facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speck

Speck

Info

Speck Bar & Grill serveert div. soorten biologisch vlees uit onze eigen grote DRY AGED kast voor een normale prijs, in de zomer met een groot terras.

Geschiedenis

Iedere maandag & dinsdag is het bij ons ROASTDAY!
Ribs, burger of poussin met frieten & mayo €10,-

Adres: Ledig Erf 10 , Utrecht 3582 EA, NL
Telefoonnummer: 030 636 8798
ln.thcertu-kceps@ofni
Stad: Utrecht
Route: Ledig Erf 10
Postcode: 3582 EA


Openingstijden

Maandag: 17:30-00:00
Dinsdag: 17:30-00:00
Woensdag: 17:30-00:00
Donderdag: 17:30-00:00
Vrijdag: 16:00-01:00
Zaterdag: 16:00-01:00
Zondag: 17:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: speck hoesjes, speck vertaling, speck utrecht, speck vlees, speck pompen, speck killer, speck moordenaar, speck rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Wijnstraatje T Wijnstraatje 185 meter Prima wijnen, jammer dat er word gedaan alsof er kleine wijnboeren worden geholpen. D...
Kwestie van Smaak - Wijn en Whiskyhandel Kwestie van Smaak - Wijn en Whiskyhandel 547 meter Goede wijn, en top bezorgservice!
Meat&More Meat&More 1 km Goed eten tegen een betaalbare prijs. Super sappig mals vlees met heerlijke groente e...
Broadway Broadway 1 km Heerlijke en goede kwaliteit stukken vlees en vis. Mooie porties. Super lokatie en ee...
Gauchos Gauchos 1 km Lekker gegeten in Utrecht. Romantische plek aan het water maar ook binnen in het rest...
Beers & Barrels Beers & Barrels 1 km BEERS & BARRELS BAR AND KITCHEN 75 Beers | Lobster | Music | Chicken | Dry Aged Stea...
Den Draeck Den Draeck 1 km Het duurde erg lang voor iemand langs kwam om te vragen of we drankjes wilden. Ook mo...
Bottles and Booze Bottles and Booze 2 km Deze winkel is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een lekker drankje. Zoj...
Tous les Vins Tous les Vins 3 km Tous les Vins importeert vele mooie producten uit de Franse streek de Auvergne. Voorn...
Recensies
Schandalige service... Bestel je een duur vleesje, krijg je deze mooi gepresenteerd zie foto en kom je na 3 happen achter dat de achterkant helemaal zwart is zie foto. Geef je dit aan bij de serveerster, en dan krijg je als vervanging daarvan gewoon een stuk vlees op een kaal bord en vergeten ze de side dishes etc. Met een teleurstelling uit het restaurant weggegaan. Als je een een dry aged vlees besteld in een vlees restaurant, dan verwacht je deze goed gemaakt is zonder aangebrand. En als deze is aangebrand, dan wil je niet afgeserveerd worden met alleen maar een stukje vlees: Waarbij de serveerster ook nog zegt "jullie vonden toch alleen het vlees niet goed, dus die hebben we vervangen". Belachelijk!
Goed eten voor een prima prijs net buiten het oude centrum van Utrecht! Het personeel is zeer vriendelijk en het restaurant is bijzonder ingericht. Het is wellicht wat vreemd om tussen de stukken vlees in te dineren maar voor een grill restaurant moet dit kunnen. Het menu is voldoende uitgebreid en biedt ook vegetarische burgers. Een aanrader is dan ook de bloemkool burger!
Eerder vanavond lekker gegeten bij Speck, prima seizoensbier ook Brand Sylvester. Qua portionering wel mager; met 2 vrienden de Speck Proeverij genomen. 3 kleine hamburgers, p.p. een klein stukje rib eye en lady steak. Smaak prima, maar voor 3 × €29 echt ondermaats qua hoeveelheid. Hier ook melding van gemaakt, echter geen compensatie o.i.d. Vooraf hadden we de Vleeschplank en chicken wings. Lekkere koffie en huisgemaakte limoncello! Uiteindelijk - na enkele biertjes in de stad - nog dürüm gegeten op het station.
Het eten was goed, en inrichting ook. Maar daar is alles mee gezegd. We waren met 3 personen, hebben hele avond op terras gezeten. Door de slechte bediening slechts 4x drinken gekregen, alle 4 keren ging het fout, met als hoogtepunt een uur wachten op onze drankjes en het hoofdgerecht wat ze helemaal vergeten waren. Owja; mensen met een allergie zijn lastig. Reactie van bediening op vraag wat met een intolerantie wel en niet kan: "Je weet dat zelf toch wel, jij hebt het, ik niet"
Vooraf de vleesplank besteld vanwege de pulled pork, echter was dit om half 7 op een zaterdag op. Bediening was een zootje. Niemand leek de leiding te hebben. Meerdere keren om ons eten / drinken moeten vragen. De proeverij bestond slechts uit 2 soorten. Biefstuk en een hamburger. Kan je niet een proeverij noemen. Hoeveelheid was ook erg weinig a 30 euro per persoon. Sla en aardappel omelet kwamen pas weer na vragen. Een andere keer een erg goeie ervaring gehad maar na deze nooit meer. Erg jammer.
Op zaterdagavond geweest. Reserveren is mogelijk vanaf 8 personen; met 4 personen is het daarom wachten aan de bar. Eten is goed. Vooral Jeffrey vond het lekker. De bediening is zeer matig. Er lijkt sprake te zijn van een onderbezetting; het duurt lang voordat er iemand naar onze tafel kwam en naar de kaart voor het toetje moesten we zet vragen. Één gerecht werd geserveerd met friet, terwijl er gebakken aardappels op de menukaart stond. De aardappels bleken op. Jammer dat ze dit achteraf pas zeggen. Al met al niet bijzonder.
Om eerlijk te zijn was ik teleurgesteld. We hebben bijna een half uur gewacht op onze drankjes, kregen een Engelssprekende dame aan onze tafel die geen idee had welke gerechten ze aan het serveren was en geen woord Nederlands sprak. De kwaliteit van de SPECK proeverij was ondermaats. Koud vlees en té vettig - en niet compleet als ik op de kaart zie dat er pancetta, kaas bij de proeverij zat, deze heb ik namelijk niet gezien. Bij het einde hebben we nog aangegeven dat het vlees koud was. Hier is verder geen aandacht aan gegeven, door de gastvrouw noch de manager. De bediening liet in algemene zin te wensen over.
Een restaurant met potentie, leuke aankleding en oke bediening nl/en. het eten kan zoveel beter geserveerd worden want de smaak is goed maar de timing voor het uit serveren is slecht. Resultaat lauw warm eten. Het terug sturen zorgt niet voor een beter gerecht, je vlees wordt gewoon opnieuw opgewarmd Erg jammer!
Jaar later weer geprobeerd . Weer faal wil je om half tien buiten ziiten op half leeg terras mag je de buiten stoelen die binnen staan niet mee naarbuiten nemen. Wacht maar tot stoel vrij komt....zo behandel je je gasten niet. Misschien mogener wel niet meer stoelen buiten kon een vriend nog uitleggen later. ... Helemaal gehad met hun. Eten goed. Bediening langzaam. Maken fouten. Arrogant zelfs uiteindelijk als je vraagt dat we de koffie toch wel van de rekening kan. We hadden voor het hoofd menu al weg moeten lopen. Maar je geeft ze nog een kans. Zeer vermoeiend. Ben er 3 x geweest maar ze snappen het niet. Lullig voor de kok.
Niet verkeerd! Goede prijs-kwaliteitverhouding voor een dry aged stuk beef uit een green egg. Dat laatste zegt me eigenlijk niet zo veel. Maar het schijnt heel bijzonder te zijn en energie zuinig? Heb zelf dr Cote de boeuf geprobeerd. Niet verkeerd, wel een tikje te rauw voor mij. Bijbehorende garnituur wel een beetje karig, een gepofte tomaat, gepofte aardappel en groene knoflook smurrie. Leuke ambiance, leuke sfeer. Voor mijn gevoel minder geschikt voor snelle hap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid