facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maximum Beveiliging

Maximum Beveiliging

Info

Maximum Beveiliging .

Geschiedenis


Maximum Beveiliging is een landelijk werkende organisatie die zich bezig houdt met total-care oplossingen voor particulieren, kantoren, bedrijven en winkels op het gebied van beveiligen. Het team van Maximum beveiligingsspecialisten blijft alert op vernieuwingen in de beveiligingsmarkt om haar huidige en toekomstige relaties van dienst te kunnen zijn en blijven.

Adres: Weerdingerstraat 195, 7822 BJ Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591-553683
Stad: Emmen
Route: Weerdingerstraat 195
Postcode: 7822 BJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SoloTech SoloTech 579 meter Wij zijn nog geen klant bij Solo maar desondanks werd er heel veel tijd aan besteed o...
Focus Security Focus Security 811 meter
Buwalda Security Buwalda Security 4 km Top bedrijf, blij dat ik er voor mag werken
Faciliteiten Beveiliging Nederland Faciliteiten Beveiliging Nederland 4 km Fijn bedrijf waar je goed mee kan samenwerken.
Jens Security Jens Security 5 km Ik werk op het ggz terrein in Assen. Mijn complimenten voor het supersnelle reageren....
Recensies
Zeker aan te raden! Camera's keurig netjes geïnstalleerd, ook goed gelet op het wegwerken van de bedrading, duidelijke uitleg na installatie over het gebruik en ook later bereid tot nadere uitleg. Gewoon goed.
Maximum Beveiliging ingeschakeld voor het aanleggen van de beveiligings-/ videofooninstallatie. Ben bijzonder tevreden over het geheel: alle afspraken werden stipt nagekomen, beloofde werktijden gehaald, alles keurig weggewerkt en de instructie/demo bij oplevering was meer dan duidelijk. Het telefoontje daags na afloop om te kijken of er nog vragen of onduidelijkheden waren, maakte het geheel compleet.Top !
Beveiligingscamera aan laten leggen bij mijn ouders. Goede uitleg ontvangen over welk systeem het best past bij het huis en bij hun wensen. De aanleg, controle en de nacontrole waren heel goed. Het systeem werkt perfect. Een echte aanrader voor iedereen die zich veilig in en om het huis wil bewegen. Maximum Beveiliging is een betrouwbaar bedrijf die waarmaakt wat ze beloven.
Tijdens offerte en gesprekken goede/klantgerichte adviezen. Monteur heeft keurig de zaken gemonteerd, opgeruimd en uitgelegd. Goede service, klant vriendelijk en betrouwbaar.
Geweldig geholpen met objectief advies
Vakwerk. Ze hebben er echt verstand van.
Perfecte service!
Vertaald door Google Superservice! Origineel Super service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Maximum Beveiliging met het openbaar vervoer


Emmen, Wolfsbergenweg 60 meter
72
73
Emmen, Wolfsbergenweg 150 meter
72
73
Emmen, Bendienplein 360 meter
72
73
Emmen, Bendienplein 390 meter
72
73
Emmen, Heidehiem 450 meter
72
73

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid