Adres: Bernhardstraat 21, 4715 PX Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 0615658715
Stad: Rucphen
Route: Bernhardstraat 21
Postcode: 4715 PX



op zoek naar gerelateerd: Boer Bas Ouderkerk, Facebook Boer Bas, Tiendweg West 1 Ouderkerk aan den IJssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Melktap & picknickterras van Gastel Melktap & picknickterras van Gastel 1 km Activiteiten rondom het melkveebedrijf van Gastel. Rucphenseweg 31, Rucphen.
Speelboerderij Den Scherpenberg Speelboerderij Den Scherpenberg 3 km Hele mooie locatie voor bijvoorbeeld een familiedag, zeker als het mooi weer is en je...
Recensies
Bas vertelt vol passie over zijn dieren, zeker een bezoekje waard.
Boer Bas of Gepassioneerd Ondernemer Bas? Boer Bas zorgt niet alleen goed voor zijn beesten maar ook voor zijn omgeving. Bijzonder inspirerend om te zien hoe deze gepassioneerd ondernemer zijn bedrijf klaar heeft gemaakt voor de toekomst. 
Zijn biologische producten zijn meer dan de moeite waard om een ritje naar Rucphen te maken.
Boer Bas, biologische boer in Rucphen, is een bezoek waard. Vol passie en enthousiasme vertelt hij je alles over het boeren leven. Je kunt hier ook toffe workshops volgen.
Super gaaf dat er zo mee wordt gedacht met het welzijn van de dieren. Succes verder!
Heerlijk Biologisch vlees. We mochten bij de dieren kijken. Kregen uitleg over de bedrijfsvoering en de visie en missie van het bedrijf. Erg bijzonder en leuk.
Geweldige biologische varkensboerderij met overheerlijke varkensvlees. Goed voor mens, dier en milieu. Echt een aanrader!
Mooie visie op biologisch boeren, super kwaliteit vlees
Geweldig diervriendelijke bio varkensboerderij!
Vertaald door Google Te veel Origineel Oke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid