facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Draeck

Den Draeck

Info

Den Draeck is gelegen op een unieke plek in het centrum van Utrecht, aan de beroemde Oude Gracht. En we zijn vernieuwd!

Geschiedenis

Het restaurant is gevestigd in de traditionele werfkelders die door hun besloten karakter de intieme sfeer benadrukken. Binnen waant u zich in een moderne, romantische setting met een Oud Utrechts tintje die overal is terug te vinden. In de zomer is het terras van Den Draeck, aan de werf van de Oude Gracht, een idyllisch plekje voor lunch en diner.

Producten

steak, steengrill, ribs, vis en meer!

Adres: Oudegracht a/d Werf 114-122 , Utrecht 3511 AW, NL
Telefoonnummer: 030 232 1999
ln.kceard-ned@ofni
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht a/d Werf 114-122
Postcode: 3511 AW


Openingstijden

Maandag: 17:00-21:00
Dinsdag: 17:00-21:00
Woensdag: 17:00-21:00
Donderdag: 17:00-21:30
Vrijdag: 17:00-21:30
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: den draeck menu, restaurant utrecht oude gracht, den draeck groupon, tafel aan de gracht, den draeck utrecht menu, steengrillen utrecht, den draeck reserveren, mejuffrouw janssen utrecht
Recensies
Het duurde erg lang voor iemand langs kwam om te vragen of we drankjes wilden. Ook moesten we lang wachten voor het eten werd opgediend. En toen het er eindelijk was, zag mijn 19€ Den Draeck steak er erg karig uit zie foto vergeleken met de spareribs van rond dezelfde prijs van m'n vriendin. Er kwam nog friet bij, maar toen hadden we ons hoofdgerecht al half op. Toen op het einde de opmerking werd geplaatst bij de ober dat het steak-gerecht wel wat weinig was, kregen we de opmerking dat het gewogen was. Dat snap ik helemaal voor het stukje vlees, maar maak er wat leuks van met salade of iets dergelijks! Vergis je niet, de smaak was erg prima, en het uitzicht ook, daarom nog 2 sterren gegeven.
Heerlijke plek, super bediening en lekker eten. Aanrader!
De ontvangst en de inrichting zijn goed. De toiletverfrisser was veel te ruim aangebracht en was overal in het restaurant sterk te ruiken. De voorgerechten waren goed qua smaak en presentatie. Alleen zat er veel te veel saus op het hoofdgerecht. Ik had meer saus dan vlees ik schat minstens 200 ml in. Dit werd ook erkend door de serveerster, dus gemeld aan de kok en daarmee was het blijkbaar klaar?!? Ik kreeg geen groenten of sla bij mijn spies. Alleen patat welke op wisselende temperaturen leek te zijn gebakken. Het personeel was verder wel vriendelijk. Ik heb in het verleden hier al 2x met succes gegeten, dus ik ben anders gewend van dit restaurant.
Den Draeck zit op een authentieke plek aan de gracht in Utrecht met een terras aan het water. De ingang vinden en bereiken is voor sommige wel een uitdaging als het wat donkerder is ivm de steile trap waar men overheen moet. De inrichting van het restaurant is zeer sfeervol, maar ook soms wat onhandig en koud wat wel te verwachten is voor een oud pand aan de gracht. Er worden ook evenementen georganiseerd zoals een pub-quiz of een murder mystery dinner. Hierbij merk je wel dat de keuken niet is ingericht voor grotere groepen, want het eten wordt dan lauw of omgaat geserveerd helaas. Ook laat de bierkennis te wensen over waardoor je eigenlijk voor de veilige grote merken op fles moet gaan. Dat is als het daadwerkelijk wordt uitgeserveerd. Voor groepen zou ik dit restaurant overslaan, maar om met een paar personen om te gaan eten lijkt het meer dan geschikt. Ook als je voor de film even wilt eten, want er is een dineren + film menu.
Wij komen al heel lang eten in de werfkelder, het is er gezellig, je kunt op je gemak eten, word er niet weggekeken etc. Wat wij heel erg fijn was, de snitzels vinden wij veel te groot, nu stelde ze voor we kunnen de snitzels ook delen, nou perfect alsnog heb je er zeker genoeg aan. En de bediening zo aardig en vriendelijk, dat was het meisje met het zwarte haar.
TOP, ik had eerst mn twijfels door de reviews. Maar eenmaal daar werden we goed en vriendelijk geholpen door een aardige blonde dame zij verdiende echt complimenten, Vroeg netjes hoe het smaakte en was er steeds snel bij. 23 Mei rond 20:30 eten was heel lekker. Onze buik zat vol , we hadden de kipsaté en grote biefstuk. Hier komen wij terug!
Over het algemeen was het eten lekker, maar de atjar die bij de kipsaté zat was droog en blokvormig, waardoor ik deze met mijn vork uit elkaar moest trekken. De bediening was echter niet pro-actief ingesteld: ondanks dat we helemaal aan het achterste tafeltje zaten, verwacht je toch dat men zo nu en dan langs komt om drankjes op te nemen of te vragen of alles naar wens is. Gelukkig bleek drie keer zwaaien genoeg om de aandacht te trekken. De locatie van het restaurant is top, en het eten is niet prijzig, dus verder zou ik het best aan willen bevelen als afsluiter van een dagje Utrecht.
Lunch gebruikt. Kan niet anders zagen dat de broodjes uitstekend zijn vers en goed belegd. Echte de bediening is niet naar wens. Ruim 3 kwartier wachten, achterin wordt het terras nauwelijks in de gaten gehouden. Meerdere tafels hadden hun bedenkingen. Dit zou moeten verbeteren. Je zit wel erg leuk aan het water.
Een ster minder omdat ze de bestelde schnitzel niet meer hadden. De zalm was in vergelijk met de buurman wat kleiner. Maar mogelijk dat mijn postuur daar de reden voor was. :-. Kwaliteit van eten en bediening is goed. En volgende keer kom ik de schnitzel gewoon weer eten hoor.
Helaas voldeed het niet aan de verwachting. Goede recensies gehoord, viel echter flink tegen. Besteld hebben we spareribs en een hamburger. Spareribs goed van smaak en mals. Hamburger bestellen is lastig, gewenst was een hamburger zonder saus en tomaat. Wat krijg je; een hamburger MET saus en MET tomaat en overige ingrediënten die niet op de menukaart vermeld staan. Serveerster aangesproken, gaat navraag doen bij de chef, 10 minuten later, komt opnieuw, we gaan het oplossen, ik ga een nieuwe voor u bestellen. Weer 10 minuten later. Ook geen excuses of iets. Na je bestelling wordt er ook niet meer naar je omgekeken, werd niet gevraagd naar een 2e glas drinken, hoezo omzet mislopen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Den Draeck.

Utrecht bistro's

openingstijden, locatie, vervoer. Oudegracht a/d Werf 114-122 utrecht steakhouse kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Den Draeck adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Den Draeck. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Den Draeck delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beers & Barrels Beers & Barrels 99 meter BEERS & BARRELS BAR AND KITCHEN 75 Beers | Lobster | Music | Chicken | Dry Aged Stea...
Gauchos Gauchos 110 meter Lekker gegeten in Utrecht. Romantische plek aan het water maar ook binnen in het rest...
Broadway Broadway 121 meter Heerlijke en goede kwaliteit stukken vlees en vis. Mooie porties. Super lokatie en ee...
Uitspanning Boslust Uitspanning Boslust 237 meter Eten en drinken in hartje Utrecht, 7 dagen per week. Heerlijk lunchen, dineren en bor...
Meat&More Meat&More 241 meter Goed eten tegen een betaalbare prijs. Super sappig mals vlees met heerlijke groente e...
Madeleine Madeleine 436 meter Fijn restaurant met vriendelijke bediening. De gerechten zijn bijzonder en met aandac...
Karel 5 Karel 5 579 meter Laat ik positief beginnen… Karel de V is een prachtig hotel in hartje centrum Utrecht...
De Drie Dorstige Herten De Drie Dorstige Herten 731 meter Brede keuze van speciaalbieren, goede sfeer, vakkundige mensen. Ik kom hier zeker nog...
Speck Speck 1 km Schandalige service... Bestel je een duur vleesje, krijg je deze mooi gepresenteerd z...
Buurten Buurten 2 km Buurten is ’s ochtends binnenvallen voor een kop koffie en de krant, lunchen, werken,...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid