facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flevoict

Flevoict

Info

Clouddiensten, Telefonie, Mobiel, ICT Infrastructuur, Hardware & Software, Supportdesk. Contact: 0321-386230 (8.00-17.30) of www.flevoict.nl

Geschiedenis

Flevo ict is al meer dan 10 jaar een begrip in ICT dienstverlening in Flevoland en omstreken. Als totaaldienstverlener in hard- en software gaat Flevo ict graag met u in gesprek. Graag gaan wij samen met u inventariseren welke wensen en behoeften bestaan binnen uw onderneming op het gebied van ICT. Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet en vertalen dit graag naar oplossingen om uw (bedrijfs)processen beter, sneller en goedkoper te laten verlopen. Virtuele ICT Manager noemen we dat.
Heeft u behoefte aan standaardisatie, of zoekt u naar een betere beveiliging van uw gegevens? Afhankelijk van uw bedrijfsinrichting en wensen stappen wij graag met u in een wereld van samenwerking en kennisdeling! Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken met één van onze accountmanagers.



"De digitale schil rond je product of dienst is de volgende stap als je automatisering al opgepakt hebt. Wat we daar mee bedoelen? Data in je bedrijf moet je goed gebruiken. We hebben het in de nabije toekomst nodig om in contact te blijven met alle betrokkenen rond je bedrijf, klanten, leveranciers, toezichthouders maar ook voor je certificeringen. Wil jij ook een stap maken? maak dan een afspraak met ons."
Adres: De Dieze 26, 8253 PS Dronten
Telefoonnummer: 0321-386230
Stad: Dronten
Route: De Dieze 26
Postcode: 8253 PS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IKCStudio IKCStudio 254 meter An app factory.
Solcon Solcon 457 meter Afgelopen week overgestapt van T Mobile glasvezel naar Solcon Glasvezel. Eerlijk = ee...
AbeloHost AbeloHost 2 km We specialize in Bare Metal Servers.
Digi-EHBO Digi-EHBO 3 km M’n Mac herkende mijn printer niet meer. Contact gezocht met Digi-EHBO en fantastisc...
Recensies
mooi bedrijf aardige mensen ;
Flevo ict is een bedrijf waar je op kan bouwen. Problemen met ict worden snel en accuraat opgelost. Wij als Koston Nederland zijn blij met de samenwerking.
Al jarenlang een betrouwbare partner voor onze telefonie oplossingen.
Geweldige plek om te werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid