facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solange Misdom fotografie

Solange Misdom fotografie

Info

Mooie en waardevolle herinneringen vastleggen, daar doe ik het voor.
Ik maak graag foto's van mensen en dieren, thuis in de studio of op locatie. Heb je een speciale wens of wil je wat meer info, stuur me een pb'tje.



""Ruime studio, gezellige ambiance en eigen ideeën worden zeer gewaardeerd. Vind je het fijn om locatie te fotograferen, dat is helemaal geen probleem. Ik denk graag mee over de verschillende mogelijkheden. Neem contact op via de mail of WhatsApp, ook... Meer"
Adres:
Telefoonnummer: 646172737
Stad: Valkenswaard


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SECmotion SECmotion 802 meter Videograaf Bob Oerlemans van SECmotion maakt professionele video’s voor social media,...
Moor Media Moor Media 1 km Goed cadeaupapier
Recensies
We hebben zaterdag een gezins fotoshoot gehad door Solange Fotografie. Was heel leuk om te doen en prachtige foto's.
Nooit gedacht dat een fotoshoot zo leuk kon zijn. Solange is een vakvrouw met gevoel voor sfeer en veelzeggende composities. Het resultaat is er dan ook naar...ontzettend blij met de prachtige foto's! Een absolute aanrader voor iedereen die herinneringen vast wil leggen.
Heel fijn mailcontact gehad met Solange! Snelle reacties en er werd heel veel meegedacht Toen we aankwamen zagen we het prachtige decor, gemaakt in ons uitgekozen thema voor de cakesmash met een leuke bijpassende taart van Bregje. Engelengeduld, vrolijk, plezier in je werk, efficiënt, professioneel, dat past bij jou! Bedankt voor de prachtige foto’s
Wij hebben Solange Fotografie ervaren als een hele professionele fotograaf. Ze doet er alles aan om kinderen op een prachtige manier op de foto te zetten. Alle service die wij ontvangen hebben door Solange was fijn! Fotografie was goed en netjes. Wij hebben denken veel keuze.
Hele leuke fotoshoot laten doen spaghetti shoot. Prachtige foto’s en een hele leuke middag gehad met Solange. Enorme goede fotografe die haar vak kent en je meteen van eerste moment op je gemak stelt. Een aanrader !
Wij hadden een super toffe plee shoot bij Solange, we hebben heel erg gelachen. Solange stelt je direct op je gemak, komt met leuke ideeën en maakt zonder dat je het in de gaten hebt de leukste foto's. Een echte aanrader!
Een fijne fotoshoot gehad bij Solange Fotografie. Goede begeleiding tijdens de shoot waardoor we prachtige foto's uit hebben kunnen zoeken Snelle reacties op de berichtjes en er wordt goed meegedacht met de wensen. Volgende week terug voor mijn zwangerschapsshoot, en we zullen ook zeker vaker terug komen!
Fijne familieshoot met Solange. Ze stelt je meteen gerust waardoor je je snel thuisvoelt, ondanks dat er een camera op je gericht staat. Alles kan, en Solange denkt goed mee. Ook het natraject verliep soepel, en dat alles tegen een betaalbare prijs. Een definitieve aanrader!!
Solange en haar dochter zijn super lief en geduldig met de hond. Syco was best zenuwachtig en hier wist Solange wel wat op, al snel waren er super mooie foto’s van Syco. Ik kom hier zeker terug als hij 2 word! dankjewel lieverds!!
Een super leuke PLEESHOOT mogen doen bij Solange. Wat was dit een leuke ervaring en wat zijn er ontzettend leuke foto's uit gekomen. Normaal gesproken duik ik het liefst weg als ik er ergens een camera aan zie komen. Bij Solange voelde het zo vertrouwd en ging het heel relaxt en easy en daarbij ook ontzettend gelachen. Dit smaakt naar meer. Top gedaan Solange. Ik kom zeker nog een keer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid