facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SoloTech

SoloTech

Info

SoloTech richt zich op beveiliging en de hedendaagse technologie. www.solotech.nl

Geschiedenis

SoloTech richt zich op beveiliging en de hedendaagse technologie. Wij adviseren, installeren en onderhouden verschillende soorten beveiligingssystemen voor zowel de zakelijke als particuliere markt.Wij vinden dat in deze tijd iedereen zich veilig moet kunnen voelen. Op die plaatsen waar veiligheid niet vanzelfsprekend is kan op SoloTech gerekend worden. Met de modernste technieken, kwaliteitsproducten en een juiste service zoeken wij naar de meest geschikte oplossing. Bel of e-mail ons voor meer informatie of bezoek onze website. www.solotech.nl

Artikelbeveiliging

SoloTech levert diverse systemen op het gebied van beveiliging tegen diefstal, metaaldetectie, klantentelsystemen en diefstalpreventieve oplossingen. Wij leveren, installeren en onderhouden systemen die behalve doelmatig, ook nog eens bij uw interieur kunnen aansluiten en daarmee de winkelsfeer kunnen verhogen.

Tevens bieden wij een breed scala aan labels, accessoires en kleurmogelijkheden die gemakkelijk zijn in te passen in uw winkel concept. Hiermee helpen wij het rendement van uw winkels te verbeteren.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte. http://www.solotech.nl/shop/artikelbeveiliging

Camerabeveiliging

SoloTech levert en adviseert op het gebied van camerabeveiliging. Onze camerasystemen observeren en registreren 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij leveren, installeren en onderhouden complete camerasystemen van hoge kwaliteit. Door actief mee te denken en goed te luisteren naar de wensen van de klant zoeken wij naar de meest passende oplossing.

Ons assortiment omvat het complete productenpakket van camera’s, digitale recorders, videoservers en alle daarmee samenhangende randapparatuur.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte.

http://www.solotech.nl/shop/camerabeveiliging

Toegangscontrole

Er kunnen situaties zijn waarin u vindt dat niet iedereen toegang mag hebben tot een gebouw of tot een specifieke ruimte. Door controle te hebben op de aanwezigheid en toegangsbevoegdheid van personen in een gebouw kunnen uiteenlopende risico’s worden geminimaliseerd. Wij leveren, installeren en onderhouden kleine en grootschalige toegangscontrolesystemen van hoge kwaliteit. De mogelijkheden variëren van kleine systemen voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen, van codesloten tot gepersonaliseerde proximitycards en van Biometrische identificatie tot aan huis automatisering. Ook de integratie van een inbraaksignaleringssysteem, camerasysteem en een toegangscontrolesysteem behoord tot de mogelijkheden.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte.

http://www.solotech.nl/shop/toegangscontrole



"SoloTech is een bedrijf gespecialiseerd in Retail oplossingen. De belangrijkste activiteiten van de onderneming zijn het terugdringen van winkeldiefstal en het ontzorgen van de ondernemer op het gebied van beveiliging."
Adres: Dennenlaan 46, 7822 EL Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591 561737
Stad: Emmen
Route: Dennenlaan 46
Postcode: 7822 EL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Focus Security Focus Security 405 meter
Maximum Beveiliging Maximum Beveiliging 579 meter Zeker aan te raden! Camera's keurig netjes geïnstalleerd, ook goed gelet op het wegwe...
Foto Meilink Foto Meilink 911 meter Fijne service en fijne mensen die oprecht luisteren naar de klant en goede suggesties...
Buwalda Security Buwalda Security 4 km Top bedrijf, blij dat ik er voor mag werken
Faciliteiten Beveiliging Nederland Faciliteiten Beveiliging Nederland 4 km Fijn bedrijf waar je goed mee kan samenwerken.
Jens Security Jens Security 5 km Ik werk op het ggz terrein in Assen. Mijn complimenten voor het supersnelle reageren....
Recensies
Wij zijn nog geen klant bij Solo maar desondanks werd er heel veel tijd aan besteed om, op afstand, ons camera systeem opnieuw in te stellen. Helaas is het uiteindelijk niet gelukt en zullen wij andere maatregelen moeten treffen. Het spreekt voor zich dat wij dan Solo zullen inschakelen.
Goede informatie gekregen over de camera’s, de mogelijkheden en de installatie. Vooral het bekabelde internet had onze voorkeur. Inmiddels zijn de camera’s geïnstalleerd en dit is keurig en professioneel uitgevoerd. De beelden zijn perfect in kleur, ook als het donker is. We zijn zeer tevreden.
Hartstikke leuk bedrijf en vlotte jongens. Goede service ik ben erg tevreden.
Vakkundig bedrijf en snelle service. Erg fijne ervaring gehad met de installatie van ons camerasysteem. Wij zijn super blij met de camera’s !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid