facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solcon

Solcon

Info

Welkom op de officiële Solcon Facebookpagina

Geschiedenis

Internet heeft onze wereld in rap tempo en op een revolutionaire manier veranderd. Het biedt ons een ongekende hoeveelheid mogelijkheden, maar het roept de laatste tijd vooral ook steeds vaker vragen op. Vragen die vooral gaan over onderwerpen als privacy en veiligheid.

Ver voordat deze vragen zich ontwikkelden tot echte thema’s, werd er op een zolderkamer in Dronten al op een vooruitstrevende manier nagedacht over mogelijke antwoorden. In een wildwest landschap van internetcowboys zetten wij in 1996 onze eerste stappen als een provider met een ander geluid. Niet om daar mee op te vallen, maar omdat we oprecht geloofden (en nog steeds geloven) in een betere wereld en vooral in de rol die wij daarin konden vervullen.

Onze webcare is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 – 20.00 en op zaterdag van 09.00 – 17.30.

Onze taak

Het voor iedereen beschikbaar maken van veiliger en beheersbaar internet

Producten

Leverancier van o.a. Internet, Telefonie, Televisie, mobiele telefonie, webmail en (Web)Hosting.

Adres: Het Spaarne 11, 8253 PE Dronten
Telefoonnummer: 088-0032222
ln.noclos@ofni
Stad: Dronten
Route: Het Spaarne 11
Postcode: 8253 PE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: solcon inloggen, solcon glasvezel pakket, solcon klantenservice, solcon kpn, solcon storing, solcon zakelijk, solcon tv, solcon klachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flevoict Flevoict 457 meter mooi bedrijf aardige mensen ;
IKCStudio IKCStudio 513 meter An app factory.
Total Telecom Total Telecom 664 meter Total Telecom is als importeur van alle merken mobiele telefoons een vooraanstaande g...
Recensies
Afgelopen week overgestapt van T Mobile glasvezel naar Solcon Glasvezel. Eerlijk = eerlijk, mooie actie met een gratis TV en sneller internet voor dezelfde prijs trokken mijn besluit tot overstappen over de streep. TV nog niet ontvangen maar heb het volste vertrouwen dat dat goed gaat komen ondanks wisselende berichten over moederbedrijf KPN die nu ook deze actie heeft Op de dag van de overstap even geen internet gehad in de ochtend. Omstreeks 9 uur even gebeld om te checken omdat mijn partner ook online uitslag zou krijgen van zijn scriptie. Een kwartiertje later had ik gewoon internet. Uitermate vriendelijk te woord gestaan, doorverbonden naar een tweede lijn zonder moeite, en als klap op de vuurpijl: volgens afspraak keurig teruggebeld. Helaas was ik even niet bereikbaar maar echt een supernette mail gekregen. Chapeau voor Fabian en Richard van de Servicedesk! Van harte aanbevolen. Een aangename verrassing qua service een welkome verademing en voorbeeld voor HEEL VEEL klantcontactorganisaties!
Als je alle tijd hebt kun je kiezen voor solcon. Na 8 weken nog niets uitgevoerd hebben wij alles geannuleerd. Naar Ziggo en binnen 4 dagen hadden we alles draaiende. Trieste bedoeling, en een service van niks. Laat staan als je dan echt een contract aangaat, de eerste kennismaking is al dramatisch. Lekker laten hangen die bende
1 ster is eigenlijk al te veel, wat een grap van een bedrijf. Sinds kort glasvezel gekregen via solcon. Begon al slecht met de aanleg van de kastjes, hier moest niet alleen zeer lang opgewacht worden, maar kon na 2 pogingen weer niet voltooid worden, want de monteur wist niet precies wat hij moest doen. Na het aansluiten zouden de kastjes door een andere monteur geactiveerd worden. 3x is er een afspraak gemaakt en is de monteur niet komen op dagen, solcon gebeld waar de monteur blijft, wordt er gezegd dat hij al is geweest, maar er niemand thuis was. Wij waren de hele dag thuis en op de camerabeelden is geen enkele keer een monteur te bekennen. Dit is tot 3x aan toe gebeurd. Na een hoop gedoe eindelijk internet, heeft het tweede internet bakje geen internet. Is het bakje niet goed aangesloten door de monteur. En maar weer bellen, bijna niet verder geholpen worden en niet na gekomen bel-afspraken. Ga niet met dit bedrijf in zee, ze nemen hun klanten niet serieus en maken fout naar fout, zonder hun excuses aan te bieden of je klacht serieus te nemen.
Service afdeling weinig behulpzaam, dankzij eigen kennis de boel wel aan de praat. Welkomstcadeaus moet je enorm geduldig voor wezen, incasseren wel vlot en veel per termijn meerdere maanden als eerste o.a. zonder aankondiging... Geen aanrader verder dus, einde contract ga ik gewoon weer naar mijn vertrouwde groene vrienden. Terug naar 1 ster: prijswijziging omhoog voeren ze leuk door maar omlaag wat je nu dus hebt met dezelfde bundel, geen actie! doen ze niet aan. Toch maar weer terug naar de groenen volgend jaar, die zijn tenminste menselijk i.p.v. klantenservice robotjes met een vast riedeltje.
Super overstapservice. Enigsinds bezorgd na het lezen van reviews. In de ochtend had ik geen internet meer van vorige provider, maar precies om 8.00 uur de mails ontvangen met de pincode en samen met de Technische service telefonisch alles aangesloten. Uurtje later was alles in werking. Geen wachttijden telefonisch. Helemaal top!
DIE 1 STER IS NOG STEEDS TE VEEL VOOR JULLIE SLUIT HIER VOORAL JE INTERNET NIET AF SOLCON JULLIE HEBBEN GEZEGD DAT IK DEZE MAAND MIJN GRATIS TV ZOU BINNEN KRIJGEN NOU IK ZIE HIER NIKS VAN IK GA OVER 2WEKEN OP VAKANTIE ALS IK VOOR DIE 14DAGEN NIKS BINNEN HEB DAN KUNNEN JULLIE FLUITEN NAAR JULLIE EURO'S EN DAN STAP IK RUSTIG NAAR MIJN OUDE INTERNET ZIGGO LEKKER VET GEDRUKT
Sluit niks af bij dit bedrijf. 1 ster is nog teveel voor dit bedrijf!! Telefonisch word belooft dat ze binnen 2 weken konden leveren. Na 2 maand kunnen ze nog niks. Stap je over na een ander bedrijf omdat die wel echt op korte termijn kan leveren. Houden ze het signaal na je woning bezet tot einde van de maand. Al met al niet mee te werken en raad iedereen af om bij dit bedrijf een abonnement af te sluiten
1 ster is nog teveel. En dit is een dochter onderneming van KPN. Zodra je klant bent en internet problemen heb mag je zelf oplossen want ze kunnen geen monteur sturen omdat ze die niet hebben. Zou ze nooit aan bevelen. Tele2 is nog beter.
Al 2 dagen zonder aansluiting, geen excuses, geen inzet klantenservice. Geven aan zo terug te bellen, nee dus! Overstapservice laat het gewoon af weten en geven deze service aan om als nieuwe klant geen gezeur te hebben? Waardeloze start!
Vanaf het begin was er een fout dat lag aan de kant van KPN waadoor ik extreem veel uitval had. Ik heb nog extra mobiel internet bij moeten kopen van 60 euro omdat het internet super onbetouwbaar was. 3 monteurs later, gaf de kpn monteur aan dat het niet aan mij lag maar aan hen. Hij zei dat ik sowieso alles vergoed hoor te krijgen. Dit is bij lange na tot op heden niet gebeurd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid